Sandra

Mijn naam is Sandra Mantel. Ik ben de trotse moeder van twee bijna volwassen dochters, van wie ik vurig hoop dat zij ooit de opleiding Intuïtie Practitioner gaan doen.

Zelf rondde ik deze studie aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in maart 2021 af. Na een mooie reis van vier jaar kwam ik tot het besef dat dit de waardevolste opleiding in mijn leven is geweest. Ik kwam heel dicht bij mijn eigen wensen en grenzen, en leerde voelen wat voor mij
belangrijk is. Mijn eigenwaarde groeide en ik leerde om mijn eigen pad te bewandelen.

Zo besloot ik onder meer om me te gaan toeleggen op klankhealings en klankschaalconcerten. Ook nu volg ik met veel plezier trainingen in het centrum, waaronder de inspirerende Master.

Vanuit mijn bedrijf Bewustzijnspraktijk Waterkracht vlakbij Aalsmeer, bied ik als bewustzijnscoach diverse sessies aan: klankhealing, coachinggesprekken, Reiki en Access Bars. Behalve in mijn praktijk, verzorg ik klankhealings en klankschaalconcerten op maat buitenshuis. Voor groepen, bij bedrijven en
in samenwerking met bijvoorbeeld yogadocenten. Bij klankhealings maak ik gebruik van verschillende klankschalen, diverse andere instrumenten en mijn stem. Iedere sessie is weer anders. Hoe meer ik mijn gedachten loslaat, hoe dieper het gaat, hoe meer mensen ik raak.
Access Bars is een energetische behandeling, die door lichte aanraking van bepaalde punten op het hoofd energie in beweging zet. Het resultaat is een diep ontspannen, vrij en opgeruimd gevoel.
Ontdaan van de ballast is er minder chaos, meer rust en meer zelfliefde.

Samen met Annette geef ik in het centrum meditatie workshops met klankhealing. Het is heel fijn om zo intuïtief samen te werken met Annette en om te ervaren hoe mooi de energie stroomt tijdens onze sessies.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op