Introductieworkshop: ‘Intuitieactivering, aurabescherming en (hoog)gevoeligheid als kracht’

Home > Introductieworkshop: ‘Intuitieactivering, aurabescherming en (hoog)gevoeligheid als kracht’

Tijdens deze eendaagse workshop maak je op een toegankelijke manier kennis met de unieke lesmethode van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Het door Carolina Bont ontwikkelde lesprogramma en de verfijnde basistechnieken helpen jou bij het zetten van de eerste concrete stappen op weg naar het activeren van je intuïtie en het beschermen van jouw persoonlijke uitstraling (je aura).

Je intuïtie kan een extra dimensie aan je leven geven, het kan er boeiender door worden omdat je je meer bewust wordt van je mogelijkheden. Om echt plezier te hebben van je intuïtie moet je er goed mee kunnen omgaan en opheffen wat je intuïtie belemmert. Je kunt je aandacht zo leren richten dat je intuïtie zich verder uitbreidt en sterker gaat werken.

Verlang je naar

 • Meer zelfbescherming
 • Bewuster contact maken met je intuïtieve vermogen
 • Groter zelfvertrouwen
 • Weten wie je werkelijk bent
 • Handvatten en tools om je hooggevoeligheid als kracht te kunnen inzetten
 • Zelf ervaren van energie
 • Gelijkgestemde mensen ontmoeten
 • Een veilige en inspirerende leeromgeving
 Dan is deze introductiedag mogelijk heel geschikt voor jou.
Uiteraard kan in 1 dag niet alles worden veranderd. Maar op deze dag wordt wel van alles in beweging/ verandering gebracht.
iStock_000058113876_Medium - bijgesneden

De volgende onderwerpen komen tijdens de workshop aan de orde:

 • Het versterken van je energieveld, waardoor je je krachtiger en meer in balans zult voelen.
 • Hoe jouw intuïtie werkt, wat het bevordert en wat het belemmert.
 • Leren je eigen energie waar te nemen en bewuster te worden van wat er op een dieper niveau in je speelt.
 • Jezelf beschermen tegen en het makkelijker loslaten van ongewenste invloeden.
 • Beter je eigen ruimte handhaven waardoor je makkelijker en met meer helderheid kunt  communiceren.
 • Praktische handvaten hoe je je intuïtie kunt gebruiken in je dagelijks leven (werk, prive).

Behalve deze onderwerpen, die ook voor hooggevoelige personen van belang zijn, komen thema’s zoals: omgaan met het teveel aan prikkels en de kracht van je gevoeligheid ervaren ook uitgebreid aan bod in deze workshop.

We vragen van deelnemers aan de workshop om zich voor te bereiden op de werking van je aura en chakra’s en onze werkwijze. Dat kan via een aurareading (bij ons of bij een BvA-lid) of door het boek “Een nieuwe werkelijkheid” van Carolina Bont vooraf te lezen.

De workshop ‘Intuitieactivering, aurabescherming en gevoeligheid als kracht’ wordt gegeven door Annette van den Berg.

Kijk voor data van de komende workshop(s) in onze agenda. Passen de genoemde data niet voor je? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar andere mogelijkheden

Registreren voor de workshop

Heb je interesse in deelname aan de workshop? Reserveer dan snel je plaats!

Registreren voor de workshop

Reacties van onze Workshop deelnemers:

Inspirerend! Geeft een goede start voor de opleiding!

Vond het mooi om te ervaren hoe goed ik dingen kan aanvoelen. Nu alleen nog leren de energie van een ander daar te houden of terug te kunnen geven. Annette: hele fijne, rustige stem om naar te luisteren. Fijn en herkenbaar de voorbeelden die je noemt. Zeer bijzonder, als thuiskomen. Wil heel graag verder voelen, lezen en herkennen.

Ik vond het een heerlijke, ontspannen dag vol met prachtige inzichten en oefeningen. Bedankt!

Boeiende oefeningen, goede uitleg en fijn om echt ervaringen uit te wisselen. Bijzonder om te zien wat je met aandacht/focus op gevoel aan informatie over een ander kan vergaren.

Interessante dag. Fijn om hier te komen, goed om nu eindelijk te zien en te ervaren wat de opleiding onder meer kan brengen. Fijne inspirerende oefeningen. Herkenbare uitleg en theorie. Soort thuiskomen

Ik vind ’t mooi om te ervaren hoe mijn intuïtie kan werken.

Ik ben bezig met mijn hooggevoeligheid, maar intuïtie (wat ik absoluut heb en gebruik) bleef voor mij tot nu toe, meer een begrip. Nu concreter mogen ervaren. Inspirerende dag en bewustmakend. Dankjulliewel!

Prima dag. Fijne oefeningen.

Hoe heb ik de workshop ervaren? Professioneel, veel ruimte voor ervaren, goede praktische uitleg, aanrader

Leuke manier om kennis te maken met de werkwijze/oefeningen en eventueel medecursisten.

Mooie dag, nieuwe info, goede aanvulling op de boeken. Positieve en duidelijke begeleiding. Voelde veilig.

Vond het heel erg leuk, interessant, herkenbaar.

De docent legt helder uit, zowel nuchter, als concreet, als intuïtief. De uitleg in het begin vond ik heel goed, over wat intuïtie is (is niet angst of zorg), het kritisch zijn vond ik goed. Voorbeelden goed en concreet en herkenbaar. Thuiskomen!

Fijne workshop. Eyeopeners meegekregen.

Ik vond de workshop erg interessant en leerzaam. Goede, duidelijke uitleg, hulp.

Ik heb het ervaren als een mooie, intensieve dag.

Soms moeilijk, soms gemakkelijk, soms confronterend, soms fantastisch. Kortom, een cadeautje voor mezelf, waarvan ik misschien wel meer wil. Jullie horen nog van me. Dankjewel.

Ik zit op dit moment in een soort van “crisis” in mijn leven. Moet hard werken om mijn hoofd boven water te kunnen houden. Maar ben blij dat ik ben gekomen. Fijne sfeer. Rustig, prettig. Fijne dag gehad. Ik ga echt veel lichter naar huis!

Zeer inspirerend en boeiend. Heldere workshop, prettige stem, open, enthousiast. Fijn ook door de persoonlijke verhalen, herkenbaar.

Leuke dag. Leuk verteld, duidelijke voorbeelden. Leerzame opdrachten.

Ik vind het een hele leuke en spannende workshop. Prettige afwisseling tussen praktijk en “theorie”. Mooie oefeningen, die me zeker verder zullen brengen.

Wat ik heb ervaren, is dat de begeleiders een vriendelijke, vertrouwde omgeving boden, welkom en eerlijk. De dag vloog om!! Ik vind het mooi om te realiseren dat we onszelf kunnen beschermen en sturen. En hoop er meer duidelijkheid in te krijgen. Hartelijk dank voor deze mooie dag.

Als plezierig en nuttig ervaren.

Boeiende materie. Enthousiaste, gedreven trainer, vonk van inspiratie en hele fijne energie.

Leerzaam, leuke oefeningen. Veel informatie/kennisoverdracht gekregen die helder gegeven wordt. De eigen ervaring die Annette deelt, maakt het voor mij helder en duidelijk. Er zat herkenbaarheid in.

Heel positief. Genoeg handvatten om thuis mee verder te gaan. Niet pusherig over de opleiding, maar wel genoeg info daarover wat je mag verwachten. Dankjewe

Ik heb de dag als leuk en leerzaam ervaren. Een plezierige groep en fijne trainer!

Ben er vol van. het is veel wat we gedaan hebben en héél interessant en op het juiste moment. Veel om mee aan de slag te gaan. Fijne oefeningen, fijne begeleiding daarbij.. Bedankt voor deze leerzame volle dag.

Veel nieuwe indrukken. Bedankt Annette, je hebt het enthousiast en “down-to earth” uitgelegd. Mooie dag.

Ik vond het heel fijn om tijdens de workshop veel zelf aan de slag te zijn. De balans met toelichting en duiding was prima. Prima groepsgrootte. Mooie oefeningen die smaken naar meer.

Een erg leerzame en bijzondere dag.

Veilig, om wat je ervaart met elkaar te delen. Begeleiding door Annette heel prettig en intuïtief gedurende de hele dag. Mooi om te zien. Oefeningen om mee verder te gaan, benieuwd hoe ze uit gaan pakken. Bedankt!

Ik vond het een hele bijzondere dag. Mooie oefeningen, prettige sfeer, fijne docent die de zaken goed en begrijpelijk verwoordt, open, met humor, reëel. Er was ook alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Inspirerend, ondersteunend bij mijn proces.

Verhelderend, intensief, sluit aan op huidige behoefte.

Ik heb de dag als heel prettig ervaren. De oefeningen waren nieuw voor me en heel verhelderend. Smaakt naar meer!

Vond het fijn, warmte in jezelf te voelen, de acceptatie, maar ook een soort serene rust. Gelukkig gevoel was heel fijn! Dank jullie wel.

Een dag met mooie, al eerder opgedane inzichten en handvatten. De laatste oefening heeft me het meest geraakt. Daar zit dan ook een stukje dat ik mag en wil onderzoeken. Bedankt voor deze dag.

Veel bevestiging van wat ik voel. Nog wat extra handvatten om te gebruiken. Ik mag het makkelijker maken voor mezelf! Ik hoef niet zo hard te werken als ik soms denk. Het is er al. En daar mag ik meer op vertrouwen. Dat is wat ik meeneem van deze workshop. Ik ben waar ik moet zijn. Fijn. Bedankt voor vandaag.

Inspirerend, herkenbaar, oefenen was prettig na theorie.

Veel weet je al, maar komt tijdens workshop krachtig terug. Niet te vaag, maar heel realistisch en ook met humor. Dank

Ik vond het interessant, verhelderend, nieuwsgierig makend.

Daar waar ik eerst ervaarde het zelf wel te kunnen, zonder opleiding, merk ik nu dat de workshop heeft gemaakt dat de manier van oefeningen doen mij enorm helpt. Hierdoor voel ik mij gemotiveerd om deze te volgen. Ik voel dat ik mezelf hiermee enorm kan helpen. Dank hiervoor.

Inspirerend en geeft een beeld bij wat er voorbij komt tijdens de opleiding. Voor mij belangrijk om te voelen hoe het Centrum is en hoe de trainer werkt/voelt.

Hele bijzondere en leuke workshop. Mooie oefeningen. De dag vloog voorbij. Leuke groep, ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg van alles, ook heel fijn dat jullie persoonlijke voorbeelden gaven uit je eigen leven (zowel Annette als Dora).

Fijn, bevestigend, gelijkgestemden, open, down to earth.

Bijzondere workshop. Had gedacht dat ‘t veel energie zou kosten, maar ga met goede energie naar huis. Dankjewel!

Fijne dag, mooie oefeningen, prettig programma.

Inspirerend, intens, maar leerzaam. Heerlijk, duidelijke instructies en fijn tempo. Heb er zeker veel aan gehad en heb nu even genoeg om te laten bezinken. Dank voor deze inspirerende zondag!

Fijne kennismaking, mooie oefeningen en inzichtgevende ervaring.

Prettige dag, boeiende oefeningen en inzichten over mezelf. Bruikbare info en oefeningen om thuis mee verder te gaan. Zeker in combinatie met de aurareading. Bedankt!

Een bijzondere dag met mooie oefeningen waar ik thuis mee aan de slag kan. Dank jullie wel!

Top: Positief! Prettige locatie. Stofinhoudelijk is het helder, duidelijke uitleg en oefeningen.

Ik vond de workshop verrassend. Het heeft me nieuwe impulsen gegeven in mijn persoonlijke zoektocht naar hoe om te gaan met mijn intuïtie en met name mijn hoogsensitiviteit, voor mijzelf en mijn kinderen.

Bijzonder, zelf te kunnen ervaren hoe direct de intuïtie werkt.

De voorbeelden die Annette gaf en de metaforen waren voor mij heel verhelderend en maakt ‘t “ down to earth”. Goede opbouw in de dag en leuke oefeningen. Fijn ook, de ruimte voor vragen. Ook een aantal eye-openers meegekregen. Dankjewel!

Prettige sfeer, goede docente. Veel herkenbare praktijkvoorbeelden. Mooie eerste aanzet voor verdere ontwikkeling.

Heel fijn en leerzaam, emoties aangeraakt en inzichten gekregen. Heel veel zin in de opleiding.

Erg leerzaam om te ervaren hoe het werkt met de chakra’s en hoe je energie kunt laten stromen. Ook erg praktisch om nog later mee te oefenen. Het was een erg prettige ervaring en ik ga hier zeker meer mee doen.

Fijne workshop. Goede introductie en praktische oefeningen.. Fijne lerares, straalt veel ervaring en wijsheid uit.

Het was voor mij echt een eyeopener. Het heeft me een heel aantal handvatten en inzichten opgeleverd waar ik iets mee wil gaan doen. Dankjewel!

Veel inzichten en veel stof tot nadenken. Zeker hele interessante materie.

Het was bijzonder om in korte tijd te ervaren wat er allemaal in je gebeurt op energetisch niveau.

Ik vond het een boeiende, leerzame dag. Veel geleerd, veel meegekregen.

Het was fijn om een aantal oefeningen aangereikt te krijgen en zelf in relatie tot anderen te ervaren hoe het werkt met je eigen energie/chakra’s/etc. Ik neem dit mee voor mezelf en voor de cliënten met wie ik werk. Bedankt voor deze inspirerende workshop!

Ik ben blij verrast. Cadeau voor mezelf.

Fijne sfeer, veilig om de oefeningen te doen. Mooi om te ervaren dat intuïtie al in mezelf aanwezig is, als ik er maar voor opensta en de signalen oppik. Belemmeringen en conventies zitten in mezelf. Openstaan, vertrouwen zijn sleutelwoorden. Wijsheid zit in mezelf, als ik maar durf toe te laten.

Inspirerend!! Verrassend!! Leuk om in groepjes te werken. De dag vond ik zelfs nog veel leuker dan verwacht. Ik hoop de opleiding te kunnen starten!!

Positief! Zoveel nieuwe indrukken, inspirerend.

Dag werd respectvol gegeven, met veel aandacht. ’t Voelde veilig. Ik was erg onzeker, maar de oefeningen gingen beter dan ik verwacht had, met name toen ik me richtte op denken in “beelden” i.p.v. in woorden. Goede manier om minder “in mijn hoofd” te zitten. Bedankt!

Ik vond het een mooie, prettige en zeer informatieve dag. Veel nuttige informatie en op een prettige manier verteld, overgebracht. Ik ging met een open mind, maar ook wat twijfel hierin, maar mijn belangstelling voor de opleiding is vandaag duidelijk groter geworden. Fijne sfeer en niet zweverig, wat ik zeer prettig vind.

Leerzaam, confronterend, bevestigend en soms geruststellend.

Ook veel informatie/indrukken. Nieuwe invalshoeken van bekende informatie. Heel knap gedaan.

Een enthousiaste, oprechte en praktische docente, die energiek en eerlijk haar ervaringen deelt met ons. Fijn om deze dag mee te mogen maken. Fijn dat jullie met z’n tweeën de veiligheid van de groep bewaken. Dank voor de inspirerende dag!

Boeiend! De oefeningen vond ik heerlijk! Merk ook hoe vermoeid ik ben/was. De uitleg/toelichting komt me vertrouwd voor. Het ervaringsgerichte en dat nabespreken is voor mezelf het meest boeiende/leerzame op dit moment, denk ik. Hier een mooie kennismaking mee kunnen hebben. Dank jullie wel.

Rustige sfeer, ruimte voor vragen. begeleiding. Fijne groep.

Leerzaam, ook om te horen hoe anderen de oefeningen ervaren. Ik leer om meer in mijn eigen kracht te staan. Meer vertrouwen in mijzelf creëren. Dankjewel Annette.

Mooie ervaringen opgedaan, praktische benadering door het te vergelijken met alledaagse zaken.

Erg prettig, open sfeer, heldere uitleg, persoonlijk, ontspannen, leerzaam.

9 Jaar geleden heb ik deze workshop ook gevolgd. Toen voelde ik veel en het was heftig voor me (ik was ook nog net moeder geworden). Vandaag was fijn en gaf rust en inzicht. Dank voor de fijne dag!

Dit was voor mij een dag van bevestiging. Samen met de reading die ik van een van de readers van het Centrum mocht ontvangen, is mij nu helder welke vervolgstap ik mag gaan zetten. Een hele praktische, toepasbare dag, duidelijk/helder en zeer informatief. Heel erg dank!

Krachtige workshop. Veel geleerd.

Ontzettend bijzondere, intense dag. Bijzonder om met zoveel onbekende mensen samen te zijn en zo veilig te voelen. Raak, fijn, mooi verteld en aangeraakt. Bedankt!

De oefeningen hebben vaart en bieden ingangen voor ontwikkeling, dat vind ik heel prettig.

Ik heb me vandaag gerealiseerd dat ik al veel heb gedaan op gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ben me bewuster geworden van de dingen die ik kan en voel. Heb kennis herontdekt/herinnerd/de gebruiksaanwijzing gevonden. En ik ben wijzer geworden en geleerd over mijn leven, wie ik ben en waar ik vandaan kom. Weer een stapje dichter bij mijzelf gekomen!

Prettig en overweldigend tegelijk. Ik vond het heftig en voelde veilig tegelijkertijd. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan over hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

“Weer nieuwe inzichten” dag.

Ik vond Annette heel duidelijk in haar verhalen en inspireren. “Basic” en “Helder”..

Ik heb deze dag als zeer positief ervaren, ondanks mijn “strijd van binnen” tijdens de oefeningen in de middag. Zeer leerzaam voor mij en geeft stof tot nadenken. Bedankt voor de healing tussendoor Annette.

Ik heb er wel dingen uit kunnen halen waar ik wat mee kan. Fijne ruimte, prettige korte oefeningen. Uitwisseling in kleine groepjes is fijn.

Bijzonder, inzicht gekregen.

Daar waar ik eerst ervaarde het zelf wel te kunnen, zonder opleiding, merk ik nu dat de workshop heeft gemaakt dat de manier van oefeningen doen mij enorm helpt. Hierdoor voel ik mij gemotiveerd om deze te volgen. Ik voel dat ik mezelf hiermee enorm kan helpen. Dank hiervoor.

Prettige en fijne workshop. Veel geleerd. Heel veel dingen gehoord die herkenbaar zijn. Goede en leerzame oefeningen. Annette vind ik een hele goede docente, geeft goede uitleg, goede voorbeelden, vertelt over zichzelf. Heeft een fijne en prettige uitstraling en laat een ander zichzelf zijn en heeft niet zo snel ergens een oordeel over.

Inspirerend, ik ga ermee aan de slag!

Ik ervaarde het als een bijzondere dag. Veel gehoord, meegemaakt en ik heb ruimte nodig om het te laten bezinken. Fijn om veel genoteerd te hebben; dat maakt dat het makkelijker terug te halen zal zijn.

De dag heeft mij doen realiseren, dat het wel of geen ruimte geven aan mijn eigen energie veel verschillen laat zien in de lichamelijke sensaties die hieruit ontstaan. Deze lijken ook wat makkelijker te onderscheiden te kunnen worden. Daarnaast ben ik blij te horen dat terugtrekken niet de oplossing hoeft te zijn om goed in je energie te zitten. Het lijkt me mooi om mij hier verder in te ontwikkelen.

Duidelijke informatie, oefeningen en uitwisselingen.

Hoe heb ik deze dag ervaren? Als een dag vol met ontmoetingen met fijne mensen. Op de een of andere manier veel herkenning bij anderen en voor mezelf. En ook het besef/bewustzijn dat het goed is om bij jezelf stil te staan en te luistern naar jezelf, zodat je zelf ook de ruimte krijgt en je jezelf de ruimte geeft. Daar kan de opleiding denk ik wel bij helpen (vraagstuk voor mezelf

Intens en bijzonder. In korte tijd veel aangeraakt en in beweging gezet. Mooie manier van werken! Veel diepgang, maar ook luchtig en praktisch gebracht. Dankjewel!

Inspirerende workshop met goede en duidelijke informatie. Fijne begeleiding, prettig en steunend voor wie dit nodig had. Het heeft mij inzicht gegeven een volgende stap te nemen. Bedankt.

Prettige, veilige en rustige sfeer. Er was ruimte om vragen te stellen. Door gebruik te maken van eigen ervaring werden dingen meer duidelijk en helder. Fijne balans tussen theorie en doen van de oefeningen.

Fijne en bijzondere dag, Inspirerend, Fijne begeleiding, Praktisch, Informatief, Goede balans.
Ervaren hoe ik mijn intuïtie kan gebruiken en besef dat dit “makkelijker” is dan ik dacht Bedankt voor hoe ik meer mijn ruimte kan innemen

Ik heb het als een fijne dag ervaren en lijk de dag met “meer” of “fijnere” energie af te sluiten.

Er zijn ook weer een paar mooie eyeopeners voorbij gekomen waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb het ervaren als een fijne dag in een prettige groep. Sfeer en gevoel van veiligheid en vertrouwen. De timing waarop ik af en toe een hand op mijn rug voelde, vond ik verbluffend en deed me goed. Dank hiervoor!

Super interessant en leerzaam. Heb er enorm van genoten. Ben weer ’n stuk verder… en ga met ’t geleerde aan de slag. Fijne groep mensen en fijn het contact met de medewerkers van het centrum.

Leuk! Vooral de praktische oefeningen. Fijn dat er een hoog tempo in zat. Gaf een mooi beeld van de opleiding. Leuk ook dat Annette veel ervaringen uit haar eigen leven benoemde. Dat maakte de theorie begrijpelijker en maakte de sfeer persoonlijk en vertrouwd.

Mooie eerste ervaring met richten van m’n energie. Intensief, maar mooi.

Confronterende oefeningen. Ik vond het fijn dat er met de hoeveelheid mensen die er deelnamen, toch genoeg persoonlijke aandacht was.

Ontspannend.

Mooi, verhelderend, uitnodigend, herkenbaar. Duidelijke eerste kennismaking. Dank jullie wel.

Prettige, leerzame dag. Heel ontspannen en relaxed. En vooral bijzonder veel geleerd over mijzelf.

Een zeer verhelderende dag. Het was interessant, maar ook zeker een beetje thuiskomen. Fijne oefeningen om zeker in het dagelijks leven toe te passen. Bedankt hiervoor.

Prettig, actief, helder, zorgzaam.

Toch ook vermoeiend, soms spannend, mooi om te ontdekken, toe te laten of te kanaliseren. Te ervaren dat sommige oefeningen moeilijk waren, of meer van me verwachtte, iets in me losmaakte wat ik niet had verwacht. Heldere en liefdevolle aandacht en hulp. Dank daarvoor! Nu alles integreren in mijn dagelijkse leven. Dankjewel, was fijn en leerzaam.

Ik vond het een leerzame en interessante dag. Gaf een goed gevoel. Sfeer was veilig. Prettige begeleiding. Ook de aurareading als zeer prettig ervaren.

Ik heb deze dag als zeer leerzaam, bijzonder en bevrijdend ervaren. Ik vond het een prettig tempo, goede opbouw van de workshop en voldoende afwisseling theorie en oefening.
Ik heb een bijzondere ervaring opgedaan met een oefening voor de energiestroom. Een explosie van gevoel en zeer bevrijdend. Dank voor deze prachtige en bijzondere ervaring. Ik heb een mooie dag gehad.

Leuke interessante oefeningen, veel geleerd, ga er mee aan de slag

De oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn capaciteiten. De uitleg is heel helder en gericht. De ondersteuning op moeilijke momenten werd erg gewaardeerd.

Interessant, zowel info werkboek als oefenen, oefenen helpt vooral! Weer aspecten om gelijk mee te nemen naar de praktijk, dat is fijn. Toepasbaar. Prettige sfeer.

Hele bijzondere dag met heel veel voelbare energie en mensen.

De oefeningen en de uitleg zijn heel goed en leerzaam. Ook de groepjes van delen. Heel veel enthousiaste en inspirerende verhalen, soms overviel me de hoeveelheid informatie. Vooral veel gezien, geleerd, een groot cadeau voor mezelf. Dank jullie wel.

Fijne, waardevolle dag. Door alle oefeningen meer inzicht gekregen in manier van jullie werken en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Hartelijk dank voor deze dag.

Mooie dag, we hebben veel gedaan, heel praktisch allemaal. Ik heb de hele workshop als intensief ervaren. Ben aangenaam verrast! Enorm veel kennis en heel zorgvuldig allemaal

Fijne oefeningen waar ik zelf baat bij heb, maar die ook indruk geven waar de opleiding zich op richt.

Veel bevestiging van hoe ik het al doe, maar zeker ook leermomenten.

Een hele mooie ervaring! Sinds een paar maanden is mijn bewustzijn van mijn hooggevoeligheid in een stroomversnelling geraakt en vandaag heeft me zeker getriggerd om door te gaan met de opleiding.

Ik heb het ervaren als een heel leerzame dag met fijne mensen. Duidelijke uitleg en fijne oefeningen. Het is voor mij heel fijn te ervaren dat ik kan werken met mijn intuïtie en met mijn hoogsensitiviteit. Goede handvatten ontvangen.

Mooie dag, zeker in combinatie met de auralezing. De dag was mooi ingericht:
Goede sfeer, voldoende oefeningen, voldoende tijd voor vragen/info, heldere, inspirerende uitleg

Enerverend, bijzonder, helder, veilige setting. Mooi om te ervaren hoe jullie feilloos aanvoelen wat er leeft bij deelnemers afzonderlijk en dit ondersteunen, compliment hiervoor!

Geweldig, eyeopeners, bewustwording. Heel goede begeleiding. Dank!

Ik vond deze dag een mooie aanvulling op hetgeen ik mee bezig ben. Ook op de aurareading. Verdere bewustwording van mijn eigen intuïtie en wat ik ermee doe.

Ik vond het een mooie dag. Veel info. Ik voel me gesterkt in het idee dat ik mag zijn wie ik ben!

Eindelijk aandacht voor een stuk in mij dat vraagt om ruimte, erkenning en ontwikkeling. Momenteel zit ik in een hersteltraject waardoor april te snel is. Daarom zou ik graag in november willen beginnen. Ik zie ’t als noodzaak en een cadeau voor mezelf.

Ik vond het een prettige dag. Annette kon op een hele fijne en heldere manier uitleggen. Er is veel wat ik mee naar huis neem om mee aan de slag te gaan . Locatie goed bereikbaar en fijne sfeer. Fijn dat er (kruiden)thee en wat lekkers klaarstaat.

Grootte van de groep was prima. Goede afwisseling van oefeningen en theorie.

Bewustzijn gestimuleerd. Bewustzijn van ruimte innemen. Leuk en interessant.

Ik vond het een fijne, inspirerende dag. Zowel de docente als de groep was erg fijn. Hartelijk dank voor deze waardevolle dag.

Ik heb het gevoel dat deze dag is omgevlogen!! Vond de hele dag prettig en veilig. Dankjewel voor vandaag.

Fijne, leerzame workshop. Precies goed zo. Bedankt.

Ik heb het als een bijzondere en prettige dag ervaren. Ik zou nog meer willen leren, zoals de opleiding, maar vanwege tijdgebrek gaat mij dit nu niet lukken.

Heb deze dag prettig ervaren en ontspannend en inzicht gekregen om waardering te hebben voor mijzelf en om mij te beschermen.

Fijne dag, inspirerende oefeningen, heldere tips.

Ik vond het een hele inspirerende dag. De oefeningen (theorie erover) waren heel duidelijk en fijn om te ervaren. Het maakt dat ik er meer van wil weten en verder met deze ontwikkeling wil. De uitleg van docent vond ik prettig, duidelijk en bevestigend. Ik herkende mezelf ook in de voorbeelden. Graag wil ik verder d.m.v. de opleiding. Bedankt!

Leuke, leerzame dag, praktisch. Veel en nu genoeg om over na te denken! Hartelijk dank!

Mooie dag. Goede energie en goede kennismaking met een aantal onderdelen. Goed om kennis te maken met Centrum voor Effectieve Intuïtie. Daardoor ook goed gevoel of opleiding bij me past. Ik ben enthousiast over docent Annette (professioneel, betrokken en goede energie) en ruimte. Veel diversiteit bij de deelnemers. Voelt goed!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aanmelden voor de workshop

Heb je interesse in deelname aan de workshop? Reserveer dan snel je plaats!

Aanmelden voor de workshop