skip to Main Content
Over Ons
Al 35 jaar dé expert op het gebied van intuïtie

Centrum voor Effectieve Intuïtie

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is al 35 jaar dé expert op het gebied van intuïtie, gebaseerd op de Effectieve Intuïtie methode van Carolina Bont.

Wij bieden een meerjarige opleiding, workshops, coaching en online programma´s op het gebied van intuïtie en hooggevoeligheid.

Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij iedereen aanwezig is.

Je verwerkt voortdurend allerlei informatie. Sommige signalen herken je, maar vele mogelijkheden blijven onbenut. Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen. In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en ontwikkelen.

Intuïtieve ontwikkeling betekent een steeds beter onderscheid leren maken tussen feiten, ideeën, emoties, overgenomen meningen en de interpretaties daarvan. Bewustzijn creëert helderheid en rust.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is opgericht door Carolina Bont en in is 2015 overgenomen door Annette van den Berg, die al sinds eind jaren ‘80 verbonden was aan het Centrum als docente.

Achter de schermen werkt een team van enthousiaste mensen mee aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Van administratie tot marketing en van readerteam tot gastdocenten.

Back To Top
error: Deze content is beschermd