intuïtieve ontwikkeling

Wat betekent deze opleiding voor je werk?

Vergroot je kans op de arbeidsmarkt

Wil jij verder komen in je werk, je kansen vergroten op de arbeidsmarkt of jezelf omscholen? Dan vormt onze opleiding de beste basis om te ontdekken wat voor jou de beste keuzes en mogelijkheden zijn, wat je talenten en ambities zijn. En uiteraard dit in de praktijk te brengen!

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende clarity call met Annette.

GRATIS CLARITY CALL PLANNEN

Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen uit veel verschillende beroepsgroepen

Lilian de Roever
Lilian de Roever Therapeut

Hooggevoeligheid kan je kwetsbaar maken, zeker als je je daar niet van bewust bent. Als je daar goed mee om leert gaan, zoals in deze opleiding gebeurt, maakt het je sterk en rijk! Het is ook erg fijn om in de opleiding met mensen om te gaan met gelijke ervaringen: het samen werken en leren met en van elkaar ervaar ik als een warm bad. Ondertussen geniet ik met volle teugen van alles wat deze geweldige opleiding mij brengt!

Jaco den Haan
Jaco den Haan Hovenier

Ik heb gemerkt dat ik daardoor mijn eigen ervaringen serieuzer ben gaan nemen. De veilige en respectvolle sfeer in de opleiding moedigde me aan me meer te openen. De handvaten die me tijdens de opleiding zijn aangereikt, gebruik ik zeer geregeld in mijn dagelijks leven. Ze geven me veel zelfvertrouwen. Ik voel elke dag weer hoe ik ben gegroeid. Dat is een fantastische ervaring!

Liane Kuijper
Liane Kuijper Fotografe

Voor mij is deze opleiding het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Al met al kan ik dus zeggen dat mijn leven een hele andere wending heeft gekregen. Het is hard werken maar het is het mooiste dat ik tot nu toe gedaan heb. Had ik dit allemaal kunnen bedenken voor dat ik deze opleiding startte? Nee, absoluut niet. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik gun het echt iedereen. Ik voel me vrijer, lichter en vooral gelukkiger met mezelf.

Onze programma’s

Praktische tools die je leren te luisteren naar je intuïtie

transformation Coaching

Ben je bereid hiervoor uit je comfortzone te stappen?  Annette biedt jou een veilige omgeving waarin jij in je eigen kracht komt te staan. Een plek voor heling en het opdoen van nieuwe inzichten. Bij elke sessie wordt uitgegaan van je eigen kracht en innerlijk potentieel. Deze wordt gelijk bij je eerste consult al (meer) aangesproken om tot positieve en blijvende veranderingen te kunnen komen. Diverse coach trajecten mogelijk.

Bekijk Coaching

Academie Intuïtie Practitioner

Hier leer je onder andere om hoogsensitiviteit en/of hooggevoeligheid als kracht te leren inzetten in het dagelijks leven. In een diepgaand traject, waarbij (onder andere) gebruik wordt gemaakt van verschillende psychotherapeutische inzichten, energetisch waarnemen en mindfulness. Je leert om een rustig en gebalanceerde basis te realiseren. Waarbij hooggevoeligheid – hoogsensitiviteit geen obstakel is, maar een stevige kern vanuit hoe wordt geleefd. En je zult ontdekken hoeveel je aankunt juist door je vergrote sensitiviteit. Uiteraard geldt dit voor iedereen die in welke mate dan ook gevoelig is.

Bekijk de opleiding

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende intake met Annette.

GRATIS INTAKE PLANNEN