skip to Main Content
Coaching
"Master your dreams", Energy-Coaching
door Annette van den Berg

Energy-Coaching, een heldere kijk op verandering

De coachingsessies die Annette van den Berg geeft zijn anders dan de reguliere (life)coaching-of intuïtie coachingtrajecten. Annette heeft een eigen unieke manier ontwikkeld om tijdens een coachinggesprek ook waar te nemen wat op energetisch niveau belangrijk is. Dus een combinatie van reading en coaching  Dat maakt energy-coaching tot een heel effectieve methode omdat je zo sneller tot de kern kunt komen van waar je mee zit of waar je naartoe wilt groeien. Annette maakt soms ook gebruik van awareness-inzichtgevende oefeningen tijdens de sessies. Oefeningen waarin ze je als ervaren en kundig gids begeleidt naar je eigen inzichten op een dieper spiritueel zielsniveau.

Belangrijk is dat je de inzichten kunt toepassen in je dagelijkse leven en je van binnenuit meer handvatten ervaart. Daarom ligt de focus in deze sessies sterk op praktische bruikbaarheid.

Maatwerk, afgestemd op jouw vraag

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Een sessie duurt anderhalf à twee uur. Alle thema’s die op dat moment voor iemand van belang zijn kunnen dan aan bod komen. Er wordt gestreefd om de gecoachte zo direct mogelijk in contact te brengen met de eigen kracht, verlangens, ambities en mogelijkheden. Dit geldt voor zowel de korter lopende trajecten, als voor de langer lopende. Het aantal sessies, de frequentie en de tijd tussen de sessies worden optimaal afgestemd op de ondersteuningsbehoefte van de gecoachte. Soms is 1 sessie voldoende om van binnenuit gesteund en met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan.

‘Geluk is er als dat wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie is’. – Mahatma Gandhi

Op andere momenten vraagt een thema meer begeleiding en meer tijd en vindt er een aantal opeenvolgende afspraken plaats. Gemiddeld zijn het drie tot vijf sessies. Ook is het mogelijk als dat beter werkt, om de sessies over een langere periode te hebben. Bijvoorbeeld iedere drie maanden of elk half jaar.

Voor wie is Energy-Coaching geschikt?

Deze vorm van coaching is gebleken op veel gebieden bijzonder behulpzaam te zijn. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met:

  • vastgelopen situatie in je werk
  • burn out
  • een nieuwe weg in willen slaan, maar niet wetend hoe en wat
  • (verborgen) talenten willen ontdekken en ontwikkelen
  • acute thema’s in je leven (bv. scheiding, ongeluk. nieuwe liefde)
  • terugkerende thema’s (bv. verlatings- of bindingsangst)
  • praktische vragen (bv. over werk, gezin, relaties)
  • spirituele of zingevingsvragen
  • hooggevoeligheid van jezelf, partner of kind

Annette heeft een bijzonder heldere kijk op situaties, ze werkt vanuit groot respect voor ieders eigenheid en weet met heldere bewoordingen, humor en praktische adviezen op een diep niveau te inspireren . Lees meer over Annette van den Berg.

Coaching, tarief per uur € 130.

De coaching vindt normaalgesproken plaats op onderstaand adres:

Kenaupark 22
2011 MT Haarlem

*Dit is een andere locatie dan waar de opleiding wordt gegeven. Je kunt deze sessie ook ONLINE doen.

“Annette is een zeer getalenteerde, ervaren en eerlijke coach.  Door de jaren heen heeft ze me vele mooie en bruikbare inzichten gegeven . Het is altijd weer een plezier om met haar te sparren  en ik ga altijd vol energie en nieuwe inspiratie de deur uit!”

- Danny Rook
Regisseur, acteur, tv presentator

“De Biobusiness Masterclass is een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor wetenschappers die een bedrijf in de ‘Life Sciences’ starten. Het jaarlijkse opleidingsprogramma valt onder de verantwoordelijkheid van de brancheorganisatie HollandBio en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Managementcentrum ‘De Baak’ te Noordwijk. Naast specifieke ‘business kennis’ zoals financiën, octrooirecht en juridische aspecten, worden de 16 – 20 cursisten ook onderlegd in algemene managementvaardigheden. Tevens staat tijdens intervisieavonden de persoonlijke ontwikkelingen van de deelnemers centraal. Het intervisietraject wordt begeleid door vier professionele docenten en Annette van den Berg behoort tot het kernteam.

Ik ben heel blij dat Annette deelneemt aan het intervisieteam van de Biobusiness Masterclass. Zij is een getalenteerde intervisiecoach, die er in slaagt om met behulp van haar intuïtieve gaven en praktische heldere kijk, startende Life Sciences ondernemers te ondersteunen op het pad van de persoonlijke ontwikkeling.”

- Dr. Kees Recourt
Programma manager Biobusiness Masterclass en investeringsmanager van de Mibiton fondsen

“Ik heb Annette leren kennen in haar rol als intervisiecoach voor de Masterclass Biobusiness. Annette begeleidt de intervisie sessies van de deelnemers aan deze Masterclass waarin vooral de persoonlijke ontwikkeling in het opzetten van een eigen business in de biotechnologie alle aandacht krijgt. Door haar intuïtieve deskundigheid brengt ze een unieke ervaring en aanpak mee naar de Masterclass. Een frisse en vaak vernieuwende aanpak in de zakenwereld.

Annette brengt veel levensenergie mee. Ze straalt oprechte belangstelling uit, die ik als zeer zeldzaam ervaar. Deze belangstelling gaat dieper dan het zakelijke. Ze heeft het prachtige vermogen dat ze contact weet te maken met de mens (en zijn emoties) achter de zakenman. Het woord liefdevol is hier op zijn plaats. In deze manier van werken weet ze al haar intuïtieve gaven en haar verbinding met het niet zichtbare te integreren. Zo voel je je als mens gezien en gehoord door Annette.”

- Pedro Tetteroo
Executive Coach, intervisor Niaba

“Voor mijn opleiding (tot gedragsdeskundige voor paarden) was ik op zoek naar een docent die mijn studenten kon helpen bij hun intuïtieve- én spirituele ontwikkeling. Ik geef een zeer praktische opleiding waarin “down to earth” onderwezen wordt hoe je op een diep niveau contact met paarden kan maken om daar uiteindelijk professioneel paarden én hun eigenaren mee te kunnen helpen.

Het gebruiken van intuïtie en spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het werk van een gedragsdeskundige, maar het is zeer lastig om de werkwijze precies uit te leggen: Hoe en wat doe je precies? Wanneer kan je vertrouwen op je intuïtie en je gevoel? Annette is een zeer ervaren en kundige docent, die deze leerstof op een zeer duidelijke en no-nonsense wijze kan overdragen, zonder ingewikkeld te doen of zweverig te worden. Annette staat stevig met beide benen op de grond en kan de studenten laten voelen én laten ervaren hoe ze het beste met hun energie kunnen werken en hoe ze bij hun innerlijke weten en hun innerlijke kracht kunnen komen.

Zelfs de meest sceptische studenten die wars waren van spiritualiteit zijn razend enthousiast na hun ervaringen tijdens de lessen van Annette. Buiten de grote mate van professionaliteit is Annette een pure, eerlijke en open vrouw, kortom een fijn persoon om mee samen te werken. Ik ben blij dat zij als gastdocent aan mijn opleiding is verbonden.”

- Petra Vlasblom
2Moons - Eenheid tussen mens & paard

Annette heeft de kwaliteit het onbenoembare stille verlangen zichtbaar te maken op een hele lichte, humor- en liefdevolle manier. De coaching bij haar heeft me heel erg in mijn kracht gezet. Echt een heel bijzondere  en life changing ervaring.

- M. Verkerk-Weimar
Yogadocente

Ik heb Annette opgezocht als coach toen ik merkte dat ik vastliep in patronen en daar zelf niet goed uitkwam. In enkele sessie bracht Annette inzicht in de pijnpunten en gaf me handvaten hoe hier mee om te gaan.

Zowel op een diep spiritueel niveau als ook heel praktisch in het dagelijkse, werkzame leven. Ik heb Annette als deskundig en zorgvuldig ervaren en ze komt snel to the point. Ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt om in korte tijd weer in mijn kracht te komen.

- Marjolein Smit
Docent en auteur

De coaching van Annette is goud waard. Door haar vermogen om mij me veilig te laten voelen en om zo in te tunen dat ze zonder enig oordeel mee kan kijken, ontstaat er ruimte om de spanning te laten vieren, verdriet te uiten, open en helder naar een situatie te kijken. Ik ontdek waar ik ondersteuning nodig heb en vandaan kan halen. Ik ontdek en visualiseer waar de ander ook al het zijne probeert, en hoe we elkaar zouden kunnen ontmoeten. Het resultaat is dat ik nieuwe moed heb en voor me zie wat ik zou kunnen doen. Ik sta er weer helemaal. Ik besta en de ander ook, in alle respect.

- Liesbeth Spits
Voetreflextherapeute, professioneel musicus

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top
error: Deze content is beschermd