Spirituele ervaringen van een kind

Home > Portfolio > Spirituele ervaringen van een kind
boek spirituele ervaringen van een kind

Carolina Bont
Spirituele ervaringen van een kind
‘Verboden kracht’ en andere verhalen
Kosmos-Z&K Uitgevers
ISBN 9021530805
(Spirituele ervaringen van een kind is op dit moment alleen tweedehands verkrijgbaar.)

‘Verboden kracht’ en andere verhalen

In de inspirerende verhalenbundel Spirituele ervaringen van een kind staat de herontdekking van innerlijke kracht centraal. Aangrijpende verhalen over het kind in jezelf en het wonderbaarlijke perspektief van de intuïtieve en spirituele dimensie in ons dagelijks leven. Kwetsbaar en krachtig tegelijk: een boek over mystieke ervaringen en een werkelijkheid die alledag ontstijgt.

Ben je geinteresseerd in het domein van innerlijke reizen, ‘bijna dood’ ervaringen, veranderde bewustzijnstoestanden en spirituele communicatie? Dan is dit boek een spannende verkenning.

Reacties op dit boek

 • Hoe meer ik de verhalen uit “Spirituele ervaringen van een kind” lees, hoe meer ik geraakt wordt door de diepgang ervan.
  Hoe meer ik de verhalen uit
 • De verhalen getuigen van wijsheid en betrokkenheid. Het toont het bestaan in zijn volle rijkdom en laat zien hoe we vreugde kunnen beleven aan de kleine dingen in het leven.
  De verhalen getuigen van wijsheid en betrokkenheid
 • Verhalen over dingen in het leven die er werkelijk toe doen: liefde en verbondenheid. Het laat de rijkdom van het leven zien. Een boek vol hoop, kracht en inspiratie. Verhalen om te lezen en te herlezen.
  Verhalen over dingen
 • Ik ben zo blij dat je zoiets geschreven hebt. Het is kwetsbaar en krachtig, het haalt die spirituele dimensies op een bepaalde manier dichterbij.
  Ik ben zo blij dat je zoiets geschreven
 • De herkenbaarheid was schokkend; af en toe voelde het haast of dit boek over mij ging. Het is geweldig als sommige dingen ineens op hun plek vallen, heel ontroerend.
  De herkenbaarheid was schokkend

Meer informatie

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken voor een aurareading of je inschrijven voor een van onze workshops? Wil je informatie over data en kosten?
Bel of mail met coördinator Merel Snoeijing: info@effectieveintuitie.nl / 023 – 524 88 63 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00).