In de media

Ik was echt verrast. Alles wat ze zei, klopte

Ik was echt verrast. Alles wat ze zei, klopte

ESTA februari 2005 | Tekst: Wies Verbeek |

Artikel over de aurareadings van het Centrum voor Effectieve Intuïtie

Esta coverIk zag een aanbieding van een tijdschrift voor een workshop auralezen. De workshop die het tijdschrift aanbood werd georganiseerd door het Centrum voor Effectieve Intuitie van Carolina Bont. Ik dacht: laat ik het eens proberen. Tijdens die workshop werd kort je eigen aura gelezen door professionele auralezers die bij het Centrum waren afgestudeerd. Het was een reading van hooguit 10 minuten maar daar was ik zo van onder de indruk dat ik een afspraak maakte voor een lange sessie bij het Centrum zelf.

Ik ging er heel open naartoe, vastbesloten ook om niks over mezelf te vertellen. Dan kon de auralezeres met wie ik de afspraak had, in ieder geval geen dingen gaan zeggen die ik zelf al had aangedragen. Ik kwam binnen en voelde me meteen op m’n gemak. Ze ging tegenover me zitten met haar ogen dicht en vroeg om mijn naam. Aan de hand daarvan begon ze te vertellen over mijn karaktereigenschappen. Ze zag dat de communicatie met mijn vriend niet goed liep en dat angstbeelden uit een oude relatie daar de oorzaak van waren. Ik was echt verrast. Het klopte helemaal wat ze zei. Ik ben getrouwd geweest met een man die veel dronk. Dat heeft nog steeds z’n uitwerking op de relatie die ik nu heb. Ik claim mijn vriend nogal en vind het moeilijk om daarover te praten. Wat de auralezeres zei, was niet nieuw. Maar wel goed om te horen. Het werd me duidelijk dat ik m’n vriend gewoon kan vertrouwen en dat ik de problemen van mijn vorige relatie los kan laten. Na die eerste indruk ging de auralezeres al mijn chakra’s af, dat zijn energiecentra op verschillende plekken van je lichaam die elk voor zich een bepaald bewustzijnsniveau vertegenwoordigen. Zo heeft de zonnevlechtchakra, die net boven je navel op je maag zit, met wilskracht te maken. Over al die chakra’s vertelde ze wat.

Ik was compleet overdonderd. Gelukkig had ze alles op tape opgenomen, zodat ik het thuis nog eens rustig kon afluisteren. We hebben allemaal een energetische laag om ons heen waaruit valt af te lezen wie we zijn en wat ons bezighoudt. Het was heel interessant.

Marie Cecile Hoogstraten (37)

Esta binnenzijdeAurareading

Een aura is een persoonlijke uitstraling die niet met het blote oog te zien is, maar waaruit veel af te lezen valt over iemands persoonlijk heid. Het is een energieveld dat verbonden is met energiepunten, chakra’s. Een auralezer kan die energie intuïtief waarnemen en omzet ten in woorden waardoor de cliënt inzicht krijgt in z’n levenssituatie.

Meer informatie

Een aurareading duurt 1,5 uur. Auralezer is geen beschermd beroep. Het lidmaatschap van een beroepsvereniging zoals de BvA of registratie bij de stichting RING, geeft zeker een waarborg.

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op