Blog

Solar Plexus – Zonnevlechtchakra

Solar Plexus – Zonnevlechtchakra

Solar Plexus – Zonnevlechtchakra

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen en geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien” -Franciscus van Assisi

Prachtige wijze woorden die door de eeuwen heen nog niets aan hun waarheid hebben verloren. En misschien wel de meest accurate beschrijving geven over de werking van het zonnevlechtchakra.

Bij je zonnevlechtchakra zit veranderkracht. Daarmee contact maken en deze gebruiken, maakt dat je je leven steeds opnieuw vorm kunt geven. Vanuit verbinding met wat je diep van binnen wilt en kunt.

En je kunt vaak meer veranderen dan je denkt. Uiteraard zijn er ook grenzen aan jouw, mijn en onze mogelijkheden. Dit leren accepteren en de ruimte benutten voor de verandering die er wél mogelijk is, daar is wijsheid voor nodig. Innerlijke wijsheid.

Wanneer je het zonnevlechtchakra gebruikt vanuit een ruime verbinding met het hartchakra, zal alles wat je doet verbonden zijn aan jouw harts-energie. Dat geeft een enorme meerwaarde aan al je handelingen en is duidelijk voel- en merkbaar niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor anderen.

We behandelen dit onderwerp in het eerste trainingsjaar Intuïtie Practitioner.

bron: Carolina Bont.

 

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op