Aurareading: hoe werkt het en waar is het voor?

Home > Aurareading: hoe werkt het en waar is het voor?

Het effect van aura lezen

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van de energie van jou en de interactie met je omgeving. Het is een stroom praktische informatie van je uitstraling; een momentopname tegen de achtergrond van het verleden en met verwijzingen naar de toekomst. In je energieveld is deze informatie te zien. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen.

Meer zelfinzicht door een aurareading

Een goede aurareading werkt inzichtgevend. Het brengt je bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken. Alle readings in het Centrum worden gegeven door zorgvuldig opgeleide, ervaren readers. Een aurareading gaat ook vooraf aan het volgen van de opleiding en is aan te raden om als voorbereiding op de workshop te doen.

Een aurareading duurt anderhalf tot twee uur. Readings vinden plaats op zowel doordeweekse dagen als in het weekend. Een afspraak voor een reading kun je telefonisch maken. Dan spreek je ook de dag en tijd samen met de reader af. We raden je aan om van de reading een geluidsopname te maken (video-opname is niet toegestaan). Je krijgt namelijk veel informatie, dat maakt dat het fijn is om na te kunnen luisteren. Daarnaast werkt een reading lang na en wordt het vaak als prettig ervaren om de reading ook na een half jaar of na een jaar nog eens te beluisteren. De meeste mobiele telefoons beschikken tegenwoordig over een opnamefunctie (voice recorder).

*Reader = auralezer. Readee = degene wiens aura gelezen wordt.

Meer weten?

Neem contact met ons op (bij voorkeur telefonisch) om een afspraak te plannen voor jouw persoonlijke aurareading. Lees hieronder de reacties van anderen die al zijn geweest. Voor het boek Versterk je Uitstraling heeft Annette van den Berg de aura van bekende Nederlanders gelezen. Hun reacties vind je rechts op deze pagina. Bij de een aantal vragen beantwoord vind je meer informatie en een toelichting op de aura en de chakra’s.

De aura
 • 7 * kruinchakra
 • 6 * voorhoofdchakra
 • 5 * keelchakra
 • 4 * hartchakra
 • 3 * zonnevlecht
 • 2 * navelchakra
 • 1 * wortelchakra’s
 • A * aura

Klaar voor meer inzicht?

Heb je interesse in een aurareading? Neem dan snel contact op en reserveer je plaats!

Contact opnemen

Reacties op de aura readings

 • Ik ben erg enthousiast over de reading. Opmerkelijk hoeveel dingen op zijn plek zijn gevallen. Het heeft heel wat in me losgemaakt. Ik voel me lichter en kies nu duidelijker voor wat voor mij belangrijk is.
  Reactie aurareading
 • De reading heeft me nieuwe inzichten gegeven en ook veel dingen uit het verleden duidelijk gemaakt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik er op een betere manier mee om kan gaan. Dat voelt echt bevrijdend.
  Reactie aurareading
 • Ik vond de reading echt fantastisch. De diepgang en de samenhang van allerlei aspecten die in mijn leven spelen ontroerde me. Het heeft me bemoedigd en geïnspireerd.
  Reactie aurareading

Leef jouw mooiste leven