skip to Main Content
Testimonials
Wat onze cursisten over ons zeggen

Wat ben ik blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Een opleiding die me veel gebracht heeft, leren hoe ik mijn intuïtie en sensitiviteit kan inzetten ten behoeve van mijzelf en van anderen, bewust en zonder energieverlies. De opleiding is praktisch en intuïtief. Met beide benen op de grond, kregen we liefdevol les van Annette van de Berg. Een deskundige, creatieve, open minded trainer. Ze heeft naast de inspirerende lessen ook buiten de lesdagen, zoveel aandacht aan onze persoonlijke ontwikkeling en vragen gegeven, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Nogmaals dank voor je wijze ‘lessen’ Annette! Je neemt helder waar, en bent wat je vertelt, oprecht en eerlijk vertel je wat er bij mij (en natuurlijk bij anderen) speelt. Dat geeft inzichten en mogelijkheden om mijn pad verder te gaan. Tot ziens!

- Simone van den Hil (psycholoog, coach en trainer)

‘De opleiding tot intuïtie practitioner heeft mij meer gebracht dan ik van tevoren had kunnen hopen. Zo zorg ik veel beter voor mezelf, heb ik een levenslange angst kunnen overwinnen en kan ik bewuster genieten van het leven. Daarnaast wordt er door de opleiding een bewustzijn gestimuleerd dat ervoor heeft gezorgd dat ik zeker ben van mezelf; wat betreft de keuzes die ik maak, maar ook in het contact met anderen.
De begeleiding van Annette tijdens, en buiten, de lessen heeft daar enorm veel aan bijgedragen. De manier waarop zij de oefeningen begeleidt maakt dat ik er precies de juiste informatie uit haal. Haar begeleiding voelt oordeelloos, wat alle ruimte schept om ervaringen te delen en vragen te bespreken. Annette geeft alle ruimte om persoonlijke thema’s met haar te bespreken, waardoor iedereen het maximale uit de opleiding kan halen. Ze heeft mij geleerd om minder streng voor mezelf te zijn en mijn persoonlijke ontwikkeling de aandacht te geven die het verdient. Ik zou iedereen deze opleiding gunnen. Iedere lesdag voelt als een cadeau aan mijzelf.

- Cynthia Anderson

“De opleiding Intuïtie Practitioner zou standaard in het basisonderwijs moeten zitten, vind ik. Want hoe fijn is het om via hele praktische oefeningen te leren luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid? Dat gun je toch iedereen? Om zo de juiste keuzes voor jezelf te kunnen maken op dagelijkse basis. Deze cursus heeft mij geholpen/ helpt mij om me krachtig te voelen in keuzes maken over stappen die ik wil zetten qua carrière, relaties en manier van leven. Het gaat over vorm geven aan persoonlijk leiderschap. Annette beveel ik daarbij van harte aan als docent. Ze weet je op praktische, respectvolle, doortastende en humorvolle wijze je door je eigen ontwikkeling te gidsen. Ik ben dankbaar dat ik deze opleiding volg en profiteer er elke dag van. En mijn kinderen en omgeving ook”.

- Marjoke de Grijs, adviseur leren en ontwikkelen, coach

“Waar ik voorheen mijn innerlijke stem dikwijls wegredeneerde, heb ik door de lessen van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en de begeleiding juist leren vertrouwen op mijn intuïtie. Dat betekende voor mij vaak wel dat ik volledig uit mijn comfort zone moest gaan, omdat ik in het geheel niet (meer) gewend was dat innerlijk weten gewicht te geven. De realisatie dat beide (intuïtie en ratio) elkaar zo goed kunnen aanvullen, is voor mij een enorme verrijking, zowel persoonlijk als professioneel”.

- Wouter van Leij (wetenschapper)

“De opleiding heeft mijn leven veranderd, en daardoor ook het leven van de dierbare mensen om mij heen. Het chakra systeem is oer oud, diep wijs en veel omvattend, waardoor de zelfkennis enorm toeneemt. Tegelijkertijd reikt Annette veel oefeningen aan die de verandering en groei bevorderen die tijdens het aanschouwen van de chakra’s nodig blijken te zijn. Annette is zeer aanwezig met raad, individuele begeleiding, antwoorden op vragen, de juiste richting aangeven. Ze is zeer geduldig, zorgzaam, betrokken, en consequent. Ze verbindt zeer goed het Aardse met het Hemelse, om het zo te zeggen. Ik heb veel oude pijn losgelaten, innerlijke en uiterlijke conflicten opgelost, veel strijd met mezelf opgegeven, ben liefdevoller en zachter geworden, en tegelijkertijd sterker, meer stressbestendig, meer in staat om tegenslagen op te vangen. Mijn leven is harmonieuzer geworden, en in mijn werk en sociaal leven ben ik succesvoller geworden; in mijn huwelijk is meer rust ingetreden. Kan ik iedereen aanraden. Drie jaar lijkt in onze jachtige tijd lang, maar het loont, het is een investering voor het leven”.

- Donca Vianu (psychiater-psychotherapeute)

“Privé en in mijn werk heb ik veel profijt van de persoonlijke ontwikkeling die ik, door het stimuleren van mijn intuïtie, heb doorgemaakt. Als ik met studenten werk heb ik tegenwoordig vrij snel door waar het probleem ligt, bijvoorbeeld als ze iets niet snappen of nog niet doorhebben. Wanneer ik dat dan aangeef kijken ze me vaak perplex aan en begrijpen niet hoe ik dat kan weten. Door de opleiding ben ik meer op mezelf gaan vertrouwen en ben daardoor ook stressbestendiger geworden. Ik heb geleerd meer bij mezelf te blijven en mezelf niet kleiner te maken dan ik daadwerkelijk ben. Door de opleiding en de ontwikkeling die je daar doormaakt, wordt je je bewust dat er meer dimensies zijn waarin dingen spelen. Je gaat meer van het leven zien en ontdekt wat belangrijk en wat bijzaak voor je is. Ik focus me nu veel meer op mijn kwaliteiten en deel meer met anderen. Dat maakt mijn leven een stuk kleurrijker!

- Peter Smient (universitair docent)

De Amerikaanse auteur Dick Sutphen, schrijver van verschillende bestsellers (o.a. You Were Born Again To Be Together en The Oracle Within) en één van de meest vooraanstaande deskundigen op dit terrein, reageerde na het lezen van de Engelse vertaling van Een nieuwe werkelijkheid “Carolina Bont’s A New Reality is a Master course in the practical application of esoteric metaphysics to open spiritually, expand awareness and generally improve your life. I loved it!”

- Dick Sutphen (schrijver van bestsellers)

Ik heb Annette opgezocht als coach toen ik merkte dat ik vastliep in patronen en daar zelf niet goed uitkwam. In enkele sessie bracht Annette inzicht in de pijnpunten en gaf me handvaten hoe hier mee om te gaan.

Zowel op een diep spiritueel niveau als ook heel praktisch in het dagelijkse, werkzame leven. Ik heb Annette als deskundig en zorgvuldig ervaren en ze komt snel to the point. Ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt om in korte tijd weer in mijn kracht te komen.

- Marjolein Smit, Docent en auteur

De coaching van Annette is goud waard. Door haar vermogen om mij me veilig te laten voelen en om zo in te tunen dat ze zonder enig oordeel mee kan kijken, ontstaat er ruimte om de spanning te laten vieren, verdriet te uiten, open en helder naar een situatie te kijken. Ik ontdek waar ik ondersteuning nodig heb en vandaan kan halen. Ik ontdek en visualiseer waar de ander ook al het zijne probeert, en hoe we elkaar zouden kunnen ontmoeten. Het resultaat is dat ik nieuwe moed heb en voor me zie wat ik zou kunnen doen. Ik sta er weer helemaal. Ik besta en de ander ook, in alle respect.

- Liesbeth Spits voetreflextherapeute, professioneel musicus

Behalve dat ik meer inzicht heb gekregen in het functioneren van mensen onderling heeft de opleiding me ook rust en vertrouwen gegeven in de manier waarop ik de dingen aanpak. Wat ik voel, doe en zeg is veel meer in balans. De lessen dagen je uit om op een eerlijke, open manier naar jezelf te kijken en zelf antwoorden te vinden. Je leert de kunst van het vragen stellen en, minstens zo belangrijk, je leert te luisteren naar de antwoorden die vanuit jezelf komen.

- Hester van Dapperen

‘Hoogsensitiviteit als kracht’ betekent veel voor mij en ik denk voor velen met mij. Het is heerlijk boek om je in onder te dompelen: rijk en voedend. Het bevat zoveel inzichtgevende informatie. Ik pak het steeds weer op om er een stuk in te lezen.

- Jeroen van B., bedrijfsleider

Bedankt voor alle inspiratie! ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ heeft mij veel helderheid gegeven. Ik ben allerlei eye-openers en steuntjes in de rug tegengekomen en ben daar heel gelukkig mee. Ook de oefeningen zijn erg ondersteunend.

- Ellen van der V., fysiotherapeut

De aurareading klopt helemaal. Ik weet het zelf ook wel, maar nu zij het allemaal even hardop zegt is dat best confronterend. Maar ik ben er wel blij mee, het doet me ook goed!

- Lizelotte van Dijk, actrice

De ontwikkeling van mijn intuïtie heeft me een extra zintuig gegeven waardoor ik me veel gemakkelijker door het leven begeef dan daarvoor. Mijn leven is daardoor leuker en interessanter. Alles is eenvoudiger geworden.

- Denis van Bierling

In de opleiding heb ik geleerd mijzelf te ondersteunen, waardoor er meer zachtheid en respect naar mezelf is gekomen en daarmee ook naar anderen. Ik heb geleerd in mijn eigen kracht te blijven en dat voelt heerlijk.

- Janneke de Nooijer

Op het moment zit ik in de tweede helft van het tweede opleidingsjaar en ik kan zeggen dat er veel dingen positief veranderd zijn. Jarenlang had ik het idee dat er iets niet met mij klopte, voelde me anders dan anderen, ik leek overgevoelig voor dingen, relaties lukten niet en ik voelde me in veel situaties onzeker.

- Astrid Pijlman (Pedagogisch medewerker Jeugdzorg)

Ik ben vol lof over de opleiding. De opleiding is praktisch, grondig en intuïtief. En dat zie je ook in de mensen die erop afkomen. Met beide voeten in de wereld, en met openheid naar spiritualiteit. En Annette is geweldig. Ze neemt heel helder waar, belichaamt wat ze doet en kan precies aangeven wat er bij je speelt. Vanuit een diepere laag raakt ze datgene aan wat ze bij je ziet/voelt, oppikt. Heel waardevol, steunend en verhelderend.

- Sabijn Arts (psycholoog en life coach)

Alle menselijke kanten in jezelf krijgen de aandacht die ze verdienen: je zou kunnen zeggen dat je door de opleiding meer mens wordt. Ik merk dat door mijn intuïtie te gebruiken dat ik in mijn werk beter leiding kan geven.

- Bart Kraaijenbrink (projectmanager marktonderzoek)

Een heel mooi aspect van de opleiding vind ik ook dat je steeds jezelf als uitgangspunt neemt, dus je ontwikkelt altijd vanuit jezelf. Terugkijkend was deze opleiding een geweldige investering in mijzelf nooit eerder heb ik een opleiding gedaan waar ik zoveel aan gehad heb als aan deze.

- Peter Spek (eigenaar plantenkwekerij)
Back To Top
error: Deze content is beschermd