skip to Main Content
Ons team
De drijvende veer achter Effectieve Intuïtie

Mandy

Ik ben vernoemd naar het liedje ‘Mandy’ van Barry Manilow, ben 45 jaar, getrouwd met Bart en moeder van Lynn (13) en Tim (9). Tim heeft twee dagen na zijn geboorte een hele grote hersenbloeding gehad. Sindsdien staat ons leven in het teken van de gevolgen van zijn hersenbeschadiging, die een flinke impact heeft op ons gezin.

In 2016 volgde ik een workshop bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie en omdat ik daar zó door werd geraakt, ben ik meteen een maand later begonnen met de opleiding Intuïtie Practitioner; een cadeau voor het leven!

Ik mag de wekelijkse Food for Thought posts schrijven, waarin ik de lezer aan het denken hoop te zetten over uiteenlopende onderwerpen die me na aan het hart liggen.

Typisch Mandy: sensitief, intuïtief, creatief, denker, vegan, gevat, doorzetter, zorgzaam, loyaal.

Moeite met: onrecht, oneerlijkheid, loslaten, afscheid, niet weten waar ik aan toe ben, onbegrip.

Houd van: rust, creatief bezig zijn, iemand verrassen, zingen, schrijven, wandelen, lekker eten, logica, chai latte, spelletjes, puzzelen, harmonie, chocola, regenbogen, zee, lachende kinderen, kaarslicht, de serie Friends, Netflix en een grote, warme deken.

Liane

Ik ben Liane, 44 jaar en moeder van 2 prachtige dochters, Izaura (9) en Ciërra (7) Ik ben fotograaf en mijn passie is het fotograferen van authentieke momenten. Geen perfect gestylde gezinnen, maar echte pure momenten. Ik fotografeer ook veel op bruiloften. Naast fotograferen, ben ik veel bezig met muziek. Ik speel piano, gitaar en sinds kort heb ik een Ukelele gekocht. Het mooiste vind ik om intuïtief te spelen, letterlijk spelen en zien wat er ontstaat. Ik heb dit jaar ook mijn  eerste liedje geschreven. Muziek is echt mijn uitlaatklep.

In 2016 ben ik gestart met de opleiding Intuïtie Practitioner, omdat ik als hooggevoelig persoon meer last had van mijn gevoeligheid dan dat ik het als kracht kon ervaren. Ik voelde me vaak geblokkeerd.. De opleiding  heeft mij enorm veel gebracht en nog steeds. Het was echt een cadeau voor mezelf. Ondanks dat ik daarvoor al heel veel had gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kwam er pas echt beweging in mezelf door deze opleiding. Ineens viel alles op zijn plek. En nu ben ik blij dat ik naast mijn eigen werk als fotograaf het Centrum achter de schermen mag helpen met de studentenadministratie en allerlei andere administratieve zaken.

Micky

Ik ben Micky van den Berg, 25 jaar en ik ben sinds 2018 werkzaam als mediavormgever bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Met veel plezier creëer ik mee in de vormgeving zoals teksten, afbeeldingen, video’s, kaarten en nieuwsbrieven. Oftewel, creatieve duizendpoot! Mijn achtergrond is afgestudeerd grafisch mediavormgever en ik ben opgeleid tot NLP, Geluks – en Lifecoach. Daarnaast ben ik junior tattoo artiest.

Sarah

Mijn naam is Sarah Muiderman. Ik ben getrouwd met Lester en we wonen met onze kinderen Julia en Bob in die mooie stad achter de duinen, Den Haag.

Van oorsprong ben ik Neerlandicus, voeg daar een opleiding Psychologie aan toe en flink wat werk- en levenservaring en je komt uit bij mijn vak: intuïtief schrijfcoach.

In mijn coachpraktijk combineer ik mijn liefde voor mensen en voor taal. Dit doe ik door cliënten te leren op een intuïtieve manier te schrijven – om zo te ontdekken dat alle wijsheid in je zit. Schrijven is een prachtige en doeltreffende manier om bij die wijsheid te komen.

De opleiding aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie heeft het contact met mijn intuïtie verstevigd en bestendigd. Met veel plezier geef ik sinds een aantal jaar ook aurareadingen in mijn praktijk. Het schrijven en het energetische werk vult elkaar heel mooi aan.

Super om als gastdocent aangesloten te zijn bij het Centrum. Via deze weg kan ik nog meer mensen kennis laten maken met de kracht van intuïtief schrijven. Misschien ontmoet ik je een keer tijdens een van de (online) workshops die ik door het jaar heen geef?

Manita

Mijn naam is Manita Bruinenberg. Ik heb een theater en dans achtergrond. Ik heb altijd met veel passie voorstellingen en performances gemaakt, zowel voor profs als amateurs.

Gespeeld en gedanst en mijn hart daarin helemaal kunnen onderdompelen. Ik geef nog steeds een aantal ballet en bewegingslessen en heb mij de laatste jaren ook als yoga docente gespecialiseerd in hormoonyoga en chakra yoga. Zo heerlijk de grotere verbinding via het lichaam te ervaren.

Annette heeft mij opgeleid aan het Centrum van Effectieve Intüitie. Dat was een feest. Werken met je intüitie was thuiskomen voor mij. Ik wist meteen toen ik mijn eerste reading kreeg 20 jaar geleden, dit is wat ik wil. Sinds 15 jaar heb ik mijn eigen praktijk als reader, healer en trainer/coach in Amsterdam. Het readen is de basis maar er is een mooie fusie ontstaan met het contact met overledenen, coaching en spirituele coaching, het tolken van dieren, het energetisch reinigen van huizen, bedrijfspanden, spirituele stervensbegeleiding en meer. Ook geef ik in binnen en buitenland trainingen over de 5e dimensie, en hoe te werken met je intüitie, op een heel eigen manier. Het contact met natuurwezens en andere realiteiten en rijken horen daar ook bij.

Verder is mijn diepe liefde voor kristallen en essentiële olie iets wat niet meer weg te denken is zowel in mijn praktijk als in mijn leven.

Ik verheug me om nu zelf als gastdocente verbonden te zijn aan het Centrum van Effectieve Intuitie, en mijn kennis en vreugde te delen in mooie workshops voor iedereen die zich daar tot aangetrokken voelt.

Sandra

Mijn naam is Sandra Mantel. Ik ben de trotse moeder van twee bijna volwassen dochters, van wie ik vurig hoop dat zij ooit de opleiding Intuïtie Practitioner gaan doen.

Zelf rondde ik deze studie aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in maart 2021 af. Na een mooie reis van vier jaar kwam ik tot het besef dat dit de waardevolste opleiding in mijn leven is geweest. Ik kwam heel dicht bij mijn eigen wensen en grenzen, en leerde voelen wat voor mij
belangrijk is. Mijn eigenwaarde groeide en ik leerde om mijn eigen pad te bewandelen.

Zo besloot ik onder meer om me te gaan toeleggen op klankhealings en klankschaalconcerten. Ook nu volg ik met veel plezier trainingen in het centrum, waaronder de inspirerende Master.

Vanuit mijn bedrijf Bewustzijnspraktijk Waterkracht vlakbij Aalsmeer, bied ik als bewustzijnscoach diverse sessies aan: klankhealing, coachinggesprekken, Reiki en Access Bars. Behalve in mijn praktijk, verzorg ik klankhealings en klankschaalconcerten op maat buitenshuis. Voor groepen, bij bedrijven en
in samenwerking met bijvoorbeeld yogadocenten. Bij klankhealings maak ik gebruik van verschillende klankschalen, diverse andere instrumenten en mijn stem. Iedere sessie is weer anders. Hoe meer ik mijn gedachten loslaat, hoe dieper het gaat, hoe meer mensen ik raak.
Access Bars is een energetische behandeling, die door lichte aanraking van bepaalde punten op het hoofd energie in beweging zet. Het resultaat is een diep ontspannen, vrij en opgeruimd gevoel.
Ontdaan van de ballast is er minder chaos, meer rust en meer zelfliefde.

Samen met Annette geef ik in het centrum meditatie workshops met klankhealing. Het is heel fijn om zo intuïtief samen te werken met Annette en om te ervaren hoe mooi de energie stroomt tijdens onze sessies.

Back To Top