In de media

Stralen of balen

Stralen of balen

Marie Claire maart 2008 |

Drie vragen aan Carolina Bont over uitstraling

Marie Claire magazineZo’n warme, charismatische uitstraling. Sommigen hebben het gewoon. Maar als je het niet hebt valt er dan iets te verbeteren aan je uitstraling? Carolina Bont is directeur van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en schreef het boek ‘Versterk je uitstraling”. Is uitstraling iets dat je hebt of ook iets dat je kunt creëren?

Je kunt het zeker ook creëren en ontwikkelen. Ik heb heel wat mensen zien veranderen van gespannen, onrustig, of onzeker of met gebrek aan visie in personen met een sterke, evenwichtige en aantrekkelijke uitstraling.

Marie ClaireIs het belangrijk om krachtig over te komen?

Het gaat om leren afstemmen op je innerlijke kracht. Inzicht, subtiliteit en diepgang zijn essentieel voor je geluk. Dat voegt passie toe aan je uitstraling. Zonder inzicht is zelfverzekerheid buitenkant. Indruk kunnen maken is geen garantie dat je je happy voelt. Je wilt niet alleen goed overkomen maar je ook goed voelen.

En hoe doe je dat dan?

Bewuster omgaan met je uitstraling vergroot je zelfvertrouwen en je intuitie. Veel van je fysieke en psychiese energie bevindt zich buiten je lichaam en omhult je. Er zijn voortdurend energieuitwisselingen. Door je energieveld te beschermen kun je makkelijker bij je zelf blijven en komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot zijn recht.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op