skip to Main Content
Annette van den Berg
Trainer, coach, directeur en eigenaar van het Centrum voor Effectieve Intuïtie

Annette van den Berg

Annette van den Berg is trainer, coach, aurareader, directeur en eigenaar van het Centrum voor Effectieve Intuïtie (CvEI) en moeder van twee volwassen dochters. Met een achtergrond in de zorg, heeft Annette altijd al interesse gehad in het begeleiden en ondersteunen van mensen.

Annette maakte deel uit van de allereerste opleidingsgroep van Carolina Bont, oprichter van het CvEI. Hier vielen haar intuïtieve kwaliteiten al snel op.

Ondanks dat ze een succesvolle privépraktijk als aurareader had, voelde Annette zich ook steeds meer aangetrokken tot het trainen en begeleiden van cursisten van het CvEI. Mensen leren om zelf hun intuïtie te gebruiken, was en is nog steeds haar diepste verlangen.

Meerdere jaren assisteerde zij Carolina Bont en kreeg van haar een persoonlijke, intensieve training in de specifieke wijze van lesgeven. Dankzij deze training, haar eigen deskundigheid en kwaliteiten en een grote schat aan levenservaring, was er een stevige basis van waaruit de lessen uiteindelijk volledig aan Annette werden overgedragen. Sinds 2015 staat het CvEI op haar naam en is zij directeur/ eigenaar van het Centrum.

Als coach begeleidt en inspireert Annette mensen met uiteenlopende levensvragen op haar eigen, unieke manier. Haar praktische werkwijze en respectvolle benadering, haar empathie, betrokkenheid, persoonlijke aandacht en humor maken haar tot een geliefde coach waarbij mensen zich snel veilig en op het gemak voelen.

Ze heeft enorm veel ervaring in het readen dwz “lezen” van iemands energie.  Kijk bijvoorbeeld in het boek Versterk je Uitstraling- Carolina Bont. Hierin staan meerdere readings die zij in opdracht van een bekend magazine gaf aan diverse BN-ers . Enkele reacties:

Barbara Karel; “Bij alles wat je zei sloeg je de spijker op z’n kop. Qua werk, qua privé, qua ambitie, qua snelheid. Alles! Fuck! Ik dacht steeds hoe kun je dat nu weten! Het klopte allemaal”.

Eddy Zoe: “Ik sta normaal gesproken sceptisch tegenover dit soort dingen maar alles wat je zei klopt!”.

 

Lezingen, workshops, gastdocent o.a. bij

-Rode Kruis

-Schaal X

-Politie en Politie Kader

-Bond voor Schooldirecteuren

-2 Moons- gedragstrainer Mens & Paard

-ING

-GGD

-Gemeente Amsterdam

-Mibiton, Life Sciences – de Baak

-workshops voor Viva, TopSanté en andere bladen.

Op het gebied van coaching, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, blijft Annette zich constant ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen, opleidingen en workshops in binnen- en buitenland.

Annette: “Het helpen ontwikkelen van innerlijke kracht staat in de lesprogramma’s en in mijn aanpak voorop. De lessen in de Opleiding Effectieve Intuïtie bieden een mooi evenwicht tussen praktische kennis en op een ervaringsgerichte manier leren. Elke les is een interessante, praktisch gerichte concrete benadering van essentiële thema’s waar ieder van ons elke dag mee te maken heeft. Ik vind het prettig te merken dat deelnemers in hun privéleven en op hun werkplek meteen aan de slag kunnen gaan met de nieuwe inzichten.

We werken met gemotiveerde cursisten. De lessen zijn niet vrijblijvend. Voorafgaand aan een lesjaar formuleer je je eigen leerdoelen. De docenten in het Centrum voor Effectieve Intuïtie zullen je daar altijd met respect aan herinneren. Werkwijze, oefeningen, begeleiding en interactie met de anderen in de groep helpen in dit proces, houden je in beweging en kunnen daardoor soms ook confronterend zijn. Dit alles zorgt voor de ontwikkeling van intuïtie, creatiever en effectiever gedrag en communicatie en het beter kunnen hanteren van emoties.

Wat ik zelf het mooiste vind om te zien is dat cursisten grenzen verleggen in hun uitdagingen en streven. De bereidheid van deelnemers om zich open te stellen voor hun eigen antwoorden en ook voor elkaar is bijzonder om mee te maken. Er worden vertrouwensbanden gelegd en vaak ontstaan er contacten die ook na afloop van de lessen nog aangehouden worden. Ik vind het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren. De deelnemers zijn vaak verrast dat iets wat zo leerzaam is ook zo plezierig kan zijn.”

Carolina Bont;
“Annette weet met haar intuïtieve, sensitieve en empatische kwaliteiten de deelnemers enorm te stimuleren. Annette’s talent om onder de oppervlakte waar te nemen, de kern te zien en spiritualiteit praktisch te benaderen als een diepe verrijking van het alledaagse leven, maken haar tot een buitengewoon inspirerende docent. Ze heeft een scherp oog voor de persoonlijke uitdagingen waar de cursisten mee te maken hebben en ze weet een veilige omgeving te scheppen. Haar benadering kenmerkt zich door betrokkenheid, humor en doelgerichtheid.”

Aanvragen voor Empowering Coaching  door Annette van den Berg, stuur een WhatsApp naar het Centrum voor Effectieve Intuïtie 023-5248863 of een email.

Back To Top