Versterk je uitstraling

Home > Portfolio > Versterk je uitstraling

Carolina Bont
Versterk je uitstraling
Kosmos Uitgevers
ISBN-10 9021582074
ISBN-13 9789021582078

Versterk je uitstraling

Iedereen straalt iets uit. Het is belangrijk om je goed te voelen maar ook om goed over te komen. Weet jij wat jou hierin belemmert en wat voor jou juist wel werkt?

In dit boek laat Carolina Bont zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie daarbij kan helpen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en een hele reeks verhelderende opdrachten en oefeningen. Je krijgt inzicht in je eigen energieveld en in hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, je stemming en de interactie met je omgeving.
In Versterk je uitstraling is er ruimte voor al je gevoelens: je kunt krachtig overkomen zonder gevoelens van kwetsbaarheid of onzekerheid te onderdrukken. Door bewuster om te gaan met je uitstraling komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot hun recht!

In het boek bespreekt Bont de uitstraling van een aantal bekende Nederlanders, zoals Sara Kroos, Victoria Koblenko en Eddy Zoëy lees je hun openhartige reacties hierop. Door het hele boek heen staan er intuïtie oefeningen die je leren om bewust te worden van je uitstraling, je leren effectiever met je energie om te gaan en je zelfvertrouwen en daadkracht zullen vergroten. “Wie op zoek is naar de onuitputtelijke schatkamer die we bij onze geboorte hebben meegekregen, hoeft niet op dieet, niet naar een grotje in de Himalaya of een jaar op zijn hoofd te staan. Open de boeken van Carolina Bont, licht en glanzend poetst ze het stof van alledag en dicht bij huis vind je de sleutel naar jouw rijkdom. En dit is geen sprookje, veel plezier,” Peter Faber

Bestel bij bol.com

Extra in Versterk je Uitstraling:

Reacties van BN’ers gelezen door Annette van den Berg plus hun openhartige reacties, met o.a.:

 • Het klopt helemaal. Ik weet het zelf ook wel, maar nu zij het allemaal even hardop zegt is dat best confronterend. Maar ik ben er wel blij mee, het doet me ook goed!
  bn_lizelottevandijk
  Lizelotte van Dijk
  actrice en presentatrice
 • Ik ben blij met de lezing. Ze heeft gelijk. Door te doen wat ik leuk vind zal ik groeien, dat is een duidelijke boodschap!
  kristel-zweers
  Kristel Zweers
  cabaretière
 • Bij alles wat je zei sloeg je de spijker op z'n kop. Qua werk, qua ambitie, qua prive, qua snelheid. Alles! Fuck! Ik dacht steeds, hoe kan je dat nou weten? Ik geloofde er echt geen moer van toen ik binnenkwam. Ik weet niet wat je doet of hoe je het doet, maar... het klopte allemaal.
  bn_barbarakarel
  Barbara Karel
  diskjockey
 • Ik ben onder de indruk van de reading. Allemaal erg okee om te horen.
  bn_victoriakoblenko
  Victoria Koblenko
  actrice, presentatrice en columniste
 • Ik ben verbaasd. Ik sta normaal gesproken sceptisch tegenover dit soort dingen. Maar dit klopt.
  bn_eddyzoey
  Eddy Zoey
  radio- en televisiepresentator, singer/songwriter
 • Heel mooi dat je precies wist te omschrijven hoe ik me voelde. Je ziet de kant waar ik nu mee bezig ben.
  bn_sarakroos
  Sara Kroos
  cabaretière

Meer informatie

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken voor een aurareading of je inschrijven voor een van onze workshops? Wil je informatie over data en kosten?
Bel of mail met coördinator Merel Snoeijing: / 023 – 524 88 63 (maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:00, vrijdag van 9:00 tot 11:30).