skip to Main Content
E-BOOK
Intuïtie & zelfzorg

Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? En leren hoe je je intuïtie heel bewust aan kunt spreken en inzetten in je dagelijks leven? Dan is zelfzorg heel belangrijk. In dit e-book ontdek je in hoeverre jij je intuïtie op dit moment gebruikt en hoe het met jouw zelfzorg is gesteld.

  • Ontdek hoe je nu jouw intuïtie gebruikt
  • Leer hoe zelfzorg en intuïtie verbonden zijn
  • Stel een schatkist aan zelfzorg samen
  • 10 belangrijke aandachtspunten voor zelfzorg
  • Zet een goede stap in jouw intuïtie ontwikkeling

Intuïtie en zelfzorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je goed naar je intuïtie luistert en deze heel bewust gebruikt, kun je beter voelen wat je nodig hebt, welke keuzes je moet maken en welke stappen je kunt nemen om goed voor jezelf te zorgen. En andersom is het net zo. Als je goed voor jezelf zorgt, word je van binnenuit sterker, waardoor het makkelijker zal zijn om je intuïtie beter en bewuster in te zetten.

Annette van den Berg

Dit E-book is speciaal gemaakt voor jou. Natuurlijk valt er heel veel meer over dit onderwerp te vertellen en te ervaren. Dit E-book om je te inspireren en aan het denken te zetten over hoe doe jij dit eigenlijk, voor jezelf zorgen?

Annette van den Berg heeft meer dan 35 jaar ervaring met het coachen en trainen van individuen en groepen zowel zakelijk als privé i.v.m. hoogsensitiviteit en intuïtie en is sinds 2015 eigenaresse van het Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Wat zeggen cursisten over Annette:

Niets zweverigs, maar juist met beide benen stevig op de grond.

Eerlijk, maar altijd respectvol en met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Liefdevolle aandacht en een gezonde dosis humor.

Duidelijk veel kennis, wijsheid en ervaring.

Warm bad, een veilige plek, een gevoel van thuiskomen.

Sterk in subtiel waarnemen en tot de kern komen van waar het echt om gaat.

Back To Top