Centrum voor effectieve intuïtie

Al 35 jaar expert op het gebied van intuïtie

Over ons

De kracht van Online

Onze deelnemers komen uit heel Nederland en zelfs uit buitenland. Deze groep deelnemers koos eigenlijk altijd al voor online live deelnemen. Wat op ging vallen was dat de online deelnemers sneller in hun ontwikkeling gingen dan de mensen die op locatie live de lessen volgden. Reden: de focus was bij online krachtiger, de afleiding minder, niet moe van reizen, geen “sociale ruis”, gewoon alle ruimte voor zichzelf. Daarom hebben we enige tijd geleden de switch gemaakt naar helemaal ONLINE.  Bijkomend voordeel: er is meer ruimte voor uitlopen van de les (niemand hoeft te reizen, geen trein te halen, geen parkeeractie die afloopt) en scheelt niet alleen reistijd maar ook in de parkeerkosten die in Haarlem behoorlijk kunnen oplopen..

En onderling persoonlijk live contact? Uiteraard is het anders dan elkaar fysiek ontmoeten. Maar dat kan tussendoor: bij oefengroepjes of zoals veel groepen doen gezamenlijk iets afspreken als uit eten, een dagje wandelen etc. Je hoeft daarin niets te missen. Er ontstaan in onze groepen diepe vriendschappen voor het leven.

En het persoonlijk contact met de docent? Persoonlijk contact met de docent tijdens de lesdag is ook veel makkelijker. Kan nl helemaal privé. Per WhatsApp of in de privéchat  1 op 1 contact. Zelfs samen met de docent in een break-outroom iets bespreken als de anderen in eigen breakoutrooms uitwisselen. Dat maakt dat de barriere om een persoonlijke vraag tussendoor te stellen eigenlijk voor iedereen wegvalt. De kwaliteit die geleverd kan worden op een lesdag is daarmee zowel voor wat betreft de inhoud, de intensiteit en de persoonlijke support een stuk groter geworden.

Inmiddels zijn we al diverse online groepen verder en zijn zelfs diegenen die  van tevoren scepsis hadden en weerstand voelden, overtuigd van de kracht van het online werken zoals wij het doen. Want inderdaad, we hebben daar een eigen manier in gevonden die heel efficiënt werkt.

Onze methode

Het Centrum is 35 jaar geleden opgericht en gebaseerd op de methode van Carolina Bont. In 2015 is dit overgenomen door Annette van den Berg, die al sinds het einde van de jaren ‘80 verbonden was aan het centrum als docent, aurareader en coach. Onze methode is erop gericht om ieder mens de juiste handvatten te geven voor persoonlijke groei, op basis van verschillende bewustzijnsniveaus.

Ontdek of deze methode bij jou past

Coaching met een persoonlijke touch

De docenten binnen het centrum hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en delen hun kennis altijd met een persoonlijke touch. Er is ruimte voor jou als mens om te zijn wie je bent. Voor ons is het dan ook belangrijk dat jij in een prettige en vertrouwde omgeving aan de slag kan met jouw eigen ontwikkeling.
Ook zijn er speciale supportgroepjes waar jij samen met andere cursisten kan overleggen, uitwisselen en elkaar kan ondersteunen in het leerproces. Dit bloeit vaak uit tot de mooie en hechte vriendschappen.

Divers aanbod

Ons aanbod is daarnaast ook erg divers. Zo bieden wij een meerjarige opleiding, verschillende coachingstrajecten en online programma’s. Dit aanbod heeft altijd intuïtie en/of hooggevoeligheid als hoofdthema. Onze (oud-)cursisten blijven vaak verbonden met het Centrum door zich aan te sluiten bij onze Beroepsvereniging voor Aurareaders. Alleen afgestudeerden van het 4e jaar kunnen zich aansluiten bij de BvA.

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Transformation Call met Annette.

GRATIS Transformation Call  PLANNEN