intuïtie quiz

Uitslag niveau 4 – Score van 51 t/m 60

Je Levensweg Intuïtie

Dit is misschien wel de meest praktische en tegelijkertijd de meeste magische vorm van intuïtie. Op dit niveau werkt je onderbewuste namelijk samen met je intuïtie. Je onderbewuste zal jou bijvoorbeeld in je droomtijd helpen. Maar ook zorgen dat je de signalen vanuit je intuïtie op heel een diep niveau opneemt en van daaruit jezelf al een bepaalde kant opstuurt voordat je dat bewust in de gaten hebt.

Hoeveel belangrijke relaties zijn er niet in je leven “ontstaan” vanuit zgn. spontane ontmoetingen, hoeveel essentiële stappen heb je niet gezet juist door deze voor jou bewuste geest, onverwachte en ongeplande situaties en omstandigheden.

Je onderbewuste helpt je hier om je intuïtie in beweging te houden en vice-versa. Hierdoor wordt je intuïtie op dit niveau gestimuleerd en geïnspireerd om de weg van je levensdoel te vinden en te bewandelen.

Mensen met dit vermogen kunnen zakelijk of op andere vlakken heel succesvol zijn, kunnen allerlei risico’s nemen die anderen niet aandurven en zijn tegelijkertijd heel gegrond en gefocust. Richard Branson en Tony Robbins zijn daar duidelijke voorbeelden van. Van beiden is bekend dat zij hun intuïtie op deze manier inzetten en daarmee enorm veel verschillende soorten eigen bedrijven heel succesvol van de grond hebben gekregen.

Op niveau 4 weet je dat je niet hoeft te twijfelen aan je innerlijke stem, die stem die verbonden is met je intuïtie. Je weet dat je innerlijke stem je gidst door allerlei gebieden van je leven. Je bent je daarom ook heel bewust van het belang om je intuïtieve vaardigheden bij te houden en bij te schaven en beseft dat leren hierin nooit ophoudt!

Je doet dagelijks grondings- en/of bewustzijnsoefeningen. Je luistert op heel vanzelfsprekende manier naar je intuïtie en integreert het heel vanzelfsprekend en onopvallend in alles wat je doet.

Je beseft tegelijkertijd dat je intuïtie op dit hoge niveau gebruiken levenslange oefening en een opbouwend kritische houding vraagt, zodat je ten alle tijden bereid bent je innerlijk ruis te onderscheiden van je intuïtie.

Juist dan vind je het misschien interessant om je verder te verdiepen in Intuïtie.

Heb je interesse in de Academie of één van onze andere producten?

Stel je vraag via WhatsApp en krijg vandaag nog antwoord. Of maak vrijblijvende afspraak voor transformation call.