Routebeschrijving

Home > Routebeschrijving

CENTRUM VOOR EFFECTIEVE INTUÏTIE

Adres voor de workshops en intuïtietrainingen

Centrum-Aan-Het-Spaarne-IMG_2227-419x314px

Centrum aan het Spaarne
Spaarne 112
2011 CM Haarlem

OV

Trein/Lopen (15 minuten)
Op station Haarlem neem je de uitgang aan de centrumzijde (Stationsplein). Vanuit de uitgang houd je direct links aan totdat je op de Jansweg komt. Deze loop je in richting centrum. De Jansweg gaat over in de Jansstraat. Bij de Grote Kerk aangekomen ga je links om de Grote Kerk heen. Eerst passeer je de Riviervismarkt en daarna het Klokhuisplein. Loop de Lange Veerstraat in, recht voor je. Neem de 2 de straat links, de Korte Veerstraat. Deze loopt je uit, dan kom je bij het Spaarne. Ga rechtsaf en volg het Spaarne totdat je na 200 meter aankomt bij Spaarne 112.

Trein/Fiets (5 minuten)
Je kunt op Haarlem Centraal een (OV-) fiets huren bij Rijwielstalling Pieters (Stationsplein 7). Zie ook de site van OV-Fiets. Het is 5 minuten fietsen vanaf het station.

Fietsroute:
Op de Stationsplein direct links afslaan naar de Kruisweg, na de brug over de Nieuwe Gracht neem je de 2e straat links (De Ridderstraat). Daarna de 2e rechts (De Bakenessergracht). Aan het einde van de Bakenessergracht kom je uit op het Spaarne, deze volg je naar rechts tot je op nummer 112 bent aangekomen.

Trein/Bus
Op station Haarlem neem je de uitgang aan de centrumzijde, hier is het busstation. Neem buslijn 2, 3, of 73 naar het centrum tot halteplaats: Turfmarkt. Loop terug langs het Spaarne totdat je aankomt bij Spaarne 112.

MET EIGEN VERVOER

AUTO
Je kunt parkeren in de Parkeergarages ‘De Appelaar’ of ‘De Kamp’. Volg de borden richting Haarlem centrum. Beide parkeergarages staan aangegeven via de P-route in de binnenstad van Haarlem.Vanaf de parkeergarage ‘De Appelaar’ loop je naar het Spaarne en volg het Spaarne tot aan Spaarne 112 .

Vanaf parkeergarage ‘De Kamp’ ga je rechtsaf de ‘De Witstraat’ in, bij de Gedempte Oude gracht ga je rechtsaf. Bij het Spaarne ga je links en komt je aan bij Spaarne 112.

Per 1 oktober 2018 is betaald parkeren op zondag in de binnenstad van Haarlem ingevoerd. Dit geldt dan tussen 13.00 en 23.00 uur. Kijk voor meer parkeersuggesties op Prettigparkeren.nl