10 krachtige intuïtielessen

Home > 10 krachtige intuïtielessen

Voor particulieren en professionals

In een sterk veranderende wereld is het contact met je intuïtie onontbeerlijk.

 Het Centrum voor Effectieve Intuïtie: al ruim 30 jaar een begrip.

-De Opleiding Effectieve Intuïtie biedt al ruim 30 jaar verdieping van kwaliteit en van kwalificaties in persoonlijk leven en werk aan ieder die dit wil. Velen volgden al de opleiding en versterkten hun intuïtie en innerlijke groei. En daarmee de mogelijkheden om veel meer uit zichzelf, hun kwaliteiten en leven te halen. En met veel meer passie en kracht aanwezig te zijn op alle levensgebieden: werk, persoonlijk, relaties.

De opleiding Effectieve Intuïtie stimuleert op een praktisch toepasbare manier je intuïtieve ontwikkeling. Je leert hoe je antwoorden op vragen en oplossingen voor uitdagingen en problemen in jezelf kunt vinden.  Hoe je mindfulness kunt integreren in de hectiek van elke dag. Hoe je je intuïtie en hoogsensitiviteit als krachtige talenten kunt inzetten op alle gebieden in je leven zoals persoonlijk, werk en relaties. Hoe je een diepere verbinding aan kunt gaan met jezelf, met wie je werkelijk bent

Dit vraagt om een veilige en stimulerende omgeving. De opleiding biedt je die omgeving.

Voor wie?

Wil je:

-je intuïtie als innerlijk kompas doelgericht toe kunnen passen?

-je werkelijke talenten ontdekken en gebruiken?

-een nieuwe wending in je leven?

-je levensdoel herkennen en daar handen en voeten aan geven?

-je intuïtie of hoogsensitiviteit als krachtige tool voor niet alleen je persoonlijk leven maar wil je ook

-je intuïtie of hoogsensitiviteit professioneel inzetten?

-meer balans en innerlijke rust?

-jezelf beschermen zonder jezelf af te moeten sluiten?

-je hart meer openen en met passie leven?

-je persoonlijke effectiviteit vergroten?

-je partner of ouderschap een nieuwe dimensie geven?

-energetisch leren waarnemen?

-waardevolle levensveranderende inzichten krijgen en deze integreren in je dagelijkse realiteit?

 

 

Ontdek je Intuïtie in 10 krachtige lessen

In dit eerste lesjaar ben je intensief bezig ieder chakra (energiecentrum) in je aura te ontwikkelen. Elk van de zeven chakra’s staat voor een ander bewustzijnsniveau. Als een chakra zich ontwikkelt wordt je je meer bewust van dit niveau en de daarmee verbonden thema’s. Door de praktische manier van werken en de stimulerende samenwerking met medecursisten bieden deze lessen, die helemaal geënt zijn op situaties in je dagelijkse leven, een krachtige stimulans om meer gebruik te maken van de inspirerende invloed van je intuïtie.

Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor persoonlijke en werkgerelateerde vragen die hier mogelijk uit voort komen.. Zowel op de lesdagen zelf, maar ook tussentijds dmv mogelijkheid tot maken telefonisch consult. Waarbij je je gesteund zult weten in het vinden van je eigen antwoorden.

Voor toelating tot het eerste lesjaar van de opleiding is het schrijven van een motivatiebrief noodzakelijk. Op basis daarvan en eventueel aanvullend gesprek kun je toezegging krijgen om te mogen starten. Ook is het aan te raden als voorbereiding op de lessen, dat je een aurareading laat doen. Daarnaast adviseren we om de ééndaagse workshop: intuïtie activering & aurabescherming te volgen, maar ook dat is niet verplicht. Dit geeft je ook een eerste indruk van wat je kunt verwachten in de opleiding.

De lesstof omvat onder andere:

 • Aura en chakra’s lezen en het helen van je eigen energiegebied.
 • Het vergroten van je emotionele intelligentie.
 • Je motivaties t.a.v. je doelstellingen verhelderen. Daadkrachtiger worden en inspiratie opdoen.
 • Creatief gebruik maken van dromen.
 • Vrijer zijn, jezelf beschermen tegen ongewenste invloeden.
 • Bewuster en effectiever communiceren met jezelf en met anderen.
 • Groeien in eigenwaarde en zelfrespect.

Wat kun je na dit jaar?

 • Je hebt de werking geleerd van de aura en de chakra’s
 • Je weet hoe jouw energie werkt, alsook wat je energie geeft en wat niet
 • Je kunt jezelf en een ander energetisch duiden
 • Je bent in staat jouw energie van die van de ander(en) te onderscheiden
 • Je bent je bewust wat je nodig hebt en kunt doen voor innerlijke zelfbescherming
 • Je hebt handvatten om oude patronen te zien, teckelen, helen en te vervangen door nieuwe constructieve patronen.
 • Je hebt er een extra dimensie in communiceren en waarnemen bij gekregen.
 • Het geleerde toepassen in je werk en privé.

Reacties van deelnemers

“Waar ik voorheen mijn innerlijke stem dikwijls wegredeneerde, heb ik door de lessen van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en de begeleiding juist leren vertrouwen op mijn intuïtie. Dat betekende voor mij vaak wel dat ik volledig uit mijn comfort zone moest gaan, omdat ik in het geheel niet (meer) gewend was dat innerlijk weten gewicht te geven. De realisatie dat beide (intuïtie en ratio) elkaar zo goed kunnen aanvullen, is voor mij een enorme verrijking, zowel persoonlijk als professioneel”.
Wouter van Leij (wetenschapper)

“”De opleiding heeft mijn leven veranderd, en daardoor ook het leven van de dierbare mensen om mij heen. Het chakra systeem is oer oud, diep wijs en veel omvattend, waardoor de zelfkennis enorm toeneemt. Tegelijkertijd reikt Annette veel oefeningen aan die de verandering en groei bevorderen die tijdens het aanschouwen van de chakra’s nodig blijken te zijn. Annette is zeer aanwezig met raad, individuele begeleiding, antwoorden op vragen, de juiste richting aangeven. Mijn leven is harmonieuzer geworden, en in mijn werk en sociaal leven ben ik succesvoller geworden; in mijn huwelijk is meer rust ingetreden. Kan ik iedereen aanraden.”.
Donca Vianu (psychiater-psychotherapeute)

“Terugkijkend op de afgelopen tijd voelde ik dat iedere keer dat een reading gaf ik ook op een intense manier met mijzelf, mijn wortels bezig was. En op een diepere manier verbonden raakte met de ander en met het Zijn. Daarin werd ik heel invoelend (en positief kritisch) begeleid door Annette, als wij na iedere proefreading daarover een telefoongesprek voerden. Je kreeg handvaten om enerzijds bij jezelf te blijven, je gevoeligheid en kwetsbaarheid te ‘onderhouden’, goed voor jezelf te zorgen – en tegelijk dusdanig de regie te voeren, dat je readings geeft die hout snijden.”
Gerphil Kerkhof (zijnsgeoriënteerd coach in opleiding)

Praktische informatie

De 10 krachtige intuïtielessen staan gelijk aan het eerste jaar van de opleiding Effectieve Intuïtie. Deze 10 lessen vormen een op zichzelf staand trainings-jaar. Nadien is het mogelijk om de opleiding verder te vervolgen. Twee keer per jaar starten er nieuwe groepen, in november en april. De lessen zijn eens per maand op zaterdag (start in april) of zondag (start in november) of vrijdag (start in april en november) op onze locatie in Haarlem (van 10:00 tot 15:30 uur). Tussentijds vinden studiegroepen plaats, waaraan per jaar 30 uur wordt besteed, exclusief de verslaglegging aan de docent. Buiten de lesdagen om is er de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te krijgen.

 

NIET GOED GELD TERUG

Wij zijn zo overtuigd van de werking en de te behalen resultaten van de methode ‘effectieve intuïtie’,
dat we met een gerust hart durven toezeggen dat je, als na het volgen van het eerste jaar geen werkelijk effect merkbaar is voor je, je het volledige lesgeld van dit eerste jaar terug krijgt.

*uiteraard wel na het volgen van het volledige programma (de lesdagen inclusief thuisopdrachten en begeleidingsgesprekken) en het opvolgen van alle aanwijzingen van jezelf en de docent(en)*

Interesse of vragen?

Heb je interesse in dit inspiratiejaar? Wil je je graag inschrijven of zit je nog met vragen? Neem dan snel contact op!

Bel ons op 023 – 524 88 63, e-mail naar of gebruik het formulier:

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Je bericht

Tenzij anders aangegeven, gebruiken we je gegevens enkel om contact met je op te nemen. Lees hier onze privacyverklaring.