skip to Main Content
Empowering Coaching
Inzicht Coaching, Transformation Coaching, Five Star Transformation Coaching
door Annette van den Berg
Empowering Coaching

“Annette is een zeer getalenteerde, ervaren en eerlijke coach. Door de jaren heen heeft ze me vele mooie en bruikbare inzichten gegeven . Het is altijd weer een plezier om met haar te sparren en ik ga altijd vol energie en nieuwe inspiratie de deur uit!”

-Danny Rook

Regisseur, acteur, tv presentator

"If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude". Maya Angelou

Maatwerk, afgestemd op jouw vraag

Je hebt coaching en coaching. Bij Annette kom je voor coaching als je écht transformatie wilt. Als je bereid bent om uit je comfort zone te stappen. Als je beseft dat werkelijke verandering uit jezelf komt, met jouw energie, inzichten en inzet. Als je verder wilt groeien dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Annette biedt een veilige supporting omgeving en helpt je bij je eigen kracht, heling en inzichten te komen.  Je gaat herkennen wie je bent, waarom je hier bent en welke stappen jij kunt maken om zo soepel mogelijk te groeien van waar je nu bent naar waar je werkelijke potentie en mogelijkheden zijn. Ze maakt hierbij naast een schat aan technieken en levenswijsheid, volop gebruik van haar intuïtieve kwaliteiten en vermogen om helder (energetisch) waar te nemen.

Dit maakt dat zowel de persoonlijke als bedrijf empowerings-coachingsessies die Annette  geeft, absoluut anders zijn dan de reguliere coachings en/ of coachingtrajecten.

Ze werkt daarbij vanuit een brede onderbouwing van diverse succesvol afgeronde trainingen en opleidingen (binnen en buitenland) onder andere op gebied van coaching, teambegeleiding, traumaverwerking, sexualiteit en transformatie-sexualiteit, huiselijk geweld, relatie- therapie, self-empowering voor vrouwen, persoonlijk en/ of dienend leiderschap, intuïtie en HSP.

Dat maakt elke sessie tot een “inzichts-ervaring”. Haar unieke werkwijze blijkt keer op keer een heel effectieve methode om helderheid te krijgen zelfs in de meeste complexe situaties.

Bij elke sessie wordt uitgegaan van je eigen kracht en innerlijk potentieel. Deze wordt gelijk bij je eerste consult al (meer) aangesproken om tot positieve en blijvende veranderingen te kunnen komen. Annette geeft soms ook  speciaal voor jou gemaakte awareness oefeningen tijdens de sessies waarin ze je als ervaren en kundig gids begeleidt naar je eigen inzichten, transformatie en heling. Je kunt ook opdrachten meekrijgen om thuis te doen. Want daar, in je dagelijkse leven, moet uiteraard de verandering gestalte krijgen.

Joost ten Broek

Business Owner YOOST B.V.

Therese Doornbos

Trainer / paardencommunicatie

Keuze uit drie Empowering Coachingsvormen

Inzicht Coaching

Je kunt de sessies van een uur elke week, maar ook over een langere periode inplannen. Bijvoorbeeld om de maand of om de twee maanden.

Het lijkt  “gewone” coaching, maar is veel sneller to the point en daarmee gelijk een stuk diepgaander. Je kunt deze sessies gebruiken als ondersteuning in je proces voor sparren en extra support.

Inzicht Coaching – enkel online

Duurt: 1 uur.

Investering: € 150,- euro. (of anderhalf uur 225,- euro)

 

👉 Ja, ik wil Inzicht Coaching

Transformation Coaching

✅ Wil je echt verandering?
✅ De onderste steen boven?
✅ Een nieuwe stap maken?

Dan is deze coaching vorm helemaal geschikt voor jou. Een transformerende sessie duurt gemiddeld 2,5 uur. Lang? Je zult merken dat de tijd voorbij vliegt.

Alle thema’s die op dat moment voor jou van belang zijn komen aan bod. Er wordt gestreefd om je zo direct mogelijk in contact te brengen met je eigen kracht, verlangens, ambities en mogelijkheden.  Eén sessie kan voldoende zijn om van binnenuit gesteund en met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan.

Zo kan het zijn dat je i.v.m. iets waar je al heel lang mee worstelt, na je eerste sessie grote positieve verandering ervaart.

Transformation Coaching enkel online

Duurt: 2,5/ 3 uur 

Investering: € 395,- euro.

👉 Ja, ik wil Transformation Coaching

 Five Star Transformation Coaching

 • Five Star Transformation. -voor als je écht diepe transformatie wilt op alle vlakken in je leven-
 • PERSOONLIJK: Voel je onvrede, vermoeidheid, sleur of spanning? Burn-out? Voel je al zo lang dat diepe naamloze verlangen in je? Voel je je alleen, maar hebben anderen daar geen idee van? Weet je goed anderen te supporten, maar zet je jouw belangen steeds achteraan? Loop je tegen je innerlijke glazen plafonds aan (of die van de omgeving)?
 • BUSINESS: Sta je op punt belangrijke zakelijke beslissingen te nemen? Wil je inzicht in de dynamiek van het bedrijf en van jouw functioneren? Of wil je  niet alleen persoonlijk maar juist zakelijk óók  een transformatie inzetten?
 • Het speciale Five Star Transformation-Coaching traject bestaat uit 6 maanden om de week een uur online sessie. Of al wandelend in de natuur. Voor mensen met eigen bedrijf en/of leidinggevende functie. Of voor diegenen die echt op alle vlakken willen groeien, zowel werk als privé. Tussen de sessies door is er contact via WhatsApp en is Annette ook bereikbaar voor support in het moment. Kosten 3000,- euro.
 • ✅ Zit je op een keerpunt wat betreft werk?
  ✅ Heb je je eigen bedrijf?  Of wil je deze juist gaan starten?
  ✅ Wil je binnen het bedrijf waar je werkzaam bent een andere functie?
  ✅ Voel je onvrede, vermoeidheid, sleur of spanning?
  ✅ Sta je op het punt belangrijke persoonlijk en/of zakelijke beslissingen te nemen?
  ✅ Wil je inzicht in de dynamiek van het bedrijf en van jouw functioneren?
  ✅ Heb je behoefte aan écht goeie 1 op 1 support voor jezelf, persoonlijk en/ of zakelijk?

Daarvoor is er het speciale Five Star Transformation Coaching traject. Met alle aandacht voor jouw vraag en verlangen(s). Voor jezelf, waar wil je heen, wat zijn je potenties die nog op de achtergrond zijn. Wat mis je in je leven, privé, werk, relaties… Annette loopt met je mee bij alles wat er is in je leven.

ALLES wat nodig is voor jou om te transformeren krijgt die aandacht die daarvoor noodzakelijk is, zonder enig voorbehoud.

 Five Star Transformation Coaching

Duurt: 1 jaar twee keer per maand een sessie, het gesprek bepaalt de duur ervan 

Investering: op aanvraag 

Extra: tussen de sessies door is Annette ook bereikbaar voor support in het moment.

👉 Ja, ik wil Five Star Transformation Coaching

Wanneer deze coaching?

Deze vorm van coaching is op veel gebieden bijzonder behulpzaam. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met:

✅ vastgelopen situatie in je werk
✅ burn out
✅ een nieuwe weg in willen slaan, maar niet wetend hoe en wat
✅ (verborgen) talenten willen ontdekken en ontwikkelen
✅ acute thema’s in je leven (bv. scheiding, ongeluk. nieuwe liefde)
✅ terugkerende thema’s (bv. verlatings- of bindingsangst)
✅ praktische vragen (bv. over werk, gezin, relaties)
✅ spirituele of zingevingsvragen
✅ hooggevoeligheid van jezelf, partner of kind
✅ belangrijke besluiten moeten nemen
✅ weten dat er veel meer in je zit maar dan…

Annette heeft een bijzonder heldere kijk op situaties, ze werkt vanuit groot respect voor ieders eigenheid en weet met heldere bewoordingen, humor en praktische adviezen op een diep niveau te inspireren . Lees meer over Annette van den Berg.

De effectiviteit van online coaching

De coaching is online. Afspraken zowel overdag als ‘s avonds mogelijk.

 

De effectiviteit van online coaching.

In de corona tijd moest overgestapt worden van de op locatie coaching naar online. En wat bleek, de online coaching werkte veel effectiever met meer en krachtiger resultaten. De focus was helderder, niet vermoeid door reizen, veel flexibeler in wanneer af spreken, minder “ik zit bij de therapeut”, maar veel meer comfortabel vanuit de eigen veilige plek.  De resultaten waren zo goed, dat na de corona de online coaching als meest krachtig werkende vorm, is gebleven.

Locatie:
vanuit je eigen veilige ruimte, per ZOOM

“De Biobusiness Masterclass is een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor wetenschappers die een bedrijf in de ‘Life Sciences’ starten. Het jaarlijkse opleidingsprogramma valt onder de verantwoordelijkheid van de brancheorganisatie HollandBio en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Managementcentrum ‘De Baak’ te Noordwijk. Naast specifieke ‘business kennis’ zoals financiën, octrooirecht en juridische aspecten, worden de 16 – 20 cursisten ook onderlegd in algemene managementvaardigheden. Tevens staat tijdens intervisieavonden de persoonlijke ontwikkelingen van de deelnemers centraal. Het intervisietraject wordt begeleid door vier professionele docenten en Annette van den Berg behoort tot het kernteam.

Ik ben heel blij dat Annette deelneemt aan het intervisieteam van de Biobusiness Masterclass. Zij is een getalenteerde intervisiecoach, die er in slaagt om met behulp van haar intuïtieve gaven en praktische heldere kijk, startende Life Sciences ondernemers te ondersteunen op het pad van de persoonlijke ontwikkeling.”

- Dr. Kees Recourt
Programma manager Biobusiness Masterclass en investeringsmanager van de Mibiton fondsen

“Ik heb Annette leren kennen in haar rol als intervisiecoach voor de Masterclass Biobusiness. Annette begeleidt de intervisie sessies van de deelnemers aan deze Masterclass waarin vooral de persoonlijke ontwikkeling in het opzetten van een eigen business in de biotechnologie alle aandacht krijgt. Door haar intuïtieve deskundigheid brengt ze een unieke ervaring en aanpak mee naar de Masterclass. Een frisse en vaak vernieuwende aanpak in de zakenwereld.

Annette brengt veel levensenergie mee. Ze straalt oprechte belangstelling uit, die ik als zeer zeldzaam ervaar. Deze belangstelling gaat dieper dan het zakelijke. Ze heeft het prachtige vermogen dat ze contact weet te maken met de mens (en zijn emoties) achter de zakenman. Het woord liefdevol is hier op zijn plaats. In deze manier van werken weet ze al haar intuïtieve gaven en haar verbinding met het niet zichtbare te integreren. Zo voel je je als mens gezien en gehoord door Annette.”

- Pedro Tetteroo
Executive Coach, intervisor Niaba

“Voor mijn opleiding (tot gedragsdeskundige voor paarden) was ik op zoek naar een docent die mijn studenten kon helpen bij hun intuïtieve- én spirituele ontwikkeling. Ik geef een zeer praktische opleiding waarin “down to earth” onderwezen wordt hoe je op een diep niveau contact met paarden kan maken om daar uiteindelijk professioneel paarden én hun eigenaren mee te kunnen helpen.

Het gebruiken van intuïtie en spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het werk van een gedragsdeskundige, maar het is zeer lastig om de werkwijze precies uit te leggen: Hoe en wat doe je precies? Wanneer kan je vertrouwen op je intuïtie en je gevoel? Annette is een zeer ervaren en kundige docent, die deze leerstof op een zeer duidelijke en no-nonsense wijze kan overdragen, zonder ingewikkeld te doen of zweverig te worden. Annette staat stevig met beide benen op de grond en kan de studenten laten voelen én laten ervaren hoe ze het beste met hun energie kunnen werken en hoe ze bij hun innerlijke weten en hun innerlijke kracht kunnen komen.

Zelfs de meest sceptische studenten die wars waren van spiritualiteit zijn razend enthousiast na hun ervaringen tijdens de lessen van Annette. Buiten de grote mate van professionaliteit is Annette een pure, eerlijke en open vrouw, kortom een fijn persoon om mee samen te werken. Ik ben blij dat zij als gastdocent aan mijn opleiding is verbonden.”

- Petra Vlasblom
2Moons - Eenheid tussen mens & paard

Annette heeft de kwaliteit het onbenoembare stille verlangen zichtbaar te maken op een hele lichte, humor- en liefdevolle manier. De coaching bij haar heeft me heel erg in mijn kracht gezet. Echt een heel bijzondere en life changing ervaring.

- M. Verkerk-Weimar
Yogadocente

Ik heb Annette opgezocht als coach toen ik merkte dat ik vastliep in patronen en daar zelf niet goed uitkwam. In enkele sessie bracht Annette inzicht in de pijnpunten en gaf me handvaten hoe hier mee om te gaan.

Zowel op een diep spiritueel niveau als ook heel praktisch in het dagelijkse, werkzame leven. Ik heb Annette als deskundig en zorgvuldig ervaren en ze komt snel to the point. Ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt om in korte tijd weer in mijn kracht te komen.

- Marjolein Smit
Docent en auteur

De coaching van Annette is goud waard. Door haar vermogen om mij me veilig te laten voelen en om zo in te tunen dat ze zonder enig oordeel mee kan kijken, ontstaat er ruimte om de spanning te laten vieren, verdriet te uiten, open en helder naar een situatie te kijken. Ik ontdek waar ik ondersteuning nodig heb en vandaan kan halen. Ik ontdek en visualiseer waar de ander ook al het zijne probeert, en hoe we elkaar zouden kunnen ontmoeten. Het resultaat is dat ik nieuwe moed heb en voor me zie wat ik zou kunnen doen. Ik sta er weer helemaal. Ik besta en de ander ook, in alle respect.

- Liesbeth Spits
Voetreflextherapeute, professioneel musicus

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top