skip to Main Content
Combi-deal:
Aurareading + 1 daagse training

Aura

Je aura is jouw gehele uitstraling waarin naar voren komt hoe je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Een harmonische samenwerking tussen deze twee zorgt ervoor dat je je energie optimaal kunt gebruiken.

Wanneer je je bewustzijn wilt verruimen, is het nodig dat je je aura (energie-uitstraling) steeds meer gaat ontdoen van psychische ballast zodat, stap voor stap, de kracht van je ware zelf te voorschijn kan komen.

Naarmate je bewustzijn over jezelf groeit, veranderen de basiskleuren in je aura. Ze worden helderder en krijgen meer uitstraling. Door een verruimd bewustzijn wint je energie aan kracht en kwaliteit.

Aurareading

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van de energie van jou en de interactie met je omgeving. Het is een stroom praktische informatie van je uitstraling; een momentopname tegen de achtergrond van het verleden en met verwijzingen naar de toekomst. In je energieveld is deze informatie te zien. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen.

Een goede aurareading werkt inzichtgevend. Het brengt je bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken.

De 1 daagse training Intuïtie en Hoogsensitiviteit

In de 1 daagse training Intuïtie en Hoogsensitiviteit leer je om de kracht van jouw gevoeligheid te ontdekken en te ervaren. Je gaat daarbij je intuïtie praktisch leren toepassen. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de 1 daagse training.

Samen in één combi-deal

Kijk in onze agenda voor de data van de 1 daagse training op locatie.

Je online aurareading duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Maak een afspraak bij een van onze readers en overleg wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Je betaalt slechts 135 euro voor de 1 daagse training inclusief de reading!

Maak direct een afspraak voor deze combi-deal door te klikken op onderstaande button. We nemen binnen enkele dagen contact met je op om een reading afspraak in te plannen.

Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op via de mail: info@effectieveintuitie.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar +31235248863.

Wat anderen zeggen over de Combi-Deal:

”Als onderdeel van de  Combi-Deal, (1-daagse training Intuïtie & Hoogsensitiviteit) ontving ik een aura reading.

Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf.
Zonder enige voorkennis deelde aurareader Tamara Traupe puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen.
Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over.
Ik ervaarde het alsof Tamara met je meevoelt en heel goed woorden en beelden wist te geven aan mijn innerlijke wereld.
Waarbij zij mijn kwaliteiten en complexiteit voor mij zichtbaar maakte. Dat was heel verhelderend en inspirerend.
De inzichten die ik meeneem geven mij veel energie om mijn eigen weg verder te bewandelen.
Het was een prachtig contact en online werkt heel fijn.. Ik gun iedereen zo’n moment voor zichzelf.
Hoe mooi is het als je iemand mag ontmoeten die even zo puur met je meevoelt.”

– Mireille, 50 jaar, eigenaar van NOT!E

Back To Top