Overig aanbod

Workshop energetische zelfbescherming

In de huidige wereld, die constant in beweging is en overvol prikkels zit, is het van vitaal belang om je energie van binnenuit te ondersteunen.

Waarom deze training?

Deze eendaagse training is ontworpen om je te leren welke stappen je kunt nemen om je energie te verstevigen, helder te houden, ruimte te geven, te beschermen, en tegelijkertijd open te houden voor alles wat werkelijk van belang en van waarde is.

In een wereld vol chaos en verwarring raken velen van ons de weg kwijt in zichzelf. We zoeken naar innerlijke houvast, maar voelen ons vaak verloren, overbelast, alleen . Deze training biedt je een kompas om je weg te vinden, een “schild” om je te beschermen, en een lamp om je innerlijke pad te verlichten.

Wat leer je in deze training?

  • Stap 1: Versterk je energie Leer technieken om je energie te versterken, zodat je gegrond vol kracht en vitaliteit in het leven staat.
  • Stap 2: Houd je Energie Helder Ontdek manieren om je energieveld helder te houden, vrij van negatieve invloeden en zwaarte.
  • Stap 3: Geef ruimte aan je energie Ontwikkel het bewustzijn om je energie de ruimte te geven, zodat je jezelf de toestemming kunt geven te zijn wie je bent en van daaruit te groeien.
  • Stap 4: Bescherm je energie Leer je hoe je jezelf kunt beschermen tegen energie “lekken” en negatieve invloeden uit je omgeving
  • Stap 5: Houd je energie open Leer je energie open te houden voor alles wat werkelijk van belang is, inclusief liefde, compassie, vreugde en spirituele groei.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die in de chaos van de wereld de weg naar binnen wil vinden. Als je jezelf verloren voelt, meegenomen voelt in alle spanning en conflicterende dynamieken die er zijn, als je innerlijke rust zoekt te midden van de onrust, je spanning en angst wilt kunnen transformeren in innerlijke kracht, dan is deze training voor jou.

Wat gebeurt er als je jezelf niet energetisch ondersteunt?

Als je ervoor kiest om deze ondersteuning niet te geven aan jezelf, loop je het risico om verstrikt te blijven in de turbulentie van het dagelijks leven. Jezelf te verliezen in stress, angst en negativiteit. Zonder de juiste tools loop je het risico je levensvreugde te verliezen, je relaties onder druk te zetten en je mentale, emotionele en fysieke gezondheid te ondermijnen.

Wat levert het op als je deze training wel volgt?

Door deel te nemen aan deze training geef je jezelf tools om het contact met je innerlijke vrede, emotionele stabiliteit en spirituele groei te herstellen. Je zult ontdekken hoe het voelt om in balans te zijn, zelfs te midden van chaos. Je krijgt handvaten die je helpen om te gaan met uitdagingen zonder je energie te verliezen. Belangrijker nog, je zult innerlijk ruimte maken om de kracht te (her)vinden om een leven te leiden dat in lijn is met je diepste waarden en verlangens. Wat er ook gebeurt.

Meer weten?

Neem contact op met één van de gekwalificeerde aurareaders. Of stuur een Whatsapp bericht naar +31235248863.

Neem contact op

Praktische informatie

Investering

De prijs is € ,-

MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Je ontvangt daarna de bevestiging en je plek is gereserveerd.

Deze wereld heeft mensen nodig zoals jij die de verdieping in zichzelf durven te maken. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze reis naar jouw innerlijke kracht.

Wanneer

00 Maand 2024
10.30- 15.30 uur

Locatie

Online

Voor wie

Deze training is voor iedereen die in de chaos van de wereld de weg naar binnen wil vinden.

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende intake met Annette.

GRATIS INTAKE PLANNEN

Download ons gratis E-book!

Geschreven door Annette van den Berg

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk. In dit e-book ontdek je in hoeverre jij je intuïtie op dit moment gebruikt en hoe het met jouw zelfzorg is gesteld.

Bekijk het E-book