Hooggevoeligheid

Home > Hooggevoeligheid

Ontdek de kracht van je hooggevoeligheid

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie heeft veel ervaring en expertise op het gebied van hooggevoeligheid en aanverwante thema’s.

Wil je je verdiepen in hooggevoeligheid om meer plezier en voldoening van deze kwaliteit te ervaren? Of wil je je verdiepen om zo je (hoog)gevoelige kind beter te kunnen begrijpen en begeleiden?

Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden:

shuttehs
  • Een aurareading is een krachtige manier om inzicht te krijgen in jezelf. Het geeft zicht op hoe je gevoeligheid voor jou werkt en hoe je ermee omgaat of mee om kunt gaan.
  • Met de workshop ‘Intuïtieactivering, aurabescherming en (hoog) gevoeligheid als kracht’ bieden we een praktisch programma om je handvatten te geven. Verschillende onderwerpen die voor hooggevoelige mensen van belang zijn komen in deze workshop aan bod:
    – omgaan met het teveel aan prikkels,
    – jezelf (beter) beschermen tegen invloeden van buitenaf,
    – de kracht van je gevoeligheid meer gaan ervaren en leren je intuïtie meer aan te spreken.
  • De opleiding ‘Effectieve Intuïtie’ is heel geschikt als je je hooggevoeligheid beter wilt begrijpen en inzetten. Door het ontwikkelen van je intuïtie leer je bewuster en constructiever om te gaan met de kracht en kwetsbaarheid van hooggevoeligheid. De opleiding biedt een inspirerend en diepgaand traject met praktische lessen en persoonlijke begeleiding.
  • Wil je persoonlijk contact, advies of coaching over of in verband met (je) hooggevoeligheid? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden binnen het Centrum of daarbuiten. Wij werken nauw samen met enkele zeer goede therapeuten die erg thuis zijn op dit gebied.

hoogsensitiviteit als kracht

Meer over de kenmerken van hooggevoeligheid vind je in dit artikel op de site van Carolina Bont.