Praktische intuïtie

Home > Portfolio > Praktische intuïtie
boek AO carolina bont

Carolina Bont
Praktische intuïtie
Uitgeverij AO (Actuele Onderwerpen)
AO2794 2004

Praktische intuïtie

Carolina Bont, intuïtiecoach, geeft in dit AO-boekje praktische ideeën en plezierige oefeningen om je intuïtie te herkennen, te begrijpen en te versterken. Zowel personen als organisaties functioneren beter als er meer aandacht voor intuïtie is. Een goed invoelings- en samenwerkingsvermogen, constructieve beslissingen en originaliteit zijn grotendeels gebaseerd op intuïtie. Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen. In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en trainen. Waneer je dat doet gaan je logische en intuïtieve kwaliteiten elkaar ondersteunen en ben je op z’n creatiefst.

Uitgeverij AO (Actuele Onderwerpen) brengt in de AO-reeks publicaties van deskundige auteurs en heeft als doel hoogwaardige, exclusieve informatie op een objectieve en toegankelijke wijze voor een breed publiek te ontsluiten.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken voor een aurareading of je inschrijven voor een van onze workshops? Wil je informatie over data en kosten?
Bel of mail met coördinator Merel Snoeijing: info@effectieveintuitie.nl / 023 – 524 88 63 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00).