skip to Main Content
Wat betekent deze opleiding voor je werk?
Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Wil jij verder komen in je werk, je kansen vergroten op de arbeidsmarkt of jezelf omscholen? Dan vormt onze opleiding de beste basis om te ontdekken wat voor jou de beste keuzes en mogelijkheden zijn, wat je talenten en ambities zijn.  En uiteraard dit in de praktijk te brengen!

Hieronder lees je de inspirerende ervaringen van anderen uit veel verschillende beroepsgroepen. Herken jij jezelf erin? Heb je een vraag over jouw eigen situatie en wat de opleiding jou kan bieden? Neem gerust contact op met Annette voor vrijblijvend gesprek. WhatsApp 0235248863

“De opleiding Intuitie Practioner heeft veel gedaan voor mij. De hele opleiding werkt door in mijn privé en werk. Door de opleiding kan ik heel goed bij mezelf blijven en voelen wat wel klopt in de communicatie en wat niet. Dit maakt dat ik gesprekken beter begrijp en precies de goede vragen kan stellen. Het zorgt voor een uitstekende helikopterview en dat maakt dat ik weer veel word gevraagd om te anticiperen in allerlei projecten. Wat mijn werk veel leuker maakt. Mijn grenzen bewaak ik ook beter waardoor ik goed in mijn energie zit zowel op mijn werk als in mijn privé.

Deze opleiding heeft mij veel persoonlijke ontwikkeling gegeven iets wat in alle facetten van mijn leven doorwerkt en waar ik heel dankbaar voor ben.’’

- Margot, planner / projectondersteuner Ministerie van Defensie

‘’De opleiding tot intuitie practitioner en aurareader is op ontelbare manieren nuttig voor mijn werk als senior communicatieadviseur. Laat me een paar voorbeelden noemen.

Zelfzorg is een belangrijke les uit de opleiding en voor werknemers zoals ik ook reuze belangrijk voor werkgeluk. Het zit soms in kleine dingen als consistent rust inbouwen tussen teamsvergaderingen zodat ik niet rugaanrug dichtgemetseld met overleggen zit. Zo heb ik minder hersteltijd nodig na een drukke werkdag. Ik begrens mijn tijd beter.

Een ander voorbeeld is, dat ik erop let dat mijn werkagenda weerspiegelt wat ik belangrijk vind in het werk. Dat adviseer ik ook aan managers en leerde ik tijdens de opleiding. Het is een uitspraak van de docente die mijn motto is geworden.

Verder bouw ik tijdens bijeenkomsten die ik begeleid, vaak oefeningen in waarin collega’s hun eigen wijsheid raadplegen. Dat geeft mensen rust en voldoening omdat ze bewust contact maken met wat ze belangrijk vinden. Het zijn oefeningen geïnspireerd op de opleiding.

Zelf vertrouw ik ook meer op mijn eigen ingevingen. En als ik ergens mee zit – iets moeizaams met een collega, of een of ander vraagstuk waar ik de vinger niet achter krijg -, dan pas ik mijn energie readingsvaardigheden bewust toe op mijzelf voor een oplossing.

Misschien wel het mooiste voorbeeld is, dat het in de opleiding steeds gaat om mensen echt zien en erkennen in hoe zij dingen ervaren en wat voor hun ondersteunend werkt. In welk werk komt dat nu niet van pas?
Uitgaan van de kwaliteiten van mensen, kijken waar het al goed loopt en waar ze het lastiger mee hebben en hoe ze daar mee om kunnen gaan, helpt enorm als consultant! Ook tijdens het aura readen vind ik dit een prachtig aspect; zo bekrachtigd voor mensen!

Kortom ik heb fundamentele strategieën geleerd om meer met hart en ziel mijn werk te doen. Ik kan deze opleiding dus ook van harte aanbevelen.‘’

- Ernee ten Anscher, senior communicatieadviseur, creatief denken facilitator en aurareader

“Ik werkte 30 jaar op managementniveau aan veranderingen in de zorg. Dat koste me bij af en toe (te)veel energie. Door de opleiding Effectieve Intuïtie kreeg ik inzicht in mijn eigen verlangens en patronen. En maakte ik 3 jaar geleden de keus om te gaan ondernemen. Daarmee vond ik mijn bezieling voor deze prachtige sector terug. Ik zet mijn intuïtie dagelijks effectief in om de juiste toon en houding te vinden in gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten.”

- Kyra Cools Partner in Werving & Selectie bij VOOR

“Mijn baan als adviseur op het gebied van verandering en communicatie bij de Rijksoverheid bestaat uit veel gesprekken voeren. Vaak complexe gesprekken met collega’s die veel aan hun hoofd hebben. Om helderheid te krijgen over ‘Wat is nodig? Wat zijn de juiste stappen om nu te zetten’ wil je zo min mogelijk ruis op de lijn. Mensen komen vaak met een vol hoofd binnen. Dan helpt het dat je goed kunt scheiden welke emoties, belemmerende gedachten en projecties een rol spelen. De opleiding helpt me enorm om dit onderscheidingsvermogen te ontwikkelen. Daarmee kan ik de juiste vragen stellen en een collega echt verder helpen. De opleiding geeft praktische tools die ik dagelijks in het werk kan toepassen. En omdat ik energetisch ook goed voor mezelf leer zorgen, kan ik elk gesprek weer fris in.”

- Marike, adviseur op het gebied van verandering en communicatie bij de Rijksoverheid

“Dankzij de opleiding van het Centrum voor Effectieve Intuitie ben ik geen ambtenaar meer, maar heb ik een goedlopende eigen praktijk als aurareader. Ik kan nu zoveel mensen helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor altijd dankbaar dat ik de stap heb gezet om deze opleiding te volgen!”

- Sarah Muiderman, trainer, coach & aurareader

“Iedereen wordt geboren met intuïtie, in sommige gevallen raakt deze op de achtergrond vanwege ons levensloop. Door deze opleiding kan ik op een praktische en gerichte manier mijn intuïtie inzetten in mijn werk als senior credit risk analyst bij een fintech, maar ook in contact met mensen. Ik voel heel snel aan of iets wel/niet klopt en kan daardoor ook tot de kern komen.”

- Eric Fernee senior credit risk analyst

‘’Ik ben in 2021 gestart met de opleiding intuïtie practitioner, met als doel om mezelf beter te leren kennen, zodat ik weet wat ik vanuit mijn hart wil doen in dit leven en om meer in verbinding te staan met mezelf. Dit jaar was voor mij een jaar met heel veel ups en downs. Ik wilde mezelf leren kennen, maar merkte dat daar niet eens de ruimte voor was, omdat er nog zoveel innerlijke conflicten zijn waar ik mee te dealen heb. Door de opleiding kwamen deze innerlijke conflicten steeds meer aan het licht, ik merkte dat ik nog een hoop trauma’s, en verdedigingsmechanismen met me mee draag. De opleiding heeft mij geleerd om hier naar te durven kijken, om überhaupt te durven kijken naar: hoe gaat het nou eigenlijk met mij? Zoals velen die aan deze opleiding deelnemen, ben ook ik het type die altijd gericht is op het welzijn van de ander in plaats van die van mezelf. Ik besefte me eigenlijk nooit echt hoe het met me ging, en of ik dat wat ik deed wel leuk vond, of goed voelde voor mij. Door de opleiding heb ik geleerd om mezelf meer op de eerste plaats te zetten, en ook dat gaat met veel ups en downs, maar de eerste stapjes zijn gezet. Ik heb ook meer geleerd om aanwezig te zijn in mijn lichaam, met soms alle nare gevoelens van dien, die ik eigenlijk nooit heb willen voelen en die voor mij zo ongewennig aan voelde, dat het me meer dan eens bang maakte. In de opleiding heb ik geleerd dat deze gevoelens er mogen zijn, en heb ik stapje voor stapje mogen onderzoeken wat dit allemaal betekent. Ik loop al heel veel jaren met veel verschillende klachten, met als hoofd klacht: hele extreme vermoeidheid. Dit jaar heb ik eindelijk besloten om mezelf ziek te melden van werk, iets wat ik voorheen nooit had gedaan. Ik besef me namelijk dat ik echt wat rust nodig heb om gebeurtenissen te verwerken, en om terug in verbinding met mezelf te komen. Als ik de opleiding niet had gevolgd, had ik nog jaren op dezelfde manier door blijven leven, en dat had me heel erg ongelukkig gemaakt. De eerste stappen naar een beter leven mogen nu, en vandaag worden gezet, omdat je uiteindelijk leeft voor jezelf in de eerste plaats. Want, als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen.’’

- K.K. begeleider in de geestelijke gezondheidszorg

“Ik ben studentendecaan bij een Hogeschool en hoor in de dagelijkse praktijk o.a. veel intense levensgebeurtenissen van jonge mensen. Zelfzorg is in deze rol erg belangrijk. Omdat goede zelfzorg een centrale rol heeft in de opleiding tot intuïtie practitioner heeft het volgen van de opleiding mij geholpen om mij bewust te worden van wanneer ik ‘te veel’ geef en voel ik eerder aan wanneer ik mezelf kan begrenzen. Daarnaast ben ik nog meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie in het begeleiden van mensen en spreek ik me vanuit die intuïtie eerder uit. Ik voel me van binnen sterker gegrond door het volgen van deze opleiding wat maakt dat ik vanuit vertrouwen jongeren kan begeleiden.”

- Mariëlle van Heemst studentendecaan bij een Hogeschool

’’Deze opleiding heeft mijn leven veranderd. Het heeft me doen inzien hoever ik van mezelf afgedreven was. Waar oude pijn me blokkeerde en hoe mijn lichaam hier op reageert. Ik ben me bewust geworden van mijn overtuigingen en waarom ik deze heb. Jaar naar jaar ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Mijn vertrouwen en inzicht in mezelf is enorm gegroeid. Mijn intuïtie heeft zich steeds meer ontwikkeld. Tijdens de opleiding vond ik qua werk mijn passie. Ik ben me om gaan scholen tot coach en mag nu andere mensen helpen. De opleiding zit verweven in mijn werk; zonder oordeel kunnen kijken naar ieders situatie, goed kunnen luisteren naar de client en door mijn goed ontwikkelde intuïtie de juiste vragen kunnen stellen. Op deze manier komen mensen zelf bij de waarheid/oplossing. Tevens heb ik tijdens de opleiding geleerd waar mijn grenzen liggen. Waar ik voorheen maar doorging voel ik nu aan mijn lijf dat ik gas terug mag nemen. En kan ik dit ook. De opleiding is het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Het heeft mijn leven zowel zakelijk als privé gebracht waar ik het best tot mijn recht kom!‘’

- Ilse Kock-Wielheesen Buiten Groeien Coaching

“De opleiding effectieve intuitie leert mensen om meer vanuit balans tussen verstand en gevoel en intuitie te leven. De oefeningen zijn overzichtelijk,  meteen toepasbaar in de praktijk, en voor iedereen op zijn eigen wijze in te vullen. Onder leiding van de deskundige Annette van den Berg leren mensen om hun overtuigingen ten positieve te wijzigen, waardoor zij meer positieve energie overhouden voor hun persoonlijk functioneren in werk en privé. Men is in staat om enerzijds meer focus aan te leggen, haar kwaliteiten meer te benutten, en tegelijkertijd flexibeler te staan in de golven van het leven.  Annette verstaat als geen ander de kunst die liefdevol doch stevig te begeleiden .  De cursisten leren het beste uit zich zelf te halen voor hun persoonlijk functioneren. Na de cursus gebruiken veel mensen meer en beter hun persoonlijke kwaliteiten zoals intuïtie, helder grenzen stellen aan een ander en betere zelfzorg.  Daardoor zijn mensen veelal energieker, gelukkiger en evenwichtiger.  De Opleiding Effectieve Intuïtie is er alleen voor de mensen die serieus zelfonderzoek niet schuwen, hun grenzen willen verleggen en nieuwe praktische horizons willen vinden. Het is een geschenk aan jezelf en aan je omgeving.”

- Nicole van Ruitenbeek Omgevings manager / Bewustzijns trainer en eigenaar Nica- Luce

“Binnenkort rond ik de opleiding Intuitië practioner af. Doordat ik mijn intuïtieve vermogen de afgelopen jaren verder heb ontwikkeld is een belangrijke extra bron van informatie en inzichten ontstaan. Het heeft mij geleerd om veel zuiverder het onderscheid te zien tussen feiten en overtuigingen, aannames en meningen. Van mezelf en van de ander. In mijn werk merk ik bijvoorbeeld dat als ik naast mijn rationele vermogen ook mijn intuïtieve vermogen aanspreek ik een veel duidelijker beeld krijg van wat het echte (onderliggende) probleem is, wat de oorzaak is en wat een goede duurzame oplossing zou kunnen zijn.

Daarnaast heb ik mezelf beter leren kennen, elk jaar weer een beetje beter. Ik besteed graag aandacht aan mijn ontwikkeling, waarbij kennis, vaardigheden en (persoonlijk) leiderschap inmiddels ruimschoots aan bod zijn gekomen. De opleiding Intuïtie practioner is een waardevolle aanvulling, aandacht voor je intuïtieve vermogen is iets wat zowel je privé als professionele leven verrijkt.”

- Cécile – Director Internal Audit / Compliance professional

“Ik had al meerdere opleidingen, cursussen etc. in mijn leven gevolgd, toen ik mijzelf de kennismaking workshop van het centrum cadeau deed. Tijdens deze workshop besefte ik gelijk wat een kwalitatieve goede begeleider Annette is. In plaats van te leven vanuit verdedigingsmechanismes, trucjes om je te handhaven of dingen voor elkaar te krijgen, leer je tijdens de opleiding te vertrouwen op, of eigenlijk het hervinden van je eigen kracht, je eigen weten en intuïtie. Hierdoor wordt je eigen handelen weer veel oprechter en ga je beter voor jezelf en je omgeving zorgen. De opleiding heeft mij weer terug gebracht naar mijn oorspronkelijke krachtige intuïtie, waarvan ik wist dat die er zat maar waar ik toch vaak niet op durfde te vertrouwen en naar te handelen. Het vertrouwen is hervonden en gegroeid en wel zodanig dat ik mij innerlijk een ander mens voel: stabieler, krachtiger en zelfverzekerder. Dit is op alle fronten in je leven winst en eigenlijk zouden dit soort lessen standaard in al het onderwijs gegeven moeten worden, de wereld en de mensen worden daar mooier en gelukkiger van!”

- Janny Glijnis, astroloog en aurareader

‘’In mijn functie als pedagoog, coach en trainer is het ontzettend belangrijk om ‘veilig’ te zijn. Dat je comfortabel bent met jezelf en in alle situatie met cliënten of cursisten rust kunt bewaren.

Je neemt jezelf als persoon mee in je beroepsleven en hoe authentieker je bent, hoe krachtiger je in je functie en in het contact met anderen kunt staan.

De opleiding heeft hierin voor mij zowel in mijn privé leven als beroepsleven enorm veel betekend. Hier een aantal voorbeelden:
Ik kan mijn energiehuishouding beter managen, waardoor ik niet meer zo snel overprikkeld of gestresst ben of moe word van het contact met mensen. Dit geeft mij nu juist energie!
Ik weet vanuit mijn ontwikkelde intuïtie snel en goed wat bij mij past en wat niet klopt, waardoor ik keuzes maak die goed bij mij passen of op tijd weet bij te sturen, vooral wat betreft werkgebied.

Door de opleiding heb ik mij kunnen ontdoen van oude patronen en mechanismen, hierdoor weet ik goed wie ik ben en heb ik een oordeelloze houding ontwikkeld, wat heel krachtig en veilig is voor mijn cliënten.

Door mijn ontwikkelde intuïtie voel ik tijdens coach-sessies heel snel aan wat iemand nodig heeft, waar aandachtsgebieden liggen en komen we snel tot de kern. Ik krijg terug van cliënten dat ze zich gezien voelen en zich veilig voelen bij mij, wat hun leer- en ontwikkelproces bevordert.

Door alles wat ik losgelaten heb, geleerd heb en ontwikkeld heb in de opleiding ben ik een blijer mens geworden, dit werkt als een magneet voor anderen. Bij verschillende professionele organisaties waar ik kom wordt gezegd dat ik iets breng (een sparkle) wat niemand anders op deze manier zo heeft kunnen brengen. Het werkt aanstekelijk voor medewerkers in de organsisatie.

Ik ben creatiever geworden en flexibiler om met uiteenlopende situaties om te gaan, wat dus ook mijn oplossend vermogen vergroot heeft.
Steeds meer mensen zijn het verleerd om op zichzelf te vertrouwen en er is behoefte aan begeleiding om dit weer te hervinden.

Door de opleiding bij het centrum heb ik dan ook vanuit een verlangen, naast mijn baan als pedagoog en trainer ook een coachpraktijk. Binnen deze praktijk begeleid ik mensen om weer dichter bij hun eigen wijsheid te komen.

Door middel van het geven van aura readingen en intuitief coaching begeleid ik vele cliënten en heb ik hen hiermee ondersteund om verder stappen in hun leven en ontwikkeling te maken. Deze vaardigheden heb ik dankzij de opleiding kunnen ontwikkelen. Het is prachtig en enorm betekenisgevend om dit te kunnen bieden.‘’

- Iris, pedagoog, coach en aurareader

‘’Pas in het eerste jaar van deze opleiding en na een aantal maanden al meteen een thuiskomen en verduidelijkt mijn hele zijn. Ik kan deze opleiding zeer goed gebruiken in mijn huidige beroep Klassiek Homeopaat. Intuitie is hier ook heel belangrijk en kan nu ook het aura readen toepassen op mijn cliënten.

Dus voor mij een hele belangrijke reden om deze opleiding te vervolgen.‘’

- Maud Braspenning- Klassiek Homeopaat

‘’In een kennisgerichte omgeving als een hogeschool is het werken voor een sensitief en intuïtief mens soms best een uitdaging. De opleiding voor Effectieve Intuïtie heeft me geleerd om goed voor mezelf te zorgen, juist om met een volle agenda adem te kunnen blijven halen zodat ik er goed kan zijn voor de studenten. Geweldig om daarin ook een voorbeeld voor hen te kunnen zijn in een tijd waarin veel van ze gevraagd wordt. En dan heb ik het nog niet over de groei in eigenwaarde die ik heb doorgemaakt. Geloven in dat wat ik doe, zinvol is en bijdraagt aan het leven van een ander. Die groeiende eigenwaarde heeft er ook voor gezorgd dat ik de stap heb durven zetten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Mijn intuïtie helpt me te vertrouwen en mensen diepgaand en praktisch te begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.‘’

- Hanneke van Riet - loopbaan- en levenscoach, trainer, aurareader

‘’Met de opleiding Effectieve Intuitie heb ik ontdekt dat ik een duidelijke eigen stem heb. Ik heb leren luisteren naar deze eigen stem en deze, met name, leren onderscheiden van alle andere geïnternaliseerde stemmen.
Het is bekend dat opvoeding en omgeving, invloed hebben op het denken en handelen van ons allen. Vaak of eigenlijk bijna nooit is dit in overeenstemming met de eigen wensen en behoeftes, de eigen stem, de eigen intuïtie.
Door de opleiding Effectieve Intuitie te volgen is langzaam en zeker het verschil duidelijk geworden. Hoe je deze kunt herkennen en vooral leren filteren.
Dit was en is voor mij van grote betekenis. Om dit verschil te leren herkennen en filteren.
Mijn eigen stem, mijn eigen wijsheid is uiteindelijk van onder alle andere stemmen naar boven komen drijven. Dit heeft uiteindelijk geleid naar duidelijkheid, mijn eigen stem.
Door opvoeding en vele stemmen van de omgeving heb ik lang werk gedaan dat niet echt bij mij past, maar wenselijk was.
Door de opleiding is mijn eigen stem, mijn echte ik, wie ik ben en waar ik voor sta heel duidelijk geworden.
Ik sta in mijn kracht!‘’

- Helen, kunstenares

‘’Door de opleiding Effectieve Intuitie heb ik mezelf beter leren kennen en heb daardoor in 2018 een carrièreswitch gemaakt. ik ben vanuit de communicatie overgestapt naar de retail en heb nu een winkel in pre-loved kleding en duurzame accessoires: garment Amsterdam. Sinds 2022 geef ik ook aurareadings in mijn winkel. Hierdoor ben ik niet alleen met de buitenkant van mensen bezig, maar zet ik ze ook innerlijk in hun kracht. Ik vind dat een prachtige combinatie: zorg voor de buiten- én de binnenkant van mensen op een duurzame manier.

Als reader is het belangrijk jezelf te blijven scholen. Ik ben daarom blij dat ik gebruik kan maken van het STAP-budget voor bijvoorbeeld de cursus Transcending Consciousness. Dit soort cursussen geven verdieping en brengen mij verder in mijn werk.‘’

- Natasja Keller, eigenaar winkel en aurareader

“Na het behalen van mijn Intuïtie Practitioner en Aurareaders diploma wilde ik supergraag door met mijn ontwikkeling. In het laatste jaar van de opleiding ben ik begonnen met het opstarten van mijn Aurareaders praktijk ‘Love 2 Read’. Het Master verdiepingsjaar wat daarop volgde, was een welkome aanvulling. Inmiddels aangesloten bij de ‘Beroepsvereniging voor Aurareaders’, wilde ik mij nog meer specialiseren, nog meer verdiepen. Bij het Centrum, maar met een iets andere invalshoek dan de afgelopen vijf jaar. Daarom besloot ik om mijn STAP-budget te gebruiken om de cursus ‘Transcending Consciousness’ te doen. Deze zet ik in als specialisatie. In mijn praktijk neem ik de opgedane kennis, inzichten, ontwikkeling en ervaring mee. Ik kan mijn cliënten hierdoor een nog helderder, concreter en praktischer reading geven.”

- Marjantien Hoffman, aurareader

“Toen ik begon aan de opleiding Intuiton Practitioner, zag ik dat als iets wat ik puur voor mezelf deed. Geen idee had ik, hoezeer het privé en in mijn werk zou doorwerken. Het is alsof ik zuiverder waarneem en zuiverder contact maak. En dat geeft zo’n mooie verdieping in de gesprekken met medewerkers en met managers. Het is een soort cut the crap: we komen veel sneller tot de kern, tot dat waar het écht om moet gaan. Dat geeft altijd lucht – en reken maar dat dat voor iedereen fijner werken is.”

- Esther Molle, HR Manager

“In 2018 ben ik de opleiding Intuïtie practitioner begonnen, omdat mijn dochter (toen net 10 jaar oud) erg worstelt met haar hooggevoeligheid. Ik was op zoek naar iets om haar (en mezelf in de rol van haar moeder) te helpen. Dat heeft Annette zeker gedaan. Haar rust, kennis en ervaring geven je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Het heeft mij en mijn gezin veel rust en zelfvertrouwen gegeven. En voor mij persoonlijk de baan waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn eigen praktijk als aurareader en intuïtief coach. Want ik ben zeker niet de enige moeder die worstelt met hooggevoeligheid. Hier mag veel meer aandacht en begeleiding voor komen. Wil jij meer uit je werk en je leven halen? Probeer eens een kennismakingsdag. Als het goed voelt, is het echt de moeite waard. Want wie weet wat jij allemaal nog meer te bieden hebt.”

- Debbie Bosma aurareader en intuïtief coach

“Mijn praktijk ‘Mieke Heijerman, Intuïtie & Coaching had ik in 1999 niet kunnen starten zonder de opleiding aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie (CvEI) die ik toen net had afgerond. Ik gebruik nog steeds de tools die ik toen geleerd heb. Als inmiddels internationaal aurareader maar ook als intuïtief coach. In mijn werk als geestelijk verzorger in de ouderenzorg komt de bij het CvEI opgedane kennis én wijsheid ook enorm van pas. Al tientallen jaren onnoemelijk dankbaar dus voor deze gedegen en praktische opleiding!”

- Mieke Heijerman geestelijk verzorger ouderenzorg, internationaal aurareader, intuïtief coach

‘’De opleiding helpt mij om beter te luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Ook ben ik stressbestendiger geworden en heb ik beter leren begrenzen. Daardoor blijf ik beter in balans in mijn veeleisende, complexe werkcontext.
Ook wordt het mij steeds duidelijker in welke richting ik me beroepsmatig verder wil ontwikkelen.’’

- Natalie (adviseur leren en ontwikkelen)

“Omdat ik nog niet zo lang van mezelf weet dat ik hoogsensitief ben, en ik me dus jarenlang onbewust overbelast heb, heeft dit ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk ver van mijn eigen gevoel ben afgedreven. Dit heeft me zo ziek gemaakt dat ik mijn werk als schooldirecteur niet meer kon uitvoeren.

Om weer dichter bij mijn gevoel te komen en te leren hoe ik op een goede manier mijn hoogsensitiviteit kan inzetten ben ik gestart met de opleiding. Mijn eerste opleidingsjaar zit er nu bijna op en ik merk dat ik weer voel en dit gevoel ook serieus neem. Voor mij een meer dan waardevolle persoonlijke ontwikkeling omdat ik in wat ik ook ga doen in de toekomst, dit heel hard nodig zal hebben. Dank je wel Annette!’’

- Herdien Niggebrugge verbinder voor mens & organisatie

‘’Al jaren weet ik dat ik mijn intuïtie echt gebruik. Ben er in de afgelopen 25 jaar toen ik werkte ook achtergekomen dat dit een enorme krachtbron is als je deze nog bewuster en effectiever in kunt zetten. Deze opleiding helpt me nog meer in mijn kracht te staan en vandaar uit me af te kunnen stemmen op anderen in een vaak uitdagende omgeving. Mijn wens is in de ouderenzorg te gaan werken. Zowel op strategie- en beleidsniveau, als om medewerkers te ondersteunen in hun eigen kracht te (blijven) staan en senioren en naasten te coachen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen vind ik deze opleiding bij Annette van den Berg een zeer belangrijke aanvulling. Om nog meer waarde toe te voegen voor ouderen in een voor mij nieuwe en steeds belangrijkere sector.’’

- Caroline Wittgen, coach en communicatieprofessional

“Ik heb de opleiding aura-reader gedaan om meer inzicht te krijgen in het energetische aspect van de mens. Het heeft het me mijzelf thuis en vertrouwd laten voelen met zaken als begrenzing en gronding. Ook gebruik ik al wat ik leerde in de opleiding bij mijn werkzaamheden als pianiste en heeft het een goede invloed zowel op het studeren als op het optreden.’’

- Liesbeth Spits, gediplomeerd pianist en aurareader

“De opleiding tot Intuition Parctitioner heeft mij heel erg geholpen om mijn intuïtie een aanvoelingstalent veel meer praktisch in te zetten, zowel in mijn dagelijks leven als in mijn werk. Ik werk als organisatie adviseur en heb een eigen praktijk als coach, hoogbegaafdheidsdeskundige en energetisch therapeut. In organisaties werk ik veel in verander trajecten, daar is het belangrijk om snel de weerstand boven tafel te krijgen zodat het veranderproces zo soepel mogelijk kan verlopen. Ik gebruik mijn intuïtie om de onderstroom te benoemen en er voor te zorgen dat die in een veilige setting besproken kan worden. In mijn werk als coach en therapeut werk ik veel effectiever dan vroeger omdat ik niet alleen sneller aanvoel wat het probleem is maar ook wat de oplossing kan zijn.”

- Breinmeesters, coaching & counseling

“Deze opleiding heeft me leren vertrouwen op mijn intuïtie, waardoor ik in de trainingen die ik geef beter af kan stemmen op de deelnemers. Bijvoorbeeld als iemand een vraag stelt begrijp ik heel snel waar de vraag vandaan komt, waardoor het antwoord aansluit op de situatie waar de vraag vandaan komt. Deelnemers  geven keer op keer terug dat ze zich gehoord en gezien voelen en dat dit een veilige sfeer creëert, dit vind ik belangrijk in het werk dat ik doe.

Voor mijzelf merk ik dat ik meer en meer durf te vertrouwen op waar ik goed in ben en meer en meer naar het werk aan het bewegen ben waar ik de diepste voldoening uithaal. Door de opleiding is er een soort persoonlijke groei versterkt die er voor zorgt dat ik iets wezenlijks bij kan dragen aan de wereld en dat het in mij duidelijk wordt wat dat is. Het is als een soort omgekeerde van banen wisselen, waarin je van buitenaf zoekt. Door deze opleiding Effectieve Intuïtie leer ik voelen wat er in mij leeft en wat ik bij mag dragen met de groei in persoonlijk vertrouwen en kracht die daarbij horen.”

- Marieke Linders Gijsen, Weerbaarheids trainer en ouder groei begeleider.

‘’Door de opleiding Effectieve Intuitie heb ik mezelf beter leren kennen en heb daardoor in 2018 een carrièreswitch gemaakt. ik ben vanuit de communicatie overgestapt naar de retail en heb nu een winkel in pre-loved kleding en duurzame accessoires: garment Amsterdam. Sinds 2022 geef ik ook aurareadings in mijn winkel. Hierdoor ben ik niet alleen met de buitenkant van mensen bezig, maar zet ik ze ook innerlijk in hun kracht. Ik vind dat een prachtige combinatie: zorg voor de buiten- én de binnenkant van mensen op een duurzame manier.

Als reader is het belangrijk jezelf te blijven scholen. Ik ben daarom blij dat ik gebruik kan maken van het STAP-budget voor bijvoorbeeld de cursus Transcending Consciousness. Dit soort cursussen geven verdieping en brengen mij verder in mijn werk.’’

- Natasja Keller, eigenaar winkel en aurareader

“Ongelofelijk, wat dankbaar ben ik voor de opleiding Effectieve intuïtie en de begeleiding van Annette van den Berg. In september 2021 startte ik in het eerste jaar. Ik was overbelast door het succes van mijn bedrijf en opzoek naar hoe ik een betere balans kon hebben tussen werk en privé. De hoeveelheid werk kon ik amper meer kon dragen, waardoor ik mijn eigen behoefte en intuïtie niet meer goed kon voelen. Ik was overwerkt en overbelast. Er moest iets structureel gaan veranderen wilde ik niet omvallen.

In 1.5 jaar tijd en met de warme begeleiding van Annette tijdens de lesdagen is er zoveel in mij veranderd. Ik leerde te begrenzen. Ik voel veel beter wat ik nodig heb om mijn eigen energie te bewaken. Het is zo’n enorm grote verandering. Door de opleiding leerde ik de ruimte weer terug te zetten voor mezelf en vanuit hier kan ik veel efficiënter en gerichter ondernemen.

De opleiding effectieve intuïtie draagt voor mij bij zowel op zakelijk vlak als voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer ik mij persoonlijk ontwikkel des te meer profijt hebben cliënten en de mensen waarmee ik werk hiervan. Ik ben ontzettend blij dat Annette op mijn pad is gekomen en ik voel me enorm gezien en gesteund door haar.

Heel veel dank! Ik kijk uit naar alle mooie lesdagen die nog komen.”

- Annelies Mulder, doula Mamalogisch geboorte professional

Ja dit is de opleiding voor mij. Ik wil meer weten!

Back To Top