“Master your dreams”, Energy-Coaching door Annette van den Berg

Home > “Master your dreams”, Energy-Coaching door Annette van den Berg

Energy-Coaching, een heldere kijk op verandering.

De coachingsessies die Annette van den Berg geeft zijn anders dan de reguliere (life)coaching-of intuïtie coachingtrajecten. Annette heeft een eigen unieke manier ontwikkeld om tijdens een coachinggesprek ook waar te nemen wat op energetisch niveau belangrijk is. Dus een combinatie van reading en coaching  Dat maakt energy-coaching tot een heel effectieve methode omdat je zo sneller tot de kern kunt komen van waar je mee zit of waar je naartoe wilt groeien. Annette maakt soms ook gebruik van awareness-inzichtgevende oefeningen tijdens de sessies. Oefeningen waarin ze je als ervaren en kundig gids begeleidt naar je eigen inzichten op een dieper spiritueel zielsniveau.

Belangrijk is dat je de inzichten kunt toepassen in je dagelijkse leven en je van binnenuit meer handvatten ervaart. Daarom ligt de focus in deze sessies sterk op praktische bruikbaarheid.

Annette heeft de kwaliteit het onbenoembare stille verlangen zichtbaar te maken op een hele lichte, humor- en liefdevolle manier. De coaching bij haar heeft me heel erg in mijn kracht gezet. Echt een heel bijzondere  en life changing ervaring.

M. Verkerk- Weimar, yogadocente

Maatwerk, afgestemd op jouw vraag

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Een sessie duurt anderhalf à twee uur. Alle thema’s die op dat moment voor iemand van belang zijn kunnen dan aan bod komen. Er wordt gestreefd om de gecoachte zo direct mogelijk in contact te brengen met de eigen kracht, verlangens, ambities en mogelijkheden. Dit geldt voor zowel de korter lopende trajecten, als voor de langer lopende. Het aantal sessies, de frequentie en de tijd tussen de sessies worden optimaal afgestemd op de ondersteuningsbehoefte van de gecoachte. Soms is 1 sessie voldoende om van binnenuit gesteund en met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan. Op andere momenten vraagt een thema meer begeleiding en meer tijd en vindt er een aantal opeenvolgende afspraken plaats. Gemiddeld zijn het drie tot vijf sessies. Ook is het mogelijk als dat beter werkt, om de sessies over een langere periode te hebben. Bijvoorbeeld iedere drie maanden of elk half jaar.

Voor wie is Energy-Coaching geschikt?

‘Geluk is er als dat wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie is’. Mahatma Gandhi

Deze vorm van coaching is gebleken op veel gebieden bijzonder behulpzaam te zijn. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met:

-vastgelopen situatie in je werk

-burn out

-een nieuwe weg in willen slaan, maar niet wetend hoe en wat

-(verborgen) talenten willen ontdekken en ontwikkelen

-acute thema’s in je leven (bv. scheiding, ongeluk. nieuwe liefde)

-terugkerende thema’s (bv. verlatings- of bindingsangst)

-praktische vragen (bv. over werk, gezin, relaties)

-spirituele of zingevingsvragen

-hooggevoeligheid van jezelf, partner of kind

Annette heeft een bijzonder heldere kijk op situaties, ze werkt vanuit groot respect voor ieders eigenheid en weet met heldere bewoordingen, humor en praktische adviezen op een diep niveau te inspireren . Lees meer over Annette van den Berg

 

Coaching, tarief per uur 130,- euro

De coaching vindt normaal gesproken plaats op onderstaand adres.

*Dit is een andere locatie dan waar de opleiding wordt gegeven. Je kunt ook ONLINE deze sessie doen.

Kenaupark 22

2011 MT Haarlem

Annette van den Berg is aangesloten bij:

Meer informatie of een afspraak maken?

Heb je interesse in Energy-Coaching door Annette, of wil je van gedachten wisselen over of dit bij je past? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Telefonisch contact opnemen

Reacties op de coaching

  • De coaching van Annette is goud waard. Door haar vermogen om mij me veilig te laten voelen en om zo in te tunen dat ze zonder enig oordeel mee kan kijken, ontstaat er ruimte om de spanning te laten vieren, verdriet te uiten, open en helder naar een situatie te kijken. Ik ontdek waar ik ondersteuning nodig heb en vandaan kan halen. Ik ontdek en visualiseer waar de ander ook al het zijne probeert, en hoe we elkaar zouden kunnen ontmoeten. Het resultaat is dat ik nieuwe moed heb en voor me zie wat ik zou kunnen doen. Ik sta er weer helemaal. Ik besta en de ander ook, in alle respect. Liesbeth Spits voetreflextherapeute, professioneel musicus
    Liesbeth Spits
  • Ik heb Annette opgezocht als coach toen ik merkte dat ik vastliep in patronen en daar zelf niet goed uitkwam. In enkele sessie bracht Annette inzicht in de pijnpunten en gaf me handvaten hoe hier mee om te gaan. Zowel op een diep spiritueel niveau als ook heel praktisch in het dagelijkse, werkzame leven. Ik heb Annette als deskundig en zorgvuldig ervaren en ze komt snel to the point. Ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt om in korte tijd weer in mijn kracht te komen. Marjolein Smit, Docent en auteur.
    Marjolein Smit