intuïtie quiz

Doe de quiz en ontdek hoe sterk jou intuïtie is!

Intuïtie hebben we allemaal. Maar maak je er gebruik van?

Vraag je je weleens af of je op je intuïtie kunt vertrouwen? En in welke situaties dan?

Jezelf dat afvragen is niet gek. Zeker in de tijden waarin we nu leven waarin het contact met je intuïtie steeds belangrijker wordt. Zowel in relatie tot je werk, je persoonlijke contacten en privéleven. Ben jij iemand die leeft bij regels en logica of durf jij je onderbuikgevoelens en intuïties te volgen? Had je bijvoorbeeld recent ook een intuïtieve ervaring?

Deze quiz geeft je een inzicht in hoe jij je keuzes maakt in je dagelijkse leven. En in welke mate jij je intuïtie daarbij aanspreekt.

Eerst even een opfrisser over wat intuïtie precies is?

Intuïtie is iets weten op gevoel, een functie waar elk mens mee geboren wordt. Intuïtie betekent letterlijk in het Latijn ‘innerlijk weten’. Intuïtie wordt vaak omschreven als iets weten zonder er over na te denken. Alsof men al weet wat hem of haar te wachten staat. Intuïtie wordt ook vaak gezien als het zesde zintuig, een onverklaarbaar gevoel. Intuïtie wordt dan als zintuig beschouwd naast de vijf bekende zintuigen: ruiken, voelen, horen, zien en proeven.

Let op: Aan het einde van de quiz vragen we om je emailadres zodat we je de uitslag óók kunnen sturen. Je kunt je uitschrijven van onze nieuwsbrief wanneer je wilt. En onthoud: het is geen test maar een spel.

start de quiz

Heb je interesse in de academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende transformation call met Annette.

GRATIS CALL PLANNEN

Download ons gratis E-book!

Geschreven i.s.m. Annette van den Berg

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk. In dit e-book ontdek je in hoeverre jij je intuïtie op dit moment gebruikt en hoe het met jouw zelfzorg is gesteld.

Bekijk het E-book