Blog

“Tijdens de opleiding leerde ik pas echt hoe sensitief en intuïtief ik ben”

“Tijdens de opleiding leerde ik pas echt hoe sensitief en intuïtief ik ben”

Ik had nooit gedacht dat een opleiding mij zo ver zou brengen als de Academie Intuïtie Practitioner . Ook al wist ik dat naast de uitdagingen mijn hoogsensitiviteit ook veel voordelen en talenten oplevert, kon ik er vaak maar moeilijk mee omgaan. Tijdens de opleiding leerde ik pas echt hoe sensitief en intuïtief ik ben en welke impact dat al die tijd heeft gehad op mijn gevoel en energie. Haarfijn voelen wat er om je heen gebeurt, emoties van anderen overnemen en soms volledig in de war zijn van opmerkingen van mensen om je heen. Tijdens de opleiding kreeg ik steeds meer door dat die emoties vaak niet van mij zijn, dat ik zelf kan bepalen hoe ik ermee omga en mijn intuïtie positief kan inzetten voor mijzelf. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en ontdekt over hoe ik nóg beter kan luisteren naar de signalen en richtinggevers in mijn lichaam en hogere zelf (innerlijke stem). Hoe ik beter zelf keuzes kan maken, doordat ik dichter bij mezelf sta en voel wat wel en niet de juiste stappen in mijn leven zijn. Zowel privé als op mijn werk. Ik voel me na twee jaar stabieler, zekerder en heb dubbel zoveel energie als ooit tevoren. Met een hele set aan tools en oefeningen om mijn energie op peil te houden en continu in verbinding te staan met mezelf, voor heldere keuzes en gevoel. Kortom ik ben super enthousiast over de opleiding, kan niet wachten op de komende jaren en kan het iedereen aanraden die behoefte heeft om zelf weer aan het stuur te staan.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op