Traject: Professioneel Auralezen

Home > Traject: Professioneel Auralezen

(vereisten: eerste drie jaar van de opleiding Effectieve Intuïtie)

In het Traject Professioneel Auralezen leer je op een professionele manier een aurareading te geven. Dit jaar bestaat uit 14 lesbijeenkomsten. Buiten de lesbijeenkomsten zijn er veel praktijk opdrachten waarover je persoonlijk supervisie ontvangt.

Dit intensieve traject is er enerzijds op gericht om professioneel aura te leren lezen. Anderzijds wordt in dit proces je intuïtie vanzelf meer aangescherpt waardoor inmiddels ook vele cursisten, die niet perse aurareader wilden worden,deze lessen gemotiveerd hebben gevolgd.

Door de persoonlijke aanpak en individuele begeleiding is het Traject Professioneel Auralezen dus geschikt zowel wanneer je daadwerkelijk en erkend je werk ervan wilt maken. Alsook wanneer je géén professionele reader wilt worden, maar je je intuïtie nog diepgaander wilt integreren in je dagelijkse leven (werk, privé).

Na dit traject kun je in welke beroepsgroep dan ook je intuïtie en je eigen kwaliteiten vakkundiger inzetten.

Voor certificatie: alvorens af te kunnen studeren na dit traject, dient de cursist een ruim aantal readings van professionele kwaliteit te hebben gegeven volgens beoordeling van de docent.

Ter stimulans om de kwaliteit hoog te houden, is er de Beroepsorganisatie voor Aurareaders waarbij men zich, na certificering, kan aansluiten. Dit dmv bijscholing en jaarlijkse herregistratie. De beroepsorganisatie voor Aurareaders is erkend door de RING.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

  • Waaraan moet een professionele aurareading voldoen?
  • Diepgaander de energetische dynamiek leren waarnemen
  • Taalgebruik: hoe verwoord ik mijn intuitieve waarneming zo helder mogelijk?
  • Hoe richt ik me op de belangrijkste thema’s?
  • Ethiek – privacy, discretie, gedragscode voor readers:
  • Persoonlijke houding en ontwikkeling

Specialisatietraject Professioneel Auralezen: ± 42 lesuren en minimaal 68 uur studietijd in de vorm van readings, verslaglegging, intervisie en supervisie.

 

 

“Privé en in mijn werk heb ik veel profijt van de persoonlijke ontwikkeling die ik, door het stimuleren van mijn intuïtie, heb doorgemaakt. Als ik met studenten werk heb ik tegenwoordig vrij snel door waar het probleem ligt, bijvoorbeeld als ze iets niet snappen of nog niet doorhebben. Wanneer ik dat dan aangeef kijken ze me vaak perplex aan en begrijpen niet hoe ik dat kan weten. Door de opleiding ben ik meer op mezelf gaan vertrouwen en ben daardoor ook stressbestendiger geworden. Ik heb geleerd meer bij mezelf te blijven en mezelf niet kleiner te maken dan ik daadwerkelijk ben. Door de opleiding en de ontwikkeling die je daar doormaakt, wordt je je bewust dat er meer dimensies zijn waarin dingen spelen. Je gaat meer van het leven zien en ontdekt wat belangrijk en wat bijzaak voor je is. Ik focus me nu veel meer op mijn kwaliteiten en deel meer met anderen. Dat maakt mijn leven een stuk kleurrijker!

 

Peter Smient- universitair docent