Tamara Traupe

Ik heb de opleiding als een mooie reis ervaren waardoor ik zowel persoonlijk als professioneel ben gegroeid. Het is een diepgaande reis van vier jaar. Het is fijn dat het vier jaar duurt want deze tijd had ik ook nodig voor de brede én diepgaande materie over jezelf, intuïtie, hoogsensitiviteit, energie en het readerschap. Ik heb de tijd dan ook goed kunnen benutten en daardoor kon ik het geleerde mij eigen maken en in de praktijk toepassen.

De opbouw van de opleiding is heel fijn. Annette biedt vanaf dag één intensieve begeleiding en is niet alleen een steengoede docent maar ook een “ vriendin” waar je terecht kan. Ze begeleid je gedurende de opleiding op een manier zodat je je kracht gaat ervaren en zij geeft je steun in de rug wanneer het nodig is.

Dankzij deze opleiding ben ik nu werkzaam ben als zelfstandig ondernemer. Vanuit mijn praktijk geef ik aurareadings en coach ik (hoogsensitieve) vrouwen die zich verder willen ont-wikkelen en vanuit vertrouwen, rust en kracht hun leven willen leiden.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op