Trees for All

Home > Trees for All

logo-treesforallHet Centrum voor Effectieve Intuïtie werkt volledig CO2-neutraal. Onder andere door vanaf 1 januari 2016 voor alle cursisten aan de opleiding een boom te laten planten. We hebben hiervoor een overeenkomst afgesloten met Trees for All.

Trees for All draagt bij aan een duurzame wereld en investeert daarmee in de toekomst. Door bomen te planten, CO2 uitstoot te compenseren en door bewustwording te vergroten. Bewustwording over de klimaatproblematiek en de mogelijkheden om daar persoonlijk positieve invloed op te hebben.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame projecten. Trees for All investeert uitsluitend in haar eigen natuurbeschermings- en ontwikkelingsprojecten en handelt niet in CO2-credits. Op deze manier geniet de lokale bevolking extra inkomsten en draagt het project bij aan herstel van natuur en milieu. Deze projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Wil je zelf CO2 compenseren? Bereken dan eenvoudig wat je kunt doen, moet doen of wat het oplevert.
Ga daarvoor naar de website van Trees for All