Test: Ben je hooggevoelig?

Home > Hooggevoeligheid > Test: Ben je hooggevoelig?
Instructie: Ga bij het beantwoorden van de vragen uit van hoe dingen voor jou persoonlijk voelen of hoe jij ze ervaart. Vink het vakje aan als het op zijn minst enigszins waar voor je is. Vink een vraag niet aan als deze niet echt of helemaal geen betrekking op je heeft.

Deze test is vertaald en bewerkt door het Centrum voor Effectieve Intuïtie. De oorspronkelijke test is afkomstig van Elaine N. Aron, zij doet al sinds 1992 onderzoek naar hoogsensitiviteit en heeft deze term in de psychologie een plek gegeven.

Bekijk de uitslag!

Ook interessant:

Doe de test: is mijn kind hoogsensitief?

Beantwoord de vragen zo goed als je kunt. Vink een vraag aan als het in ieder geval enigszins opgaat voor je kind of gedurende een aanzienlijke periode in het verleden opging. Vink een vraag niet aan als het niet zozeer of helemaal niet opgaat voor je kind.

Hooggevoelig, is dát het?!

Wandelend in de natuur loop ik intens te genieten van het weidse uitzicht en de stilte. En overdenk ik wat er allemaal veranderd is sinds ik de opleiding Effectieve Intuïtie heb gedaan. Na mijn ernstig ziekte…

Dít wil je weten als je een hoogsensitief kind hebt

Een hoogsensitief of hooggevoelig kind komt net als wij in alle soorten en maten. Gelukkig zijn er wat algemene, handige adviezen te vinden die het opvoeden er intussen makkelijker en relaxter op kunnen maken. Voor iedereen.

Ons aanbod

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is specialist op het vlak van intuïtie, (hoog)gevoeligheid en auralezen. Wij verzorgen al ruim 30 jaar een opleiding, workshops en individuele auralezingen. Met ons aanbod inspireren en ondersteunen we cursisten om hun hoogsensitiviteit beter hanteerbaar te maken en als kracht te ervaren.