-InzichtsCoaching

-Intuïtief Leiderschap Coaching

-Inner Flow Mastery- ‘embrace your true nature’

Drie coachvormen, elk met een ander doel.

  • De Inzicht Coaching is enkel voor huidige of oud deelnemers van de Academie of oud clienten van Annette.
  • Intuitief Leiderschap Coaching is werk gerelateerd, maar uiteraard ook persoonlijk. Onderwerpen kunnen zijn overname van een bedrijf, interne problemen binnen je bedrijf, willen of moeten veranderen maar je weet niet hoe. Verlangen naar meer vrijheid, grotere efficientie, ontspannen groei van je bedrijf en inspirerende omzet.Uiteraard zal ook het persoonlijke deel opgepakt worden. Ik weet als ondernemer dat tijd een kostbaar goed is. Daarom de focus in drie sessies stabiele verandering en groei. Speciaal voor CEO’s, leidinggevenden, ZZP-ers die verder willen, directeuren/ eigenaren van een bedrijf.
  • InnerFlow Mastery. Ben je vrouw en 55 plus en zoek je naar verdieping, bezieling, het leven opnieuw ontdekken, dan is dit high value 6 maanden traject helemaal voor jou. Hier leer je de kracht van tijdloos leven en keer je terug naar je essentie. Het is veel meer dan coaching, je leert ook daadwerkelijk anders met je energie te werken. Sessies zonder klok en inclusief een timeless eindeloze ervaring in de prachtige zweedse natuur. Bij de InnerFlow Mastery zijn ook de andere twee coach vormen opgenomen. Ik ben heel selectief met wie ik dit traject aanga. Daarbij zijn er maar enkele plekken. Neem contact met me op om te zien of jij een van de plekken kunt krijgen.

Voor verdere informatie en maken Clarity Call of afspraak:

  • InzichtsCoaching: via mail annette@effectieveintuitie.nl of WhatsApp 023 5248863
  • Intuitief Leiderschap en InnerFlow Mastery: -`hier link naar de nieuwe site_

Waarom coaching bij mij?

Bij mij kom je voor coaching als je écht transformatie wilt. Als je bereid bent om uit je comfort zone te stappen. Als je beseft dat werkelijke verandering uit jezelf komt, met jouw energie, inzichten en inzet. Als je verder wilt groeien dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Ik bied je een veilige supporting omgeving en help je bij je eigen kracht, heling en inzichten te komen.  Je gaat herkennen wie je bent, waarom je hier bent en welke stappen jij kunt maken om zo soepel mogelijk te groeien van waar je nu bent naar waar je werkelijke potentie en mogelijkheden zijn.

Wat neem ik mee

Ik werk vanuit een brede onderbouwing van diverse trainingen en opleidingen (binnen en buitenland) onder andere op gebied van coaching, lichaamswerk, NLP (diverse trainingen van Tony Robbins persoonlijk o.a Business Mastery), teambegeleiding, traumaverwerking, seksualiteit en transformatie-seksualiteit, huiselijk geweld, relatie- therapie, self-empowering voor vrouwen, persoonlijk en/ of dienend leiderschap, intuïtie en HSP, natuur-coaching o.a. bij  Irene van Lippe.

Voor welke vorm van je coaching je ook kiest, elke sessie is een “inzichts-ervaring”. Mijn grootste voldoening haal ik uit het ontrafelen en helderheid kunnen laten ontstaan op heel efficiënte en toegankelijke, lichte manier zelfs in de meeste complexe situaties. Dat je niet alleen meer bewust bent van wie je werkelijk bent, maar dit ook kunt toepassen met heel veel warmte, liefde, daadkracht en compassie om te beginnen naar jezelf.

Bij elke sessie wordt uitgegaan van je eigen kracht en innerlijk potentieel. Deze wordt  aangesproken om tot positieve en blijvende veranderingen te kunnen komen. Ik geef soms speciaal voor jou gemaakte awareness oefeningen tijdens de sessies waarin ik je begeleid naar je eigen inzichten, transformatie en heling. Je kunt ook opdrachten meekrijgen om thuis te doen. Want daar, in je dagelijkse leven, moet uiteraard de verandering gestalte krijgen.

Lees meer: LINK NAAR NIEUWE SITE

“Annette heeft een bijzondere manier om in heel korte tijd alle persoonlijke uitdagingen en thema’s te zien bij iemand (mij), en beweging en verandering daarvoor te benoemen. Op een manier die zowel diep intens als zeer goed verteerbaar realiseerbaar ook. Met haar werken was en is nog steeds een kostbare ervaring, die levenslessen inhoudt die nog lang op een prachtige manier nagalmen”. 

Olivier Sprangers: Coach & Trainer in Persoonlijk Leiderschap en Executive Teamvorming; TA en Systemisch Denken en Werken; CTA-O, ir

 

“De Biobusiness Masterclass is een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor wetenschappers die een bedrijf in de ‘Life Sciences’ starten. Het jaarlijkse opleidingsprogramma valt onder de verantwoordelijkheid van de brancheorganisatie HollandBio en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Managementcentrum ‘De Baak’ te Noordwijk. Naast specifieke ‘business kennis’ zoals financiën, octrooirecht en juridische aspecten, worden de 16 – 20 cursisten ook onderlegd in algemene managementvaardigheden. Tevens staat tijdens intervisieavonden de persoonlijke ontwikkelingen van de deelnemers centraal. Het intervisietraject wordt begeleid door vier professionele docenten en Annette van den Berg behoort tot het kernteam. Ik ben heel blij dat Annette deelneemt aan het intervisieteam van de Biobusiness Masterclass. Zij is een getalenteerde intervisiecoach, die er in slaagt om met behulp van haar intuïtieve gaven en praktische heldere kijk, startende Life Sciences ondernemers te ondersteunen op het pad van de persoonlijke ontwikkeling.”

 

– Dr. Kees Recourt
Programma manager Biobusiness Masterclass en investeringsmanager van de Mibiton fondsen

“Ik heb Annette leren kennen in haar rol als intervisiecoach voor de Masterclass Biobusiness. Annette begeleidt de intervisie sessies van de deelnemers aan deze Masterclass waarin vooral de persoonlijke ontwikkeling in het opzetten van een eigen business in de biotechnologie alle aandacht krijgt. Door haar intuïtieve deskundigheid brengt ze een unieke ervaring en aanpak mee naar de Masterclass. Een frisse en vaak vernieuwende aanpak in de zakenwereld. Annette brengt veel levensenergie mee. Ze straalt oprechte belangstelling uit, die ik als zeer zeldzaam ervaar. Deze belangstelling gaat dieper dan het zakelijke. Ze heeft het prachtige vermogen dat ze contact weet te maken met de mens (en zijn emoties) achter de zakenman. Het woord liefdevol is hier op zijn plaats. In deze manier van werken weet ze al haar intuïtieve gaven en haar verbinding met het niet zichtbare te integreren. Zo voel je je als mens gezien en gehoord door Annette.”

– Pedro Tetteroo Executive Coach, intervisor Niaba

“Voor mijn opleiding (tot gedragsdeskundige voor paarden) was ik op zoek naar een docent die mijn studenten kon helpen bij hun intuïtieve- én spirituele ontwikkeling. Ik geef een zeer praktische opleiding waarin “down to earth” onderwezen wordt hoe je op een diep niveau contact met paarden kan maken om daar uiteindelijk professioneel paarden én hun eigenaren mee te kunnen helpen. Het gebruiken van intuïtie en spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het werk van een gedragsdeskundige, maar het is zeer lastig om de werkwijze precies uit te leggen: Hoe en wat doe je precies? Wanneer kan je vertrouwen op je intuïtie en je gevoel? Annette is een zeer ervaren en kundige docent, die deze leerstof op een zeer duidelijke en no-nonsense wijze kan overdragen, zonder ingewikkeld te doen of zweverig te worden. Annette staat stevig met beide benen op de grond en kan de studenten laten voelen én laten ervaren hoe ze het beste met hun energie kunnen werken en hoe ze bij hun innerlijke weten en hun innerlijke kracht kunnen komen. Zelfs de meest sceptische studenten die wars waren van spiritualiteit zijn razend enthousiast na hun ervaringen tijdens de lessen van Annette. Buiten de grote mate van professionaliteit is Annette een pure, eerlijke en open vrouw, kortom een fijn persoon om mee samen te werken. Ik ben blij dat zij als gastdocent aan mijn opleiding is verbonden.”

– Petra Vlasblom 2Moons – Eenheid tussen mens & paard

Annette heeft de kwaliteit het onbenoembare stille verlangen zichtbaar te maken op een hele lichte, humor- en liefdevolle manier. De coaching bij haar heeft me heel erg in mijn kracht gezet. Echt een heel bijzondere en life changing ervaring.

– M. Verkerk-Weimar
Yogadocente

Ik heb Annette opgezocht als coach toen ik merkte dat ik vastliep in patronen en daar zelf niet goed uitkwam. In enkele sessie bracht Annette inzicht in de pijnpunten en gaf me handvaten hoe hier mee om te gaan. Zowel op een diep spiritueel niveau als ook heel praktisch in het dagelijkse, werkzame leven. Ik heb Annette als deskundig en zorgvuldig ervaren en ze komt snel to the point. Ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt om in korte tijd weer in mijn kracht te komen.

– Marjolein Smit
Docent en auteur