HOOGGEVOELIGHEID

Hooggevoeligheid als kracht

Hoogsensitiviteit als kracht

Wie zich meer wil verdiepen en ontwikkelen op het gebied van hoogsensitiviteit en/of hooggevoeligheid kan bij ons terecht voor verschillende programma’s en mogelijkheden. Annette denkt daarbij graag met je mee wat van hetgeen geboden wordt het beste aansluit bij jouw specifieke situatie en vraag.

 

Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit en/of hooggevoeligheid: wij zijn erin gespecialiseerd. Zowel voor particulieren als voor professionals bieden wij diverse programma’s. Waarbij onze jarenlange ervaring en expertise rond hoogsensitiviteit en aanverwante thema’s zoals intuïtie-ontwikkeling het uitgangspunt zijn.

We zijn van mening dat hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid hetzelfde zijn. Wij hebben gemerkt dat over deze taalkwestie recent verwarring is ontstaan. En dat vinden wij niet nodig. Daarom heeft het Centrum voor Effectieve Intuïtie het standpunt dat beide termen staan voor hetzelfde. Namelijk het vermogen van iemand om subtiele informatie waar te nemen, deze intens te beleven én diepgaand te verwerken. Met die definitie sluiten wij ons aan bij het uitgangspunt van de Kerngroep HSP-professionals Nederland. Die daar begin 2018 een communiqué over publiceerde.

Ben jij hooggevoelig?

Hier op onze website, maar ook op onze sociale media kanalen kun je meer informatie vinden over hooggevoeligheid. Luister ook naar onze Podcast of lees er over in een gastblog van Colette Mulder, zij schrijft over ‘Hooggevoelig, is dàt het?!’

TEST: Ben ik hooggevoelig?

Een greep uit ons aanbod

Hoogsensitiviteit en intuïtie

Ben je bereid hiervoor uit je comfort zone te stappen? Annette biedt jou in 1:1 coaching een veilige omgeving waarin jij in je eigen kracht komt te staan.

Verschillende coach vormen mogelijk. Zie de link.

Bekijk high value  Coaching

Academie: Intuïtie Practitioner

Ideaal om hoogsensitiviteit en/of hooggevoeligheid als (professionele-)kracht te leren inzetten in het dagelijks leven.

Bekijk de academie

Ervaringen van anderen

Dit zeggen onze cursisten over deze academie

Lilian de Roever
Lilian de Roever Therapeut

Hooggevoeligheid kan je kwetsbaar maken, zeker als je je daar niet van bewust bent. Als je daar goed mee om leert gaan, zoals in deze opleiding gebeurt, maakt het je sterk en rijk! Het is ook erg fijn om in de opleiding met mensen om te gaan met gelijke ervaringen: het samen werken en leren met en van elkaar ervaar ik als een warm bad. Ondertussen geniet ik met volle teugen van alles wat deze geweldige opleiding mij brengt!

Jaco den Haan
Jaco den Haan Hovenier

Ik heb gemerkt dat ik daardoor mijn eigen ervaringen serieuzer ben gaan nemen. De veilige en respectvolle sfeer in de opleiding moedigde me aan me meer te openen. De handvaten die me tijdens de opleiding zijn aangereikt, gebruik ik zeer geregeld in mijn dagelijks leven. Ze geven me veel zelfvertrouwen. Ik voel elke dag weer hoe ik ben gegroeid. Dat is een fantastische ervaring!

Liane Kuijper
Liane Kuijper Fotografe

Voor mij is deze opleiding het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Al met al kan ik dus zeggen dat mijn leven een hele andere wending heeft gekregen. Het is hard werken maar het is het mooiste dat ik tot nu toe gedaan heb. Had ik dit allemaal kunnen bedenken voor dat ik deze opleiding startte? Nee, absoluut niet. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik gun het echt iedereen. Ik voel me vrijer, lichter en vooral gelukkiger met mezelf.

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Clarity Call met Annette.

GRATIS CLARITY CALL PLANNEN