10 krachtige intuïtielessen

Home > 10 krachtige intuïtielessen

Durf jij het aan?

De opleiding Effectieve Intuïtie stimuleert op een praktische manier je intuïtie en creativiteit. Je leert hoe je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen in jezelf kunt vinden. Hoe je meer balans en innerlijke rust kunt krijgen. En hoe je mindfulness kunt integreren in de hectiek van elke dag. Dit vraagt om een veilige en stimulerende omgeving. De opleiding biedt je die omgeving.

Voor wie?

De Opleiding Effectieve Intuïtie biedt verdieping van kwaliteit en van kwalificaties in persoonlijk leven en werk aan ieder die dit wil. Ondernemers, beleidsmedewerkers, huismannen & huisvrouwen, makelaars, managers, juristen, leraren, therapeuten, (life) coaches, artsen en anderen uit de gezondheidszorg, kunstenaars, wetenschappers, trendwatchers (etc.) volgden de opleiding en versterkten hun intuïtie en innerlijke groei. En daarmee hun mogelijkheden om veel meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Ontdek je Intuïtie in 10 krachtige lessen

In dit eerste lesjaar ben je intensief bezig ieder chakra (energiecentrum) in je aura te ontwikkelen. Elk van de zeven chakra’s staat voor een ander bewustzijnsniveau. Als een chakra zich ontwikkelt wordt je je meer bewust van dit niveau en de daarmee verbonden thema’s. Door de praktische manier van werken en de stimulerende samenwerking met medecursisten bieden deze lessen, die helemaal geënt zijn op situaties in je dagelijkse leven, een krachtige stimulans om meer gebruik te maken van de inspirerende invloed van je intuïtie.

Voor toelating tot het eerste lesjaar van de opleiding is het nodig dat je een aurareading hebt gehad. Daarnaast adviseren we om de ééndaagse workshop: intuïtie activering & aurabescherming te volgen, maar dat is niet verplicht. Dit geeft je ook een eerste indruk van wat je kunt verwachten in de opleiding.

De lesstof omvat onder andere:

  • Aura en chakra’s lezen en het helen van je eigen energiegebied.
  • Het vergroten van je emotionele intelligentie.
  • Je motivaties t.a.v. je doelstellingen verhelderen. Daadkrachtiger worden en inspiratie opdoen.
  • Creatief gebruik maken van dromen.
  • Vrijer zijn, jezelf beschermen tegen ongewenste invloeden.
  • Bewuster en effectiever communiceren met jezelf en met anderen.
  • Groeien in eigenwaarde en zelfrespect.

Reacties van deelnemers

“Waar ik voorheen mijn innerlijke stem dikwijls wegredeneerde, heb ik door de lessen van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en de begeleiding juist leren vertrouwen op mijn intuïtie. Dat betekende voor mij vaak wel dat ik volledig uit mijn comfort zone moest gaan, omdat ik in het geheel niet (meer) gewend was dat innerlijk weten gewicht te geven. De realisatie dat beide (intuïtie en ratio) elkaar zo goed kunnen aanvullen, is voor mij een enorme verrijking, zowel persoonlijk als professioneel”.
Wouter van Leij (wetenschapper)

“”De opleiding heeft mijn leven veranderd, en daardoor ook het leven van de dierbare mensen om mij heen. Het chakra systeem is oer oud, diep wijs en veel omvattend, waardoor de zelfkennis enorm toeneemt. Tegelijkertijd reikt Annette veel oefeningen aan die de verandering en groei bevorderen die tijdens het aanschouwen van de chakra’s nodig blijken te zijn. Annette is zeer aanwezig met raad, individuele begeleiding, antwoorden op vragen, de juiste richting aangeven. Mijn leven is harmonieuzer geworden, en in mijn werk en sociaal leven ben ik succesvoller geworden; in mijn huwelijk is meer rust ingetreden. Kan ik iedereen aanraden.”.
Donca Vianu (psychiater-psychotherapeute)

“Terugkijkend op de afgelopen tijd voelde ik dat iedere keer dat een reading gaf ik ook op een intense manier met mijzelf, mijn wortels bezig was. En op een diepere manier verbonden raakte met de ander en met het Zijn. Daarin werd ik heel invoelend (en positief kritisch) begeleid door Annette, als wij na iedere proefreading daarover een telefoongesprek voerden. Je kreeg handvaten om enerzijds bij jezelf te blijven, je gevoeligheid en kwetsbaarheid te ‘onderhouden’, goed voor jezelf te zorgen – en tegelijk dusdanig de regie te voeren, dat je readings geeft die hout snijden.”
Gerphil Kerkhof (zijnsgeoriënteerd coach in opleiding)

Praktische informatie

Het eerste jaar van de opleiding omvat tien lesdagen, die eens per maand op zaterdag (start in april) of zondag (start in november) of vrijdag (start in april en november) plaatsvinden (van 10:00 tot 15:30 uur). Tussentijds vinden studiegroepen plaats, waaraan per jaar 30 uur wordt besteed, exclusief de verslaglegging aan de docent. Buiten de lesdagen om is er de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te krijgen. Alle lesdagen vinden plaats in het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem.

Interesse of vragen?

Heb je interesse in de opleiding? Wil je je graag inschrijven of zit je nog met vragen? Neem dan snel contact op!

Bel ons op 023 – 524 88 63, e-mail naar info@effectieveintuitie.nl of gebruik het formulier:

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Je bericht

Tenzij anders aangegeven, gebruiken we je gegevens enkel om contact met je op te nemen. Lees hier onze privacyverklaring.