Blog

Gelukkig zijn…

Gelukkig zijn…

Gewoon gelukkig zijn…

Dat is iets wat we allemaal verlangen en nastreven. En wat heel eenvoudig en haalbaar klinkt. Tegelijkertijd is het heel complex. Bijvoorbeeld doordat de krachtige verruimende energie van geluk, maakt dat je meer gaat ervaren en voelen van en over jezelf.

Je zou het kunnen vergelijken met het licht aan doen in een rommelige kamer. Je krijgt zichtbaar wat er allemaal ligt aan oude zaken die nog aandacht nodig hebben, opgeruimd moeten worden of die je los kunt laten.

Zoals bijvoorbeeld ervaringen (nu of uit je verleden-jeugd) waarin je je eigenwaarde of zelfrespect kwijt bent geraakt of dit goeie gevoel over jezelf er niet meer durft te laten zijn. Als je hier doorheen durft te groeien en je laat steunen waar je dat nodig hebt, ontwikkel je steeds meer je vermogen om gelukkig te zijn. Dan leer je het toe te laten én het er te laten zijn.

Geluk zit niet in de grootsheid van de dingen die je meemaakt, maar of je in staat was en bent om het op te nemen. Geluk toelaten ligt niet aan iets van buitenaf, maar of je van binnenuit JA kunt zeggen tegen jezelf en je leven.

Bron: Carolina Bont.

 

Heb je interesse in onze opleiding of één van onze andere producten?

Neem contact op met Annette en ze beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op