Energy-Coaching door Annette van den Berg

Home > Energy-Coaching door Annette van den Berg

Energy-Coaching, een heldere kijk op verandering.

De coachingsessies die Annette van den Berg geeft zijn anders dan de reguliere (life)coaching-of intuïtie coachingtrajecten. Annette heeft een eigen unieke manier ontwikkeld om tijdens een coachinggesprek ook waar te nemen wat op energetisch niveau belangrijk is. Dus een combinatie van reading en coaching  Dat maakt energy-coaching tot een heel effectieve methode omdat je zo sneller tot de kern kunt komen van waar je mee zit of waar je naartoe wilt groeien. Annette maakt soms ook gebruik van awareness-inzichtgevende oefeningen tijdens de sessies. Oefeningen waarin ze je als ervaren en kundig gids begeleidt naar je eigen inzichten op een dieper spiritueel zielsniveau.

 

Energy-Coaching en Hooggevoeligheid.

Ook als je hooggevoelig bent en vragen hebt over hoe hier mee om te gaan, hoe meer bij je kracht te blijven, je te beschermen in werk, privé etc., werkt deze coachingsvorm heel krachtig en verhelderend.

Belangrijk is dat je de inzichten kunt toepassen in je dagelijkse leven en je van binnenuit meer handvatten ervaart. Daarom ligt de focus in deze sessies sterk op praktische bruikbaarheid.

“Geluk is er als dat wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie is”

Ghandi

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Een sessie duurt anderhalf à twee uur. Alle thema’s die op dat moment voor iemand van belang zijn kunnen dan aan bod komen. Er wordt gestreefd om de gecoachte zo direct mogelijk in contact te brengen met de eigen kracht, verlangens, ambities en mogelijkheden. Dit geldt voor zowel de korter lopende trajecten, als voor de langer lopende. Het aantal sessies, de frequentie en de tijd tussen de sessies worden optimaal afgestemd op de ondersteuningsbehoefte van de gecoachte. Soms is 1 sessie voldoende om van binnenuit gesteund en met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan. Op andere momenten vraagt een thema meer begeleiding en meer tijd en vindt er een aantal opeenvolgende afspraken plaats. Gemiddeld zijn het drie tot vijf sessies. Ook is het mogelijk als dat beter werkt, om de sessies over een langere periode te hebben. Bijvoorbeeld iedere drie maanden of elk half jaar.

Voor wie is Energy-Coaching geschikt?

Deze vorm van coaching is gebleken op veel gebieden bijzonder behulpzaam te zijn. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met: een vastgelopen situatie in je werk, burnt out, een nieuwe weg in willen slaan, (verborgen) talenten willen ontdekken en ontwikkelen, acute thema’s in je leven (bv. scheiding, ongeluk. nieuwe liefde) of terugkerende thema’s (bv. verlatings- of bindingsangst, praktische vragen (bv. over werk, gezin, relaties), spirituele of zingevings-vragen, hooggevoeligheid van jezelf, partner of kind -hoe hiermee om te gaan.

Annette heeft een bijzonder heldere kijk op situaties, ze werkt vanuit groot respect voor ieders eigenheid en weet met heldere bewoordingen, humor en praktische adviezen op een diep niveau te inspireren . Lees meer over Annette van den Berg

Meer informatie of een afspraak maken?

Heb je interesse in Energy-Coaching door Annette, of wil je van gedachten wisselen over of dit bij je past? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie.