intuïtie quiz

Uitslag niveau 2 – Score van 31 t/m 40

Sociale Intuïtie

Je gebruikt je intuïtie met name om in te tunen op de gevoelens van de mensen om je heen. Je bent invoelend, inlevend en empathisch. Jij bent diegene die anderen altijd begrijpt, wat ze ook doen.

Mensen die vanuit deze intuïtie werken, maken zinnen af van iemand, weten al dat er gebeld gaat worden voor de telefoon gaat en hebben maar een half woord nodig om het hele verhaal te weten. Ze zijn heel gevoel voor de sferen en stemmingen van de mensen om hen heen. Ze kunnen bijvoorbeeld van streek raken door een partner die overbelast thuis komt. En kunnen meer last hebben van een dierbare die zich overspannen voelt dan mogelijk de persoon zelf zich bewust is.

Deze manier van je intuïtie inzetten gebeurt regelmatig daar waar mensen in een kleine groep bij elkaar horen, zoals je gezin, je vriendenkring etc. Maar vanuit deze intuïtie heb je dit veel en veel sterker. Dat maakt dat je in dergelijk groepen een verbindende en verstevigende factor bent.

Het lastige is dat omdat je door je intuïtie zo gefocust bent op wat er bij de anderen gebeurd, je minder ruimte maakt voor de signalen die je krijgt vanuit andere gebieden uit je leven. Je hebt het nodig jezelf aan de ene kant iets meer te beschermen tegen het teveel van stemmingen en sferen overnemen van anderen en tegelijkertijd leren je meer te openen voor andere signalen. Je moet leren je focus af en toe te verleggen. Je hebt het nodig je intuïtieve vaardigheden verder te trainen en ook echt in te zetten. Ook in de overige gebieden van je leven. Anders raak je daar steeds verder verwijderd van je eigen innerlijke wijsheid en zul je steeds minder waardevolle informatie oppikken buiten je familie- en vriendenkring om.

Weet wel dat het nooit te laat is om je intuïtieve vermogen weer op te poetsen en te gaan inzetten. Elk moment dat jij voelt en weet dat je daar klaar voor bent, kun je door training en toepassing in de praktijk, meer en meer in contact zijn met die stem in jezelf die je verbindt met jouw diepere wijsheid. Dus ook bijvoorbeeld als je een carriereswitch wilt maken, meer contact wilt met je levensdoel etc.

Hoe dan ook vind je het misschien interessant om je verder te verdiepen in Intuïtie.

Heb je interesse in de Academie of één van onze andere producten?

Stel je vraag via WhatsApp en krijg vandaag nog antwoord. Of maak vrijblijvende afspraak voor transformation call.