Jolien

Bijna 4 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding Intuïtie Practitioner, op dit moment volg ik het laatste jaar van de opleiding. Voor de start van deze opleiding stonden de jaren ervoor in het teken van een zoektocht naar mezelf. Meermaals heb ik een bezoek gebracht aan een psycholoog voor mijn sombere gedachten en om mijn trauma een plekje te kunnen geven, maar zonder blijvende resultaten. Dit resulteerde in overspannen klachten en problemen in mijn functioneren.

De opleiding heeft mijn leven veranderd! Door echt te leren voelen en te durven vertrouwen op mijn intuïtie, heb ik trauma’s doorleefd en ze een plekje kunnen geven. Ik ben een blijer en stabieler persoon, heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en coach ik inmiddels zelf hooggevoelige mensen.  Door je intuïtie te gebruiken, kom je sneller en beter in verbinding met de ander waardoor er waardevolle gesprekken tot stand komen.

Naast mijn praktijk werk ik ook als Omgevingsmanager.  In deze functie kan ik ook mijn intuïtie inzetten om echt in verbinding te komen met mijn gesprekspartner en kan ik hun werkelijke behoefte snel doorgronden. Ook al ben ik de opleiding in eerste instantie gestart voor mijn eigen ontwikkeling, ik merk dat het ook van grote toegevoegde waarde is voor mijn werkgever!

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op