OVER ONS

Het team

Micky
Mediavormgever

Micky

Mandy
Contributioner

Mandy

Sandra
Gastdocente

Sandra

Micky

Ik ben Micky van den Berg, 26 jaar en ik was sinds 2018 werkzaam als mediavormgever bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Met veel plezier creëerde ik mee in de vormgeving zoals teksten, afbeeldingen, video’s, kaarten en nieuwsbrieven. Oftewel, creatieve duizendpoot! Mijn achtergrond is afgestudeerd grafisch mediavormgever en ik ben opgeleid tot NLP, Geluks – en Lifecoach. Daarnaast ben ik tattoo artiest en heb met twee andere vrouwen een een eigen shop, waarbinnen we alledrie voor onszelf werken. Nu heb ik samen met Annette een podcast waarin we zaken bespreken die we tegenkomen in onszelf en in de wereld om ons heen.

 

Mandy

Vernoemd naar het liedje ‘Mandy’ van Barry Manilow, werd ik in 1976 in het zuiden van het land geboren. 21 Jaar later studeerde ik af aan de Hogeschool voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Een opleiding die ik koos, omdat ik graag mensen wilde helpen.
Inmiddels ben ik getrouwd met de liefste man en moeder van twee bijzondere kinderen. Dankzij onze uitdagende gezinssituatie leer ik over zelfzorg, loslaten en dankbaarheid.

Verlangend naar meer spiritualiteit in mijn leven, meer uit mijn hoofd komen en echt mezelf willen zijn, volgde ik in 2016 een workshop bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Daar werd ik zó diep door geraakt, dat ik meteen wist dat ik hier meer van wilde. Een maand later begon ik met de opleiding Intuïtie Practitioner; een cadeau voor het leven!

Op zoek naar meer tijd en ruimte voor mezelf, kwam ik vervolgens terecht bij een opleidingscentrum voor intuïtieve massage, wat voor mij als een mooi en passend vervolg voelt op de opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Meer dan ooit voel ik me in verbinding met mijn lichaam en geniet ik van iedere massage die ik mag geven. Het helpt me te gronden en ontspannen.

Typisch Mandy: sensitief, intuïtief, creatief, vegan, gevat, doorzetter, zorgzaam, loyaal, moeite met onrecht.

Ik assisteer bij de trainingen in de natuur zoals Nature Quest en Soul Discovery. Ook sommige foto’s op social media zijn door mij gemaakt.

Sandra

Mijn naam is Sandra Mantel. Ik ben de trotse moeder van twee bijna volwassen dochters, van wie ik vurig hoop dat zij ooit de opleiding Intuïtie Practitioner gaan doen.

Zelf rondde ik deze studie aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in maart 2021 af. Na een mooie reis van vier jaar kwam ik tot het besef dat dit de waardevolste opleiding in mijn leven is geweest. Ik kwam heel dicht bij mijn eigen wensen en grenzen, en leerde voelen wat voor mij
belangrijk is. Mijn eigenwaarde groeide en ik leerde om mijn eigen pad te bewandelen.

Zo besloot ik onder meer om me te gaan toeleggen op klankhealings en klankschaalconcerten. Ook nu volg ik met veel plezier trainingen in het centrum, waaronder de inspirerende Master.

Vanuit mijn bedrijf Bewustzijnspraktijk Waterkracht vlakbij Aalsmeer, bied ik als bewustzijnscoach diverse sessies aan: klankhealing, coachinggesprekken, Reiki en Access Bars. Behalve in mijn praktijk, verzorg ik klankhealings en klankschaalconcerten op maat buitenshuis. Voor groepen, bij bedrijven en
in samenwerking met bijvoorbeeld yogadocenten. Bij klankhealings maak ik gebruik van verschillende klankschalen, diverse andere instrumenten en mijn stem. Iedere sessie is weer anders. Hoe meer ik mijn gedachten loslaat, hoe dieper het gaat, hoe meer mensen ik raak.
Access Bars is een energetische behandeling, die door lichte aanraking van bepaalde punten op het hoofd energie in beweging zet. Het resultaat is een diep ontspannen, vrij en opgeruimd gevoel.
Ontdaan van de ballast is er minder chaos, meer rust en meer zelfliefde.

Samen met Annette geef ik in het centrum meditatie workshops met klankhealing. Het is heel fijn om zo intuïtief samen te werken met Annette en om te ervaren hoe mooi de energie stroomt tijdens onze sessies.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over ons aanbod, of hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op. Wij komen er binnen 4 werkdagen bij je op terug.

Neem contact op

Heb je interesse in de academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende clarity call met Annette.

GRATIS CLARITY CALL PLANNEN