intuïtie quiz

Uitslag niveau 3 – Score van 41 t/m 50

Creatieve Intuïtie

Dit niveau van creatieve intuïtie is iets wat veel wetenschappers, onderzoekers en artiesten hebben.

Einstein had bijvoorbeeld een droom waarin hij een bepaalde samenhang zag tussen moleculen, waardoor hij op zijn kwantumtheorie kwam. Zo zijn er heel veel voorbeelden van uitvinders, wetenschappers, politici en artiesten die d.m.v. hun intuïtie op dit niveau in te zetten tot heel bijzondere nieuwe kennis en inzichten kwamen. Ze vonden oplossingen die heel vernieuwend waren. Jij bent zoals ze zeggen, een echte out-of-the-box denker. Je kijkt verder dan je neus lang is. En dat levert veel nieuwe denk- en zienswijzen op.

Op dit niveau van intuïtie, ben je zowel afgestemd op je eigen gevoelens en indrukken, maar ook op wat er gebeurd in de wereld om je heen. Dat maakt dat je hiermee niet alleen jezelf helpt, maar ook de wereld om je heen helpt het beste uit zichzelf te halen. Je denkt en voelt in mogelijkheden en het is ook daar in die ruimte dat jouw intuïtie het meest tot z’n recht komt.

Jouw uitdaging is je creatieve geest op tijd rust te gunnen. Je ideeënstroom kan zowel heel functioneel en voedend zijn als vermoeiend en belastend. Door de constante stroom van informatie die je op bepaalde momenten ontvangt kun je gemakkelijk overprikkeld raken. Waar je niet geleerd hebt jezelf op tijd op te laden, je geest tot rust te brengen zul je in toenemende mate moeite hebben jezelf te begrenzen.

Dat kan veel impact hebben op bijvoorbeeld je fysieke gesteldheid en je relaties.

Hoe dan ook vind je het misschien interessant om je verder te verdiepen in Intuïtie.

Heb je interesse in de Academie of één van onze andere producten?

Stel je vraag via WhatsApp en krijg vandaag nog antwoord. Of maak vrijblijvende afspraak voor transformation call.