skip to Main Content
Werkboek
Hooggevoeligheid
& Mindfulness
Lees meer
Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness
Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Geluk, veerkracht & intuïtie

Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een uitdaging. Hoe kun je beter omgaan met de lastige kanten en meer gebruikmaken van de sterke kanten van je hooggevoeligheid? Dit werkboek helpt je om je kwaliteiten meer te zien en te benutten.

Door mindfulness stop je onrustig gebabbel in je hoofd. Je handelt efficiënter, je intuïtie werkt beter en je kunt meer genieten van je leven.

Bovendien leer je in dit boek belastende emoties los te laten en energetische bescherming effectief in te zetten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor je nieuwe ruimte krijgt.

Vanuit haar eigen hooggevoeligheid en haar ervaring als lifecoach met veel hooggevoelige mensen, laat Carolina Bont zien hoe je meer veerkracht en inspiratie in je leven kunt brengen.

Reacties op dit boek

Ik heb heel veel gehad aan de eerdere boeken van Carolina Bont. En ook dit boek is weer erg inspirerend! Heel erg blij mee!

Het is vooral een praktisch boek met handvatten die toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Een boek wat je na het uitlezen niet in de kast opbergt maar bij de hand houdt om er regelmatig nog eens in terug te bladeren.

Een heel pragmatisch werkboek, doordrenkt van diepe inzichten. Wat ik zo bijzonder vind is dat alles zo helder verwoord wordt. Als ik ergens in vast loop vind ik telkens in het boek wel een oefening of inzicht dat me verder helpt. Dit inspirerende boek van Carolina Bont voelt dichtbij je eigen belevinsgwereld, je struggles en je kwaliteiten. ze laat je met eenvoudige, krachtige tools zien en ervaren hoe mindful aanwezig zijn met jezelf diepgaande positieve effecten heeft op je dagelijks leven: meer energie, loslaten van oude patronen, meer levensgeluk en helderder contact met je intuïtie. De hsp en intuïtie expert van Nederland. Een echte aanrader voor hooggevoelige mensen die lichter in het leven willen staan.

Ik heb veel aan dit boek! Het geeft moed en helpt stress los te laten. En de intuïtieve invalshoek is zo verhelderend en praktisch dat er bij mij sindsdien in de praktijk vaker allerlei nuttigs opborrelt, heel bijzonder.

Dit boek is heel fijn om te lezen en er staan veel effectieve oefeningen en korte survivaltools in. Het geeft bescherming tegen een overkill aan prikkels. Ik doe er elke dag een paar en ik merk nu al dat ik ergernissen en stress eerder los kan laten en meer open kan staan voor allerlei goede momenten. Als ik erg emotioneel ben over iets pak ik dit boek ook en dan zie ik door de bomen het bos weer!

Back To Top