De natuurretraite

Soul Discovery

Kom tot jezelf in deze heel bijzondere energetische natuurretraite. Laat je dragen door de energie van de natuur en (her)vind je Ware Zelf, innerlijke rust en balans.

PREMIUM Soul Discovery: Voor (oud) cursisten van de Academie.

Standaard Soul Discovery: Voor iedereen die deze ervaring wil hebben.

Soul Discovery

Natuur en mens staan onloskombaar met elkaar in verbinding. Tijdens deze quest krijg jij de mogelijkheid om in harmonie te zijn met de aarde en natuur om je heen waarbij afleidingen en prikkels van het dagelijks leven worden weggenomen. Laat je dragen door de energie van de natuur en vind meer innerlijke rust en balans.

Het is echt jouw moment om te vertragen, te verbinden en te leren begrijpen welke plek jij inneemt in het grotere geheel van het leven. Je zult jezelf tegenkomen op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Het is een echte reis van zelfreflectie. Iets waar je je hele leven baat bij hebt

Het is een energetische natuurretraite waarbij je in stilte en in verbondenheid met de natuur een reis naar binnen maakt. Door middel van awareness oefeningen, meditatie en mindful ‘zijn’ verdiep je het contact met jezelf.

Maar er is ook heel veel ruimte voor genieten, ontspannen, zwemmen in het prachtige meer, wandelen  etc. Jet gaat erom dat je een heel mooie en onvergetelijke tijd hier hebt.

Tijdens de discovery ga jij:

  • Stilstaan bij wie jij bent en wat je beweegt
  • Het contact met je wezenlijke kern verstevigen
  • Antwoorden vinden op alle (levens) vragen waar je mee rondloopt
  • Een diepe verbinding ervaren met de aarde en natuur om je heen

Dit krijg jij:

  • verblijf in een authentiek zweeds huis in twee persoonskamer
  • beddengoed (neem wel iets van slaapzak mee mocht je sneller koud zijn ‘s nachts)
  • alle drinken (geen alcohol) en maaltijden.
Zelf regelen: het vervoer en de reisverzekering.

Soul discovery in Zweden

Soul Discovery van 15-19 juli 2024 NOG DRIE PLEKKEN OPEN
PREMIUM Soul Discovery  van 22 t/m 26-27 Juli 2024. En van 19 juli t/m 2 augustus. Door de aard van deze transformerende dagen is er hele beperkte deelname mogelijk en is vol echt vol.
-deze BEIDE GROEPEN ZIJN VOL-

De prijs is € 1795,- (in 2024 nog €  1595,-)
Deze prijs is op basis van volpension

Neem contact op voor vragen

Foto’s van de prachtige plek in Zweden

Praktische informatie

De prijs is € 1795,-,

Voor 2024 zijn de PREMIUM groepen vol.
Voor nog 1 groep enkele plekken beschikbaar van  5-9 augustus

Als je interesse hebt om mee te doen met de Soul Discovery dan ontvangen we je opgave graag per mail admin@effectieveintuitie.nl. Opgaven worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De volgende Soul Discovery

Volgende Soul Discovery: Zomer juli-augustus 2025

De rest van het jaar wordt enkel beschikbaar als onderdeel van het high value Coaching traject (1:1).

Locatie

Zweden

Voor wie

Dit programma wordt aangeboden in:

  • PREMIUM versie voor mensen die (een deel van) de opleiding Intuïtie Practitioner hebben gedaan.
  • En een versie voor mensen die niet eerder iets volgden bij het centrum.

Ervaringen van anderen

Dit zeggen onze cursisten over het Centrum

Lilian de Roever
Lilian de Roever Therapeut

Hooggevoeligheid kan je kwetsbaar maken, zeker als je je daar niet van bewust bent. Als je daar goed mee om leert gaan, zoals in deze opleiding gebeurt, maakt het je sterk en rijk! Het is ook erg fijn om in de opleiding met mensen om te gaan met gelijke ervaringen: het samen werken en leren met en van elkaar ervaar ik als een warm bad. Ondertussen geniet ik met volle teugen van alles wat deze geweldige opleiding mij brengt!

Jaco den Haan
Jaco den Haan Hovenier

Ik heb gemerkt dat ik daardoor mijn eigen ervaringen serieuzer ben gaan nemen. De veilige en respectvolle sfeer in de opleiding moedigde me aan me meer te openen. De handvaten die me tijdens de opleiding zijn aangereikt, gebruik ik zeer geregeld in mijn dagelijks leven. Ze geven me veel zelfvertrouwen. Ik voel elke dag weer hoe ik ben gegroeid. Dat is een fantastische ervaring!

Liane Kuijper
Liane Kuijper Fotografe

Voor mij is deze opleiding het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Al met al kan ik dus zeggen dat mijn leven een hele andere wending heeft gekregen. Het is hard werken maar het is het mooiste dat ik tot nu toe gedaan heb. Had ik dit allemaal kunnen bedenken voor dat ik deze opleiding startte? Nee, absoluut niet. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik gun het echt iedereen. Ik voel me vrijer, lichter en vooral gelukkiger met mezelf.

Heb je interesse in de academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Transformation Call met Annette.

Plan een TRANSFORMATION CALL

Download ons gratis E-book!

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk. In dit e-book ontdek je in hoeverre jij je intuïtie op dit moment gebruikt en hoe het met jouw zelfzorg is gesteld.

Bekijk het E-book