Overig aanbod

Aurareading: Voor wie is het en hoe werkt het?

Voor wie?

Je bent geïnteresseerd in wat er op dit moment op energie niveau bij jou speelt. Nieuwsgierig naar de informatie over jezelf wat in jouw onderbewuste ligt. Misschien heb je wel vragen over bepaalde patronen en/of jeugdconclusies.
Kortom, als je meer inzicht wil krijgen in wat jou beweegt, motiveert, wat je kwaliteiten zijn en waar je ontwikkeling in zit, hoe je kunt leren begrenzen en je eigenwaarde laten groeien. Dan is een aurareading iets voor jou.

Aurareading: hoe werkt het?

Je kunt een afspraak maken bij een van onze ervaren aurareaders. Tijdens de reading heb je verder niets nodig, een ontspannen open houding is wenselijk, maar je mag ook afwachtend zijn.
Mocht je vragen hebben, kun je die altijd vooraf (en eventueel tijdens) stellen. Maar eigenlijk worden vragen spontaan beantwoord tijdens de reading . Nog helderder dan jij je vraag had.
Een aurareading duurt anderhalf tot twee uur. Een reading kan op locatie plaatsvinden maar ook heel goed online. Advies: neem de reading op. Zodat je rustig kun naluisteren.

Wil je bij Annette zelf een reading? Stuur je aanvraag naar WhatsApp 0235248863 of mail haar annette@effectieveintuitie.nl. Ze laat je dan weten of en wanneer ze ruimte heeft.

Wat wordt er gelezen: aura en chakra’s

Je aura is een onderdeel van de reading. Zo worden tijdens de reading ook de zeven chakra’s gelezen. Hieronder kun je meer lezen over de informatie die in jouw aura en chakra’s ligt.

De aura

Je aura is jouw gehele uitstraling waarin naar voren komt hoe je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Een harmonische samenwerking tussen deze twee zorgt ervoor dat je je energie optimaal kunt gebruiken. Je spirituele Zelf is dat deel van je bewustzijn dat via dit huidige fysieke zelf expressie geeft aan zijn scheppingsdrang. Zo kun je je bewustzijn uitbreiden en jezelf spiritueel ontwikkelen. Wanneer je je bewustzijn wilt verruimen, is het nodig dat je je aura (energie-uitstraling) steeds meer gaat ontdoen van psychische ballast zodat, stap voor stap, de kracht van je ware zelf te voorschijn kan komen. Naarmate je bewustzijn over jezelf groeit, veranderen de basiskleuren in je aura. Ze worden helderder en krijgen meer uitstraling. Door een verruimd bewustzijn wint je energie aan kracht en kwaliteit.

Download
ons gratis E-book

 

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk.

Bekijk het e-book

Kruinchakra

Dit chakra vertegenwoordigt verruimd bewustzijn. Bewustzijn is een kracht en wij zijn een deel daarvan. Het is de kracht waaruit het universum bestaat. Binnen dat geheel is ieder van ons een enkelvoudig punt van bewustzijn, een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Niemand kan voor je denken en voelen, alleen jijzelf kan zin geven aan je bestaan. Innerlijke stabiliteit komt voort uit de integratie van je rationele, emotionele en intuïtieve vermogens. De onafhankelijkheid van je individuele autonomie is essentieel voor de ontplooiing van dit chakra. Je geest is een systeem dat zichzelf informatie en leiding geeft. Deze innerlijke leiding, om te worden wat je in essentie bent, krijg je voortdurend. Je bent je echter vaak niet bewust van de woorden, zinnen en beelden die in je geest omgaan. Ook de betekenis van je dromen en fantasieën kan je ontgaan. Iedere stap naar bewustwording is er één naar positieve verandering en heling.

Voorhoofd chakra

Je voorhoofd chakra is het innerlijk oog waarmee je energie, psychische en spirituele informatie kunt zien en waarmee je ideeën, fantasieën en idealen kunt visualiseren. Het is het centrum van de verbeeldingskracht/visualisatie, kleur/licht en helderziendheid. Hoe meer helderheid je in jezelf hebt, des te beter ben je in staat om helder waar te nemen en je geestelijk perspectief te verruimen. Als je dit vermogen ontwikkelt kun je meer richting geven aan je leven. Je functioneert bewuster en kunt daardoor steeds gemakkelijker gebruik maken van je intuïtie. Je bent dan in staat de energieën van jouw grotere bewustzijn (je spirituele Zelf) en die van je persoonlijkheid meer te laten samen­vloeien.

Keelchakra

Het keel­chakra is het centrum van zelfexpressie en communicatie. Je keelchakra is het gebied van je horizontale intuïtie[1] en je innerlijke stem[2]. Door zelfexpressie en communicatie ontstaat uitwisseling en verbind je je met de wereld om je heen. Hoe je je persoonlijke creativiteit naar buiten brengt en hoe je communiceert met anderen is van groot belang voor je gezondheid en je gevoel van welzijn. Als je je nek, hals en keel vrij maakt, door deze fysiek te ontspannen en door jezelf onbelemmerd tot uitdrukking te brengen, heeft dat invloed op de energiedoorstroming van al je chakra’s.

  1. Horizontale intuïtie – informatiestroom tussen jou en anderen (telepathie)
  2. Innerlijke stem – inzichtgevende informatie die je vanuit je intuïtieve bron van binnenuit kunt ‘horen’.

Hartchakra

Het hartchakra staat voor liefde, de vrije doorstroming daarvan door al je chakra’s en voor geven en ontvangen. De kracht van het hartchakra hangt af van de mate waarin je van jezelf kunt houden. Dit bepaalt vervolgens weer hoeveel affectie, warmte en liefde je kunt ontvangen en kunt geven. Liefde geeft ruimte, is helend en schept verbondenheid. Zonder liefde is er afgeslotenheid, begrenzing en afgescheidenheid. Het hartchakra heeft door haar centrale ligging een brugfunctie. Het kan door zelfacceptatie de energieën van de onderliggende chakra’s helen en in evenwicht brengen. Naarmate je hartchakra zich ontwikkelt kan er meer energie van de bovenste chakra’s naar beneden stromen en wordt er zo ook weer meer energie van de onderste chakra’s mee naar boven genomen. Hierdoor groeit in je dagelijks leven je vermogen om te genieten, lief te hebben en vervuld te zijn.

Zonnevlechtchakra

Het zonne­vlecht­chakra weer­spiegelt je ver­mogen tot handel­en. Het functioneert als energieverdeler ten opzichte van de andere chakra’s. Bij dit chakra gaat het om transformatie, richting bepalen, het maken van keuzes en, uiteindelijk, daardoor het ontwikkelen van je innerlijke kracht. Een negatieve houding stagneert de energie in dit chakra. Door een bevestigende houding en, indien nodig, eventueel opbouwende kritiek geef je de energie in dit chakra, en zo jezelf, de ruimte. Als je wilskracht geblokkeerd wordt ervaar je frustratie, woede en pijn. Dit zijn nuttige signalen die aangeven dat er een inner­lijke of uitwendige verandering nodig is. Wanneer je het geduld hebt om je wilskracht in contact te brengen met je intuïtie ontwikkel je je innerlijke kracht. Dan maak je constructieve keuzes en handel je vanuit innerlijke harmonie. Zo leer je steeds meer energiebronnen in jezelf aanspreken.

Navelchakra

Het navelchakra staat voor beweging, gevoelens, sexualiteit en samen willen zijn. Sexualiteit is een verbindende kracht die leidt tot vereniging en verruiming. Het maakt je emoties vrij. Je kunt je sexuele beleving niet scheiden van je emotionele heelwording. Hoe bewuster je gevoelsleven is, hoe beter je energie blijft stromen. Hierdoor heb je, door middel van je gevoelens, een wezenlijke bron van persoonlijk inzicht tot je beschikking. Je weet dan welke gevoelens belangrijk zijn om te volgen en welke er niet zozeer zijn om meteen gevolg aan te geven maar als aanwijzing dienen voor hoe je je innerlijke harmonie kunt herstellen. Ook kun je dan eerder onderscheiden welke gevoelens je van anderen overneemt en welke echt van jou zijn. Je bent dan steeds beter in staat om emotionele bindingen aan te gaan die inspirerend zijn voor je ontwikkeling.

Wortelchakra

Het wortel­chakra is je basischakra. Het staat voor stabiliteit en geaard zijn. In dit chakra vind je informatie over je relatie met de aarde en de manier waarop je fysiek het best gegrond kunt zijn. Het vormt het fundament van onze fysieke energie en overlevings­instincten. Voor een goede doorstroming in het wortelchakra is het belangrijk dat je luistert naar wat je lichaam nodig heeft. Het is belangrijk dat je een “thuis” hebt dat voorziet in je behoefte aan warmte, veiligheid en ontspanning en dat je werk en bezigheden creëert waarin je jezelf kunt ontplooien. Deze situaties verstevigen je gehele energiesysteem waardoor je meer ruimte krijgt voor het potentieel van je andere chakra’s. Omgekeerd is het zo dat, wanneer je geestelijk meer leert te aarden, je beter in staat bent om de capaciteiten van je wortelchakra aan te spreken om deze situaties te realiseren.

Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen uit veel verschillende beroepsgroepen

Lilian de Roever
Lilian de Roever Therapeut

Hooggevoeligheid kan je kwetsbaar maken, zeker als je je daar niet van bewust bent. Als je daar goed mee om leert gaan, zoals in deze opleiding gebeurt, maakt het je sterk en rijk! Het is ook erg fijn om in de opleiding met mensen om te gaan met gelijke ervaringen: het samen werken en leren met en van elkaar ervaar ik als een warm bad. Ondertussen geniet ik met volle teugen van alles wat deze geweldige opleiding mij brengt!

Jaco den Haan
Jaco den Haan Hovenier

Ik heb gemerkt dat ik daardoor mijn eigen ervaringen serieuzer ben gaan nemen. De veilige en respectvolle sfeer in de opleiding moedigde me aan me meer te openen. De handvaten die me tijdens de opleiding zijn aangereikt, gebruik ik zeer geregeld in mijn dagelijks leven. Ze geven me veel zelfvertrouwen. Ik voel elke dag weer hoe ik ben gegroeid. Dat is een fantastische ervaring!

Liane Kuijper
Liane Kuijper Fotografe

Voor mij is deze opleiding het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Al met al kan ik dus zeggen dat mijn leven een hele andere wending heeft gekregen. Het is hard werken maar het is het mooiste dat ik tot nu toe gedaan heb. Had ik dit allemaal kunnen bedenken voor dat ik deze opleiding startte? Nee, absoluut niet. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik gun het echt iedereen. Ik voel me vrijer, lichter en vooral gelukkiger met mezelf.

Heb je interesse in onze academie of één van onze andere producten?

Plan dan eenvoudig online een gratis en vrijblijvende Clarity Call met Annette.

GRATIS CLARITY CALL  PLANNEN

Download ons gratis E-book!

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk. In dit e-book ontdek je in hoeverre jij je intuïtie op dit moment gebruikt en hoe het met jouw zelfzorg is gesteld.

Bekijk het E-book