1-op-1 coaching

(Bedrijfs-)Coaching en

InnerFlow Mastery traject

Wil jij écht transformeren? En ben je bereid hiervoor uit je comfortzone te stappen? Ik bied jou een veilige omgeving waarin jij in je eigen kracht komt te staan. Een plek om op directe en snelle manier nieuwe inzichten en skills te verkrijgen

Bedrijfs Coaching Om in een paar sessies duidelijkheid te hebben onder andere over je bedrijf, je plek/ rol in een bedrijf, de groei mogelijkheden ook persoonlijk. Hoe gerichter je vraag, hoe helderder de antwoorden en inzichten. Voor iedereen met eigen bedrijf, leidinggevende functie, entertainment etc

InnerFlow Mastery – high value Voor ambitieuze vrouwen 55+ die meer willen in hun leven. Die niet willen kiezen voor de tweede helft van hun leven, maar voor de beste helft! Veel meer dan coaching. Zes maanden maximale support, wanneer je maar wilt. Inclusief verblijf in Zweden.

Inzichtcoaching: Voor iedereen die ooit de Academie Intuitie Practitioner (deels) heeft doorlopen en coaching wil. Een traject bestaat uit minimaal 3 sessies waarin we samen werken aan heling, persoonlijke groei, herontdekking van capaciteiten, zodat jij vol vertrouwen en met hernieuwde energie jouw pad kunt vervolgen.

“Annette is een zeer getalenteerde, ervaren en eerlijke coach. Door de jaren heen heeft ze me vele mooie en bruikbare inzichten gegeven . Het is altijd weer een plezier om met haar te sparren en ik ga altijd vol energie en nieuwe inspiratie de deur uit!”

Regisseur, acteur, tv presentator
Danny Rook

  • InnerFlow Mastery meer weten of gesprek aanvragen? Klik hier
  • Bedrijfs Coaching meer weten of gesprek aanvragen? Klik hier
  • Inzicht Coaching Plan je afspraak of stel je vraag  via WhatsApp 0235248863

Voor wie is deze coaching?

  • Voor jou de gedreven ambitieuze professional die droomt van nieuwe successen in je bedrijf, terwijl je tegelijkertijd streeft naar meer balans en vervulling in je leven.
  • Voor jou die verlangt naar een diepgaande transformatie, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, om zo je volledige potentieel te kunnen benutten.
  • Voor jou, die voelt dat het tijd is om beter om te gaan met stress en twijfel, en die zoekt naar meer rust, zelfvertrouwen en voldoening in het leven.
  • Voor jou, die snakt naar een betere harmonie tussen werk en privé, en die wil leren hoe je je energie kunt managen en prioriteiten kunt stellen die écht belangrijk voor je zijn.
  • Voor jou, de inspirerende leider die wil leren hoe je niet alleen anderen kunt leiden, maar ook jezelf verder kunt ontwikkelen als leider en als mens.
  • Voor jou, die diep van binnen verlangt naar meer verbinding met jezelf, en die bereid is om te ontdekken hoe je je intuïtie kunt versterken en je leven kunt leven in lijn met je diepste waarden.
  • Voor jou, die klaar is om je eigen kracht te ontdekken en een leven te creëren dat in alle opzichten betekenisvol en vervullend is.

Ervaringen van anderen

Dit zeggen onze cursisten over het Centrum

Lilian de Roever
Lilian de Roever Therapeut

Hooggevoeligheid kan je kwetsbaar maken, zeker als je je daar niet van bewust bent. Als je daar goed mee om leert gaan, zoals in deze opleiding gebeurt, maakt het je sterk en rijk! Het is ook erg fijn om in de opleiding met mensen om te gaan met gelijke ervaringen: het samen werken en leren met en van elkaar ervaar ik als een warm bad. Ondertussen geniet ik met volle teugen van alles wat deze geweldige opleiding mij brengt!

Jaco den Haan
Jaco den Haan Hovenier

Ik heb gemerkt dat ik daardoor mijn eigen ervaringen serieuzer ben gaan nemen. De veilige en respectvolle sfeer in de opleiding moedigde me aan me meer te openen. De handvaten die me tijdens de opleiding zijn aangereikt, gebruik ik zeer geregeld in mijn dagelijks leven. Ze geven me veel zelfvertrouwen. Ik voel elke dag weer hoe ik ben gegroeid. Dat is een fantastische ervaring!

Liane Kuijper
Liane Kuijper Fotografe

Voor mij is deze opleiding het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Al met al kan ik dus zeggen dat mijn leven een hele andere wending heeft gekregen. Het is hard werken maar het is het mooiste dat ik tot nu toe gedaan heb. Had ik dit allemaal kunnen bedenken voor dat ik deze opleiding startte? Nee, absoluut niet. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik gun het echt iedereen. Ik voel me vrijer, lichter en vooral gelukkiger met mezelf.

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Clarity Call met Annette.

Plan een Clarity Call

Onze boeken helpen jou groeien als mens

Wil jij je meer verdiepen in mindfulness, leren hoe je hoogsensitiviteit als kracht kan gebruiken en jij zelf een eigen, nieuwe werkelijkheid kan creëren? Carolina Bont heeft meerdere succesvolle boeken geschreven die jouw leven kunnen verrijken. Bekijk hieronder haar aanbod.

BEKIJK CAROLINA’S BOEKEN