skip to Main Content
Succes door Bezieling
Lees meer
Succes door Bezieling
Succes door Bezieling

De zeven bewustzijnsniveaus van mens en organisatie

De vraag naar meer diepgang in werk en persoonlijk leven is actueler dan ooit. Iedereen die meer vervulling wil ervaren in zijn of haar leven, vindt in dit boek een sterk praktijkgericht concept voor het ontdekken en stimuleren van de eigen intuïtieve vermogens.

Het activeren van deze vermogens biedt zowel de professional als de organisatie meer mogelijkheden tot groei en succes.

Vanuit haar jarenlange coaching-ervaring beschrijft de auteur:

  • hoe elke organisatie – groot of klein – net als ieder mens, een energieveld heeft.
    de verschillende bewustzijnsniveaus in dit energieveld, gesymboliseerd door de zeven chakra’s.
  • wat werkt daarin remmend, wat stimulerend?
  • hoe deze niveaus te herkennen in een organisatie.
  • hoe deze bewustzijnsniveaus te optimaliseren.
  • korte oefeningen en meditaties, die intuïtie en creativiteit bevorderen, evenwicht herstellen en de uitstraling versterken.
  • Succes door bezieling laat zien dat werken vanuit oprechte bezieling en intuïtief inzicht, zichtbare verbetering brengt op persoonlijk én zakelijk vlak.

Reacties op dit boek

Recentie door Marianne Romers

De auteur Carolina Bont is grondlegger en directeur van het Centrum voor Effectieve Intuïtie ook is zij al jaren een succesvolle auteur. Succes door bezieling laat je zien dat als je optimaal gebruikt maakt van je zeven chakrapunten, je succes zal hebben zowel op het persoonlijke vlak als op het zakelijk vlak. Al lezend wordt het je al gauw duidelijk dat dit boek wars is van zweverig gedoe, het is duidelijk maar beknopt en richt zich hiermee precies op de doelgroep waarvoor het geschreven is: de werkende mens. Het boek is onderverdeeld in vier delen, uiteraard laat de schrijfster je eerst kennis maken met de zeven chakrapunten, waarvoor ze dienen en wat voor invloed ze hebben op je leven.

Vervolgens wordt in deel twee uitgelegd wat energievelden en intuïtie voor invloed hebben op de werkvloer. Duidelijk wordt dat intuïtie een positieve invloed heeft op de organisatie, van belang is natuurlijk te weten wat intuïtie nu eigelijk is. In deel drie combineert de auteur de chakra’s met het uitoefenen van je werk. Wat als de chakra’s van diverse mensen in een team geblokkeerd zijn, met andere woorden wat voor uitwerking heeft dit maar ook wat is er aan te doen?

In eerste instantie denk je: is dit niet wat ver gezocht, maar al lezend ga je bij jezelf te rade. Een bedrijf valt of staat met de mensen die er voor werken, waarom floreert het ene bedrijf voortreffelijk en het andere bedrijf rolt van het ene probleem in het andere? Zijn chakra’s aura’s en intuïtie dan van zo’n belang? Deel vier tenslotte laat je zien hoe je met behulp van oefeningen en meditaties aan je chakra’s kunt werken.

Eerlijk gezegd is een boek als dit een verademing om te lezen zelfs voor iemand die niets op heeft met het spirituele. Het leest prettig, is begrijpelijk, maar aan de andere kant roept het geen emoties bij je op, ik denk dan dat dit ook niet de bedoeling van de auteur is.

Back To Top