In de media

Succes door Bezieling review door Audrey de Jong

Succes door Bezieling review door Audrey de Jong

Door Audrey de Jong |

Succes door BezielingSucces door bezieling is dan weliswaar een boek geschreven voor een ieder die meer vervulling en succes uit zijn werk wil halen, maar laat je niet misleiden door iedere zakelijke connotatie die het woord succes misschien bij je oproept. Dit is namelijk een prachtig boek, op bevlogen wijze geschreven en geschikt voor iedere werknemer of werkgever in welke werksituatie dan ook.

In het voorwoord is te lezen hoe Carolina haar inspiratie haalde uit de ontdekking hoe je meer hartstocht het dagelijks leven binnen kunt halen. Ze doet dit aan de hand van het kijken naar organisaties als zijnde levende energiesystemen. Net als bij de mens functioneert een organisatie ook op elk van de zeven bewustzijnsniveaus, verwijzend naar de zeven hoofdchakra’s. Intuïtie vervult hierin de centrale rol, want pas na uitbreiding van de innerlijke afstemming kan de uiterlijke situatie verbeterd worden. Je van binnenuit bezield voelen zal zijn onmiskenbare uitwerking om alles om je heen hebben.

Onderwerpen die aan bod komen zijn naast de persoonlijke betekenis van de 7 hoofdchakra’s, de energievelden van organisaties en de betekenis van de bewustzijnsniveaus hierin. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als wat versterkt of verzwakt nu juist de uitstraling van een team? Wat werkt stimulerend voor een individu binnen een organisatie? Enzovoort. Ook worden meditaties gegeven om een evenwicht tussen binnen- en buitenwereld te bewerkstelligen.

Een prachtig initiatief verbonden met de aanschaf van dit boek is dat Carolina Bont de opbrengst van dit boek schenkt aan het Liliana Fonds. Het Liliana Fonds is een fonds voor kinderen in ontwikkelingslanden wat door bezieling van de initiatiefnemers een succes is geworden. Over uitwerken om je heen gesproken.

Meer over Succes door bezieling:

INSPIRATIE
Carolina Bont over haar boek Succes door bezieling. Lees meer…

‘Een prachtig boek…’
Audrey de Jong recenseert Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Een verademing om te lezen…’
Marianne Romers recenseert Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Voor iedereen die werkt of wil werken…’
Onkruid-stukje over Succes door Bezieling. Lees meer…

‘Voor werknemers die openstaan voor spiritualiteit…’
Stukje in Opzij over Succes door Bezieling. Lees meer…

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op