intuïtieve ontwikkeling

Activeer je intuïtie en je leven krijgt kleur!

Bewustwording en inzicht

Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij iedereen aanwezig is. Je verwerkt voortdurend allerlei informatie. Sommige signalen herken je, maar vele mogelijkheden blijven onbenut. Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen.

Intuïtieve ontwikkeling

In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en ontwikkelen. Intuïtieve ontwikkeling betekent een steeds beter onderscheid leren maken tussen feiten, ideeën, emoties, overgenomen meningen en de interpretaties daarvan. Bewustzijn creëert helderheid en rust.

De winst van intuïtie

Intuïtie biedt een breder perspectief. Ontwikkeling van je intuïtieve waarneming vergroot daarmee het inzicht in dagelijkse processen. Het geeft je de handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken vanuit een intuïtief=verruimd bewustzijn. Je gaat op deze manier een nieuwe en verfrissende dialoog aan met jezelf en je omgeving. Intuïtie verhoogt zelfkennis, invoelings- en samenwerkings­vermogen. Cursisten ervaren hun toegenomen intuïtieve vaardigheden vaak als doorslaggevend voor hun creativiteit, lichamelijk welzijn en voldoening in werk en relaties.

Bewust waarnemen

Ons uitgangspunt is dat alle ontwikkeling ontstaat door in de praktijk steeds subtieler te leren ervaren op welke manier je je eigen potentieel belemmert en hoe je de ontwikkeling van dat potentieel juist kunt stimuleren. Op de Academie Intuïtie Practitioner leer je jouw intuïtie aan te spreken onder andere door subtieler (energetisch) waarnemen. Wat eerder onzichtbaar voor je was, wordt helder.

Energie leren lezen

Alles om je heen heeft een energieveld: je huis, je buurt, het voedsel dat je eet, de mensen om je heen stralen allemaal hun eigen sfeer en vibratie uit. Deze energie kun je leren waarnemen. In de opleiding oefen je dit bij jezelf en met elkaar. Een interessante leerervaring die je de mogelijkheid biedt om je leven en jezelf op andere manieren te bekijken. Met andere woorden energetisch waarnemen (aurareading geven) als middel om je eigen intuïtie aan te scherpen en niet alleen krachtiger maar ook praktischer bruikbaar te maken.

Heb je interesse in de academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Transformation Call met Annette.

GRATIS CALL PLANNEN

Hoe sterk is jouw intuïtie?

Doe de quiz en ontdek hoe sterk jouw intuïtie is!

test jouw intuïtie