Mandy

Vernoemd naar het liedje ‘Mandy’ van Barry Manilow, werd ik in 1976 in het zuiden van het land geboren. 21 Jaar later studeerde ik af aan de Hogeschool voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Een opleiding die ik koos, omdat ik graag mensen wilde helpen.
Inmiddels ben ik getrouwd met de liefste man en moeder van twee bijzondere kinderen. Dankzij onze uitdagende gezinssituatie leer ik over zelfzorg, loslaten en dankbaarheid.

Verlangend naar meer spiritualiteit in mijn leven, meer uit mijn hoofd komen en echt mezelf willen zijn, volgde ik in 2016 een workshop bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Daar werd ik zó diep door geraakt, dat ik meteen wist dat ik hier meer van wilde. Een maand later begon ik met de opleiding Intuïtie Practitioner; een cadeau voor het leven!

Op zoek naar meer tijd en ruimte voor mezelf, kwam ik vervolgens terecht bij een opleidingscentrum voor intuïtieve massage, wat voor mij als een mooi en passend vervolg voelt op de opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Meer dan ooit voel ik me in verbinding met mijn lichaam en geniet ik van iedere massage die ik mag geven. Het helpt me te gronden en ontspannen.

Typisch Mandy: sensitief, intuïtief, creatief, vegan, gevat, doorzetter, zorgzaam, loyaal, moeite met onrecht.

Ik assisteer bij de trainingen in de natuur zoals Nature Quest en Soul Discovery. Ook sommige foto’s op social media zijn door mij gemaakt.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op