skip to Main Content
Mannelijk model in Yoost Clothing

2 voor 12 voor de Aarde, interview met Joost ten Broek

Met elkaar maken we het verschil!

Interview met Joost ten Broek, duurzaam ondernemer

Joost ten BroekDuurzaamheid is voor mij heel belangrijk. Zowel in privé als werk. Wat betreft werk ben ik mede dankzij de coaching bij Annette mijn droom aan het realiseren… een eigen kledinglabel voor de man gemaakt van leftover fabrics; Yoost Clothing.
Waarbij ook de productie op een verantwoorde (voor mens en milieu) manier gebeurd, met goede arbeidsomstandigheden en eerlijk loon. Het is een vrij nieuw concept en brengt de nodige uitdagingen met zich mee, aangezien de modebranche nog steeds gestoeld is op het kapitalistische systeem.

Maar, zo zoetjes aan komt ook de modebranche er achter dat er geen weg terug is; recycling is hot en staat aan de vooravond van een nieuwe revolutie.

Ik ben blij dat ik mijn creativiteit op deze manier kan inzetten om daarmee op een heel praktische manier bij te dragen aan het verbeteren van onze leefwereld.

Waar te koop? Kijk hier.

CTA Coaching

Back To Top