skip to Main Content
Intuïtieve Ontwikkeling
Activeer je intuïtie en je leven krijgt kleur!

Bewustwording en inzicht

Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij iedereen aanwezig is. Je verwerkt voortdurend allerlei informatie. Sommige signalen herken je, maar vele mogelijkheden blijven onbenut. Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen. In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en ontwikkelen. Intuïtieve ontwikkeling betekent een steeds beter onderscheid leren maken tussen feiten, ideeën, emoties, overgenomen meningen en de interpretaties daarvan. Bewustzijn creëert helderheid en rust.

De winst van intuïtie

Intuïtie biedt een wijder perspectief. Belangrijke vernieuwingen op allerlei terreinen ontstaan vaak door intuïtieve inzichten die later op verschillende manieren worden uitgewerkt. Ontwikkeling van je intuïtieve waarneming vergroot het inzicht in dagelijkse processen en geeft je hiermee de handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken. Je rationele en intuïtieve kwaliteiten ondersteunen elkaar dan en je gaat zo op een nieuwe en verfrissende manier de dialoog aan met jezelf en je omgeving. Intuïtie verhoogt zelfkennis, invoelings- en samenwerkings­vermogen. Cursisten ervaren hun toegenomen intuïtieve vaardigheden vaak als doorslaggevend voor hun creativiteit, lichamelijk welzijn en voldoening in werk en relaties.

Bewust waarnemen / Energie leren lezen

Ons uitgangspunt is dat alle ontwikkeling ontstaat door in de praktijk steeds subtieler te leren ervaren op welke manier je je eigen potentieel belemmert en hoe je de ontwikkeling van dat potentieel juist kunt stimuleren. In de Opleiding Intuïtie Practitioner is een belangrijk middel hierbij het direct leren aanspreken van je intuïtie door middel van het ‘lezen’ van energie, zoals dat bijvoorbeeld gebeurt in een aurareading. Alles om je heen heeft een energieveld: je huis, je buurt, het voedsel dat je eet, de mensen om je heen stralen allemaal hun eigen sfeer en vibratie uit. Deze energie kun je leren waarnemen. In de opleiding oefen je dit bij jezelf en met elkaar. Een interessante leerervaring die je de mogelijkheid biedt om je leven en jezelf op andere manieren te bekijken. Met andere woorden energetisch waarnemen (aurareading geven) als middel om je eigen intuïtie aan te scherpen en niet alleen krachtiger maar ook praktischer bruikbaar te maken.

Back To Top
error: Deze content is beschermd