Green Web Foundation

Home > Green Web Foundation

De website van Het Centrum voor Effectieve Intuïtie wordt groen gehost. Dat kun je checken bij The Green Web Foundation.

“Op een dag zal internet volledig draaien op hernieuwbare energie. De Green Web Foundation ontwikkelt tools om die overgang te versnellen.” The Green Web Foundation is een onafhankelijke kleine stichting van vrijwilligers die zich inzet om de vergroening van het internet te realiseren.

Dat onze website als “groen” te boek staat, dat betekent dat de partij die daadwerkelijk de apparatuur heeft opgesteld staan om onze website en e-mail verbinding te realiseren, werk maakt van energiebesparende machines en in de datacenters gebruikt maakt van 100% groene stroom via Nederlandse wind. Ook in de koeling van de datacenters is oog voor besparende en duurzame keuzes, o.a. door te koelen met buitenlucht.

Bij The Green Web Foundation kun je gratis een app downloaden die je op je computer kunt installeren. Je ziet dan in 1 oogopslag welke sites groen zijn en welke niet. Een aanrader!