Blog

Zelfzorg

Zelfzorg

Wat gebeurt er eigenlijk als je voor je eigen energie gaat zorgen? Als je leert luisteren naar jouw behoeften, op zielsniveau. En dat op een praktische manier toepast in je leven. Hoe ziet dat er eigenlijk uit?

Wat zou er gebeuren als je meer liefde zou kunnen geven aan jezelf en aan anderen. Dat je meer liefde kan toelaten en ontvangen zonder het gevoel te hebben dat het weer weg zal gaan of van je af wordt genomen. Dat vergt een bepaalde vorm van moed en kwetsbaarheid.

Stel je voor:

  • Dat je in staat bent om de volgende stappen in je persoonlijke ontwikkeling te maken met meer zekerheid dan ooit tevoren
  • Dat je het jezelf gunt om meer te genieten van verandering in plaats van er angstig voor te zijn
  • Dat je meer gaat waarderen wie je aan het worden bent
  • Dat je leert minder kritisch te zijn naar jezelf en anderen

Dit is een greep uit de dingen die kunnen veranderen in je leven zodra je contact maakt met je eigen energie. Het maakt dat je de subtiele aanwijzingen van je gevoel en intuïtie meer gaat horen. En ernaar gaat handelen. Je zult beter in staat zijn om gehoor te geven aan dat stemmetje wat er altijd al zat. Het zal de relatie met jezelf en met je omgeving op een diep niveau versterken.

Wanneer je leert je intuïtie te gebruiken kom je allerlei obstakels tegen. Je hebt een bepaalde manier van leven aangeleerd die vertrouwd en bekend voelt. Zodra iets dat lijkt te verstoren roept dat waarschijnlijk weerstand op.

Ook dat hoort bij het leren lezen, voelen en ervaren van energie. De blokkades die je ervaart en waar je tegenaan loopt transformeren tot iets wat je helpt te groeien en verder te komen. In plaats van stil te blijven staan.

De eerste stap om contact te maken met je eigen energie kan zo simpel zijn als jezelf de vraag te stellen: op welk moment in mijn leven heb ik naar mijn intuïtie geluisterd?

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op