skip to Main Content

Door Marianne Romers

Succes door BezielingDe auteur Carolina Bont is grondlegger en directeur van het Centrum voor Effectieve Intuïtie ook is zij al jaren een succesvolle auteur. Succes door bezieling laat je zien dat als je optimaal gebruikt maakt van je zeven chakrapunten, je succes zal hebben zowel op het persoonlijke vlak als op het zakelijk vlak. Al lezend wordt het je al gauw duidelijk dat dit boek wars is van zweverig gedoe, het is duidelijk maar beknopt en richt zich hiermee precies op de doelgroep waarvoor het geschreven is: de werkende mens. Het boek is onderverdeeld in vier delen, uiteraard laat de schrijfster je eerst kennis maken met de zeven chakrapunten, waarvoor ze dienen en wat voor invloed ze hebben op je leven.

Vervolgens wordt in deel twee uitgelegd wat energievelden en intuïtie voor invloed hebben op de werkvloer. Duidelijk wordt dat intuïtie een positieve invloed heeft op de organisatie, van belang is natuurlijk te weten wat intuïtie nu eigelijk is. In deel drie combineert de auteur de chakra’s met het uitoefenen van je werk. Wat als de chakra’s van diverse mensen in een team geblokkeerd zijn, met andere woorden wat voor uitwerking heeft dit maar ook wat is er aan te doen?

In eerste instantie denk je: is dit niet wat ver gezocht, maar al lezend ga je bij jezelf te rade. Een bedrijf valt of staat met de mensen die er voor werken, waarom floreert het ene bedrijf voortreffelijk en het andere bedrijf rolt van het ene probleem in het andere? Zijn chakra’s aura’s en intuïtie dan van zo’n belang? Deel vier tenslotte laat je zien hoe je met behulp van oefeningen en meditaties aan je chakra’s kunt werken.

Eerlijk gezegd is een boek als dit een verademing om te lezen zelfs voor iemand die niets op heeft met het spirituele. Het leest prettig, is begrijpelijk, maar aan de andere kant roept het geen emoties bij je op, ik denk dan dat dit ook niet de bedoeling van de auteur is.

Meer over Succes door bezieling:

INSPIRATIE
Carolina Bont over haar boek Succes door bezieling. Lees meer…

‘Een prachtig boek…’
Audrey de Jong recenseert Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Een verademing om te lezen…’
Marianne Romers recenseert Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Voor iedereen die werkt of wil werken…’
Onkruid-stukje over Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Voor werknemers die openstaan voor spiritualiteit…’
Stukje in Opzij over Succes door Bezieling. Lees meer…

Back To Top